راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

با سلام و خسته نباشید

آدرس پستی دقیق موسسه، جهت ارسال فرم تعهد SMS رو میخواستم. ممنون

با سلام و تشکر

اصفهان - صندوق پستی: 481-81655 روابط عمومی موسسه راسخون

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام علیکم اگر بخواهیم از پیامک های اهدایی خود استفاده کنیم باید فرم تعهد نامه را پر کرده و بفرستیم به سایت راسخون ؟ وهمین که عضو هستیم کافی است یا غیر از تعهد وعضو بودن بازهم کار دیگری لازم است؟

با سلام و احترام

اعضای سایت باید فرم تعهدنامه را باید به آدرس مذکور ارسال نمایند. کسانی که عضور نیستند و تمایل دارند از سامانه استفاده کنند، باید ابتدا عضو شده و سپس این فرم را تکمیل و ارسال نمایند.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام دو سوال داشتم :

1. من برای هرر بار ورود به باید نام و رمز عبورم را وارد کنم آیا گزینه " مرا به خاطر داشته باش " نداره سایت؟؟؟

2. برای بارگزاری عکس پروفایلم بارها تلاش کردم اما نشد حتی با ابعاد دقیق 85*85 هم نشد، چرا؟؟؟

با سلام و احترام

1- نیازی به دکمه ای مذکور نیست چون مرورگرها به طور خودکار نام کاربری و رمز عبور را ذخیره می کنند و فقط کافیست تشما دکمه ورود را فشار دهید. اگر این قابلیت در مرورگرتان فعال باشد، نیاز به ورود دوباره نام کاربری و رمز عبور نیست.

2- عکس پروفایل اگر حجم بالایی داشته باشد نیز بارگذاری نمی شود. ابعاد درست است. اگر از نرم افزار فتوشاپ استفاده می کنید، برای ذخیره تصویر گزینه save for web  را کلیک کنید تا با حجم پایین تری ذخیره شود. اگر باز هم موفق نشدید، تصویر را به ایمیل Info@rasekhoon.net برای ما ارسال کنید تا ما آن را در پروفایلتان قرار دهیم. 

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

چرا سایت انقدر کند باز میشه به نسبت سایتهای دیگه ؟ من با اینترنت 2 مگ سایتهای دیگه رو خیلی سریعتر مرور میکنم اما این سایت یه مقدار کنده و مرورش یه مقدار ناخوشاینده ، علت چیه؟

با سلام و تشکر

سایت در چند روز اخیر در برخی مواقع کند و یا قطع می شد که این مسئله در حال پیگیری می باشد. پیشنهاد می کنیم از مرورگر کروم استفاده کنید که سازگاری بهتری با طراحی صفحات دارد و هم از سرعت بهتری برخوردار است.

fahmad کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 23
|

با عرض سلام

از مسئول روابط عمومی بدلیل تغییر آدرس ایمیل بنده تشکر میکنم

mohammad4508 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 39
|

سلام میخواستم ببینم چه جوری مقاله تالیفی خودمو در سایت قرار بدم باتشکر

YaSiN313 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 126
|

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام حضور محترم عضو خستگی ناپذیر راسخون

جناب آقای کیانی

محبت کنید در صفحه مربوط به بخش موبایل (صفحه اصلی/موبایل)، عبارت صحیح "جستجوی گروهی" رو به همکاران فنّی اعلام بفرمایید آپ کنند.

در حال حاضر، این عبارت همراه با غلط املایی درج شده که معنای ناخوشایندی رو به کاربر القا می کنه.

عرض دیگه اینکه لطفاً در صورت امکان نسبت به فعالسازی مجدد بخش خرید شارژ تلفن همراه اقدام گردد.

با تشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام میخواستم ببینم چه جوری مقاله تالیفی خودمو در سایت قرار بدم باتشکر

با سلام و تشکر

فعلاً امکان ارسال مقاله جهت درج در بخش مقالات سایت وجود ندارد. اما شما می توانید در همین قسمت انجمن ها، محتوای دلخواه خود را بارگذاری کنید.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام حضور محترم عضو خستگی ناپذیر راسخون

جناب آقای کیانی

محبت کنید در صفحه مربوط به بخش موبایل (صفحه اصلی/موبایل)، عبارت صحیح "جستجوی گروهی" رو به همکاران فنّی اعلام بفرمایید آپ کنند.

در حال حاضر، این عبارت همراه با غلط املایی درج شده که معنای ناخوشایندی رو به کاربر القا می کنه.

عرض دیگه اینکه لطفاً در صورت امکان نسبت به فعالسازی مجدد بخش خرید شارژ تلفن همراه اقدام گردد.

با تشکر

با سلام و احترام

از فعالیت و تلاش های شما سپاسگذارم.

متأسفانه عبارت "جستجوی گروهی" که به صورت غلط تایپ شده را پیدا نکردیم. لطفاً در این مورد بیشتر راهنمایی فرمائید. فقط یک عبارت "جستجوی گوشی" وجود دارد که به درستی نوشته شده.

در خصوص پنل کارت شارژ نیز امروز پیگیری می کنیم تا مجدداً فعال شود.

موفق باشید

as1369 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 354
|

سلام

درمورد این مقاله وقف 

ک حداقل دوصفحه هس

نیاز ب چکیده ومقدمه ک نداره

ممنون میشم زودترجواب بدین

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام

درمورد این مقاله وقف 

ک حداقل دوصفحه هس

نیاز ب چکیده ومقدمه ک نداره

ممنون میشم زودترجواب بدین

با سلام

حداقل یک صفحه. نیازی به چکیده و رعایت اصول مقاله نویسی نمی باشد. برای ما ایده و طرح شما مهم است که باید به خوبی تبیین شود.

ramin_amol کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 124
|

سلام

من در مسابقات روزانه 30 ابان برنده شدم

اما جایزه ام بدستمنرسید.

مشکل از کجاس؟

ghkharazi کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 884
|

با سلام و خسته نباشید خدمت شما

در صوررت امکان محل قرار گیری نام شرکت کنندگان در مسابقه وقف را معین کنید.

جهت اطلاع از این که مقاله ها به دست راسخون رسیده است.

با تشکر

mosabeghat_ravabet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1875
|

سلام

من در مسابقات روزانه 30 ابان برنده شدم

اما جایزه ام بدستمنرسید.

مشکل از کجاس؟

با سلام و تشکر

کاربر گرامی برای ارسال جایزه لازم است که شما کد مدرک داشته باشید و برای دریافت کد مدرک، می بایست فرم مشخصات کاربری را برای ما پر کرده به همراه اسکن کارت ملی برای ما ایمیل کنید.

همچنین طبق قوانین، ارسال مدارک جهت دریافت جوایز، حداکثر دو هفته پس از اعلام برندگان در سایت می باشد.

کاربر گرامی، جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه نمایید.

همچنین خواهشمند است موارد مربوط به مسابقات و جوایز خو را در تاپیک زیر سوال نمایید.

http://rasekhoon.net/forum/thread/730118/page1/

باتشکر

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام و خسته نباشید خدمت شما

در صوررت امکان محل قرار گیری نام شرکت کنندگان در مسابقه وقف را معین کنید.

جهت اطلاع از این که مقاله ها به دست راسخون رسیده است.

با تشکر

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت مسئولانه شما

تاپیک "مقالات ارسال شده برای مسابقه مقاله نگاری ویژه هفته ..." در تالار مسابقات راسخون ایجاد و از ساعات اداری فردا بروزرسانی می گردد.

موفق  باشید