راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

با سلام

ميخواستم اگه ميشه زمان مسابقه هفته وقف رو تمديد كنيد من ديروز فرستادم جواب تائييديه نگرفتم الان هم دارم   attach   ميكنم ولي كادرش پر نميشه الان چند روزي ميشه ايميل خوب كار نميكنه من چيكار كنم ؟ امروز بازم سعي ميكنم بفرستم اگه نشد چيكار كنم ؟

hobab1370 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 477
|

سلام

لطفا مسابقه وقف رو یه چند روز تمید کنید

با تشکر

sanajun کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 65
|

با عرض سلام و خسته نباشید

من مقاله مربوط به مسابقه وقف را از طریق ایمیل ارسال کردم ولی هربار بعد از چند دقیقه این پیام به ایمیل من فرستاده میشه

Sorry, we were unable to deliver your message to the following address.

<article@rasekhoon.net>:

نمیدونم مشکل از کجاست لطفا هرچه زودتر راهنماییم کنید. با تشکر

sama90 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 159
|

لطفا شکلکهای جدید وبیشترو  با کیفیت تری برای انجمن قرار بدید

hakan_01 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3112
|

سلام بنده یکبار در مورد راه اندازی دوباره طرح فجر کارت که استقبال فراوانی شده بود در برگزاری نخست آن پیشنهادی داده بودم و امروز بار دیگر این پیشنهاد را میدهم که برای دهه فجر خیلی طرح جالبی میتواند باشد سپاس

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

با سلام

ميخواستم اگه ميشه زمان مسابقه هفته وقف رو تمديد كنيد من ديروز فرستادم جواب تائييديه نگرفتم الان هم دارم   attach   ميكنم ولي كادرش پر نميشه الان چند روزي ميشه ايميل خوب كار نميكنه من چيكار كنم ؟ امروز بازم سعي ميكنم بفرستم اگه نشد چيكار كنم ؟

با سلام

من تونستم بفرستم و جواب تاییدیه بگیرم

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

آیا فروش محصولات خریداری شده از سایت شما شرعا مجاز است؟

با سلام

موسسه راسخون با این موضوع مشکلی ندارد.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام

با سلام و تشکر

امروز آخرین مهلت شرکت در مسابقه بوده است. در صورتی که از طرف مدیریت، دستور به تمدید صادر شود، این کار را انجام خواهیم داد. البته پیشنهاد این کار نیز از طرف روابط عمومی داده شده است. امیدواریم مورد موافقت قرار گیرد.

اگر موفق نشدید، برای ارسال از طریق یک سرویس ایمیل دیگر استفاده کنید. نگران نباشید تا روز شنبه هم اگر توانستید بفرستید در غیر این صورت تماس بگیرید تا همکاران روابط عمومی راهنماییتان کنند. 

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

من مقاله مربوط به مسابقه وقف را از طریق ایمیل ارسال کردم ولی هربار بعد از چند دقیقه این پیام به ایمیل من فرستاده میشه

<article@rasekhoon.net>:

با سلام و تشکر

قطعاً مشکل از سرویس فرستنده است چون سایر ایمیل ها به درستی دریافت شده اند. شما می توانید به ایمیل info@rasekhoon.net و همچنین forums_rasekhoon@yahoo.com نیز ارسال کنید. اگر باز هم مشکلی بود، مطرح کنید.

sanajun کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 65
|

<article@rasekhoon.net>:

با سلام و تشکر

قطعاً مشکل از سرویس فرستنده است چون سایر ایمیل ها به درستی دریافت شده اند. شما می توانید به ایمیل info@rasekhoon.net و همچنین forums_rasekhoon@yahoo.com نیز ارسال کنید. اگر باز هم مشکلی بود، مطرح کنید.

ممنون بابت راهنمایی ولی متاسفانه چندین بار  هر 3 ایمیل رو تست کردم و هربار خطا داد حتی با ایمیل دیگرم هم فرستادم و نشد و برگشت خورد فقط مونده ایمیل forums_rasekhoon@yahoo.com

که امیدوارم لااقل با این ایمیل مشکل برطرف بشه

mgmoheby1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5196
|

اگر امکان دارد جواب حقیر را بفرمایید ولی اگر این امکان برایتان نیست که هیچ

qazwsx کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 576
|

سلام

هدیه خوانندگان زیارت عاشورا، هرکدوم یه کارت هدیه پنجاه هزار تومانی به خاطر پنجاه روزه بودن طرح، چطوره؟

AMIN1995 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 163
|

بابا سلام من این 3 ومین 

بار است که برای وقف ایمیل میزنم اما از سوی سرویس دهنده میلم امیل نمیرود چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا کاری کنید من با چند سرویس داخلی هم ایمل زدم نرفت

pooriya کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 103
|

باسلام

برندگان مقالات وقف کی معرفی می شوند؟

fazli1184r132 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4054
|

با سلام و ادب و احترام

چند مرتبه در ارسال مقاله ویژه مسابقه وقف تلاش کردم ، پیامی مبنی بر تاییدیه دریافت نکردم ، خواستم محبت بفرمایید اگر ایمیل بنده دریافت شده بنده را مطلع بفرمایید.

با تشکر