سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
یک پیشنهاد خوب :
انشاءالله اجرا بشه
سلام د وست عزيز كاربر محترم catcat
لطفا نوشته هاي خود را بصورت گفتار عاميانه خود درج نفرماييد و آنها را بصورت صحيح و با فعل و مفعول و فاعل و نهاد و ... مناسب و در جاي دقيق خود كتابت فرماييد چون حداقل ما كاربران با اين طرز نوشتن شما خسته مي شويم ،حالا بنده خدا مسئولان سايت را نمي دانم.
و اينكه شما سعي كنيد پيشنهادات خودتان را جمع كنيد و همه را در يك پست ارسال كنيد و بصورت كوتاه كوتاه نفرستيد چون به نظر بنده شما با اين كار قصد داريد كه تنها امتيازاتتان را افزايش دهيد درصورتي كه بعضي از پيشنهاداتتان غيرعملي و نامفهوم است.
اميدوارم انتقاد خيرخواهانه مرا بپذيريد
باتشكر
یک پیشنهاد اشتباه : خیلی ممنون
قبلاً متوجه نشدم به متن شما : اگر امتیازم بیشتر می شود میخوام چکاری باشم نگران نباش مهندس نمی شوم یا هرچیز دیگر ....... من کاری به امتیازات وپست های بیشتر اصلاً ندارم اکثر سوالات من برای آموزش کامپیوترمطرح می کنم چطور فکر می کنید فقط خدا می داند!!!!
موفق ومؤید باشید
با سلام و تشکر
دوست عزیز catcat بنده خوب می دانم اگر هدف شما، کسب امتیاز بود می توانستید در قسمت های دیگر انجمن، مطلب قرار دهید. اما صرفا قصد ارائه نظرات و پیشنهادات و سوالات خود را دارید و ما نیز از این کار استقبال می کنیم. هیچ مشکلی برای حضور شما در راسخون، مطرح کردن پیشنهادات ونظراتتان از نظر ما وجود ندارد. مواردی که به تشخیص ما تکراری و قابل تذکر باشد، حتما به شما خواهیم گفت. پس نگران چیزی نباشید و با قدرت به فعالیت خود ادامه دهید.
سلام
دیگه هیچ سوالی مطرح نمی کنم فقط این ماه با راسخون هستم و بعد از آن خداحافظی می کنم
سلام . ببخشيد مثل اينكه از دست ما ناراحت