سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام علیکم .من دوبارتاحالا ( دیروز و امروز ) مقاله راهکارهای احیا وقف را فرستادم نمی دانم به دست شما رسیده یا خیر . تا به حال برایم جواب ارسال نیامده. ممنون میشوم پاسخ بفرمایید با تشکر
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
مقاله ارسالی شما دریافت و اعلام وصول آن ارسال شده است.
با تشکر
سلام
چرا وقتی به مقالات سایت رای میدهم به امتیازاتم افزوده نمی شود؟!
امتیاز رای دهی به محتوای سایت لغو شده است و بجای آن، امتیاز ارسال نظرات سازنده برای محتوا از 5 به 6 افزایش یافته است.
با تشکر
موفق باشید
سلام. پس چرا در قسمت عضویت در سایت راسخون نوشته پست زدن در انجمن ها 6 امتیاز در صورتی که شما فقط می گویید برای نظرات ارسالی 6 امتیاز. لطفاً این بخش را اصلاح کنید یا اگر امکان دارد امتیاز پست زدن در انجمن را از 5 به 6 امتیاز ارتقاء دهید. باتشکر
مدیر و همراه گرامی با سلام و عرض ادب
تخصیص 6 امتیاز برای ارسال پست در انجمن تصویب نشده است و بزودی محتوای ذکر شده در بخش عضویت، اصلاح خواهد شد.
با تشکر
موفق باشید
با سلام.
بنده طي اين 3 روز 3بار مقاله خود را با عنوان راهكارهاي احياي وقف و... فرستادم.اما ايميلي مبني بر اعلام وصول آن دريافت نكردم.آيا مقاله بنده به دست شما رسيده است؟
در ضمن قبلا بخشي با عنوان تعداد مقالات رسيده به مسابقه وقف داشتيد اما 2 روزه در حال جستجو در سايت شما هستم اما انگار اين بخش حذف شده است!آيا هم اكنون اين بخش در اين سايت وجود دارد؟
تاپیک مرتبط با "لیست مقالات ارسالی" بنابر نظر واحد مسابقات غیر فعال گردید و مقرر شد، اعلام وصول فقط از طریق ایمیل انجام گردد.
با تشکر
موفق باشید
سلام
ببخشید روابط عمومی عزیز چرا تالار انقلاب و دفاع مقدس نمی زنید؟
مباحث مرتبط با انقلاب اسلامی، حکومت دینی، دفاع مقدس، شهدا و سایر موضوعات مهم و کاربرد ی از قبیل جنگ نرم و دشمن شناسی، در تالار "حکومت دینی " در دسترس قرار دارد.
هم اکنون می توانید فعالیت ارزنده خود در راستای تامین محتوا و حضور فعال و تعاملی در این تالار ها را آغاز نمایید.
با تشکر
موفق باشید
با سلام
من برای شرکت در مسابقه مقاله نگاری وقف 3 بار مطلبم رو ارسال کردم اما هنوز ایمیل اعلام وصول رو دریافت نکردم
ممنون میشم اگه پیگیری کنید
البته مطلب رو با این ایمیل فرستادم : m.moradian313@gmail.com
متشکرم
با سلام
منم همچنین عین کاربر محترم برای شرکت در مسابقه مقاله نگاری وقف 3 بار مطلبم رو ارسال کردم اما هنوز ایمیل اعلام وصول رو دریافت نکردم
سلام علیکم .من دوبارتاحالا ( دیروز و امروز ) مقاله راهکارهای احیا وقف را فرستادم نمی دانم به دست شما رسیده یا خیر . تا به حال برایم جواب ارسال نیامده. ممنون میشوم پاسخ بفرمایید با تشکر
با تشکر
سلام ممنونم ولی تا به حال رسید آن را هم دریافت نکرده ام . باز متشکرم
با سلام
حدود 10 روز پیش مقاله ام را ارسال کردم آن روزها قرار بود مقالات ارسالی در تاپیکی بیاید که منتفی شد تا اینکه دو سه روز پیش باز قرار شد ایمیل اعلام وصول ارسال شود مجددا مقاله ام را ارسال کردم ولی ایمیل اعلام وصولی به دستم نرسیده ، اگر نرسیده که بعید است اعلام کنید مجددا ارسال کنم .
