راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_weblog کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1561
|

با سلام

خیر ، امکان آپلود مستقیم فایل وجود ندارد ، شما باید عکس را در سایت های آپلود تصویر ، آپلود کنید و در پست ها قرار دهید .

r1e2z3a4 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 48
|

سلام.میخوام ایمیل رو تغییربدم.لصلا امکانش نیست.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون

omid_a98 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3168
|

سلام

چرا وقتی به مقالات سایت رای میدهم به امتیازاتم افزوده نمی شود؟!

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام.میخوام ایمیل رو تغییربدم.لصلا امکانش نیست.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون

با سلام و تشکر

ایمیل جدید خود را به صندوق پیام بنده ارسال نمائید تا عمل ویرایش را برایتان انجام دهیم.

parseman_110 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10829
|

با عرض سلام و ادب

مشکلی برای بنده پیش آمده : هنگامی که وارد سایت مسابقه راز چاه امیر می شوم در قسمت های شریط ، تماس و ثبت نام که میروم فونت نوشته ها به این شکل به نمایش در می آید؟؟؟

ممنون می شوم به مشکل بنده پاسخ بدهید.

با تشکر فراوان از زحماتتان

hoseinh1990 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2645
|
سلام خسته نباشید من برای پست گداشتن مشکل دارم قسمت ویرایش پست جدید واسه من کار نمیکنه و نوشته هام رو نمیتونم ویرایش کنم و حتی اگه تو ورد ویرایش کنم و اینجا کپی کنم بازم مثل اول میشه و خراب میشه باید چیکار کنم؟ همه قسمت های سایت و سایت های دیگه رو هم راحت واسم باز میکنه
amirhossian1390 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1660
|

باسلام.

متأسفانه رتبه وبسایت راسخون در الکسا به شدت در حالت سقوط است.

در حدود یک ماه پیش رتبه راسخون تا 66 هم رسید امّا پس از تغییراتی که در این وبسایت انجام گرفت، رتبه ی راسخون به شدت در حال سقوط است و الآن 92 است.

لطفاً برای جلوگیری از این مورد چاره ای بیندیشید.

باتشکر

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

امتیاز رای دهی به محتوای سایت لغو شده است و بجای آن، امتیاز ارسال نظرات سازنده برای محتوا از 5 به 6 افزایش یافته است.

با تشکر

موفق باشید

|
|

با عرض سلام و ادب

مشکلی برای بنده پیش آمده : هنگامی که وارد سایت مسابقه راز چاه امیر می شوم در قسمت های شریط ، تماس و ثبت نام که میروم فونت نوشته ها به این شکل به نمایش در می آید؟؟؟

ممنون می شوم به مشکل بنده پاسخ بدهید.

با تشکر فراوان از زحماتتان

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

بهتر بود نام مرورگر خود را ذکر می کردید، به هر جهت حدس می زنم مرورگر شما IE باشد، در این صورت باید از منوی View ، گزینه encoding و از آنجا گزینه utf-8 را انتخاب نمایید.

اگر مشکل حل نشد یا مرورگر شما، نوع دیگری است بهتر است آخرین ورژن آن را دانلود و نصب نمایید.

با تشکر

موفق باشید

|
|

سلام خسته نباشید من برای پست گداشتن مشکل دارم قسمت ویرایش پست جدید واسه من کار نمیکنه و نوشته هام رو نمیتونم ویرایش کنم و حتی اگه تو ورد ویرایش کنم و اینجا کپی کنم بازم مثل اول میشه و خراب میشه باید چیکار کنم؟ همه قسمت های سایت و سایت های دیگه رو هم راحت واسم باز میکنه

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
متاسفانه متوجه منظورتان نشدم، بر این اساس بزودی از روابط عمومی با شما تماس گرفته خواهد شد.
با تشکر
موفق باشید
|
|

باسلام.

متأسفانه رتبه وبسایت راسخون در الکسا به شدت در حالت سقوط است.

در حدود یک ماه پیش رتبه راسخون تا 66 هم رسید امّا پس از تغییراتی که در این وبسایت انجام گرفت، رتبه ی راسخون به شدت در حال سقوط است و الآن 92 است.

لطفاً برای جلوگیری از این مورد چاره ای بیندیشید.

باتشکر

مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

همکاران ما در راسخون هم به جهت محتوایی و هم به جهت فنی و سیاست گذاری تمامی تلاش خود را در راستای بهبود عوامل دخیل در افزایش رتبه انجام خواهند داد.

ان شاء ا... با همکاری یکدیگر روز به روز راسخونی بهتر خواهیم داشت.

با تشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی

موفق باشید

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

سلام علیکم .من دوبارتاحالا ( دیروز  و امروز ) مقاله راهکارهای احیا وقف را فرستادم نمی دانم به دست شما رسیده یا خیر . تا به حال برایم جواب ارسال نیامده. ممنون میشوم پاسخ بفرمایید با تشکر

amirhossian1390 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1660
|

سلام

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

امتیاز رای دهی به محتوای سایت لغو شده است و بجای آن، امتیاز ارسال نظرات سازنده برای محتوا از 5 به 6 افزایش یافته است.

با تشکر

موفق باشید

سلام. پس چرا در قسمت عضویت در سایت راسخون نوشته پست زدن در انجمن ها 6 امتیاز در صورتی که شما فقط می گویید برای نظرات ارسالی 6 امتیاز. لطفاً این بخش را اصلاح کنید یا اگر امکان دارد امتیاز پست زدن در انجمن را از 5 به 6 امتیاز ارتقاء دهید. باتشکر

izadyar66 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

با  سلام.

بنده طي اين 3 روز 3بار مقاله  خود را با عنوان راهكارهاي احياي وقف و... فرستادم.اما ايميلي مبني بر اعلام وصول آن دريافت نكردم.آيا مقاله بنده به دست شما رسيده است؟

در ضمن قبلا بخشي با عنوان تعداد مقالات رسيده به مسابقه وقف داشتيد اما 2 روزه در حال جستجو در سايت شما هستم اما  انگار اين بخش حذف شده است!آيا هم اكنون اين بخش در اين سايت وجود دارد؟

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

سلام

ببخشید روابط عمومی عزیز چرا تالار انقلاب و دفاع مقدس نمی زنید؟