با سلام
در احترام به فعالیت کاربران راسخون:
لطفا برای کاربران فعال راسخون ... تخفیف ویژه در نظر بگیرید.
(پیشنهاد):یا میتوانید بابالا بردن حسنه ؛قیمت را کاهش دهید مثلا
قیمت یک کالای با
1000حسنه 15000تومان
3000حسنه 12000تومان
5000حسنه 8000تومان
لطفا پیگیری کنید.
قبلا نیز درخواستی در خصوص احترام به کاربران فعال گفتم و گفتید رسیدگی میکنیم اما تغییری ندیدیم.
لطفا دوباره پیگیری کنید.
منم همچنین عین کاربر محترم برای شرکت در مسابقه مقاله نگاری وقف 3 بار مطلبم رو ارسال کردم اما هنوز ایمیل اعلام وصول رو دریافت نکردم
با سلام و تشکر
ایمیل شما به دست ما رسیده است.
با سلام
من برای شرکت در مسابقه مقاله نگاری وقف 3 بار مطلبم رو ارسال کردم اما هنوز ایمیل اعلام وصول رو دریافت نکردم
البته مطلب رو با این ایمیل فرستادم : m.moradian313@gmail.com
متشکرم
با سلام و تشکر
ایمیل شما به دست ما نرسیده است. می توانید مجدداً هم به info@rasekhoon.net و هم به article@rasekhoon.net ارسال نمائید.
با سلام
حدود 10 روز پیش مقاله ام را ارسال کردم آن روزها قرار بود مقالات ارسالی در تاپیکی بیاید که منتفی شد تا اینکه دو سه روز پیش باز قرار شد ایمیل اعلام وصول ارسال شود مجددا مقاله ام را ارسال کردم ولی ایمیل اعلام وصولی به دستم نرسیده ، اگر نرسیده که بعید است اعلام کنید مجددا ارسال کنم .
با سلام و تشکر
مقاله شما دریافت شده است.
با سلام
در احترام به فعالیت کاربران راسخون:
لطفا برای کاربران فعال راسخون ... تخفیف ویژه در نظر بگیرید.
(پیشنهاد):یا میتوانید بابالا بردن حسنه ؛قیمت را کاهش دهید مثلا
قیمت یک کالای با
1000حسنه 15000تومان
3000حسنه 12000تومان
5000حسنه 8000تومان
لطفا پیگیری کنید.
قبلا نیز درخواستی در خصوص احترام به کاربران فعال گفتم و گفتید رسیدگی میکنیم اما تغییری ندیدیم.
لطفا دوباره پیگیری کنید.
کاربر گرامی، روش فروش محصولات با لحاظ کردن حسنه ها و امتیازات، خود نشان دهنده احترام و توجه به فعالیت کاربران در سایت راسخون می باشد. پس ما دقیقاً احترام به کاربران و فعالیت آنان را مد نظر گرفته ایم ولی این که میزان حسنه محصولات افزایش یابد و قیمت آن کاهش، باید یک تعادلی برقرار باشد. برای محصولات مختلف، میزان حسنه و قیمت متفاوت است ولی تا جایی که برای ما مقدور باشد و هم کاربران قادر به تهیه محصولات باشند، میزان حسنه و قیمت را در سطح متعادلی قرار می دهیم. همچنین در خصوص برخی محصولات، کاربران ویژه و امتیازات آنان را نیز در نظر خواهیم گرفت.
سلام خسته نباشيد لطفا اين تايپيک را در تايپيکهاي چرخشي قرار بدهيد http://www.rasekhoon.net/forum/thread/857046/page1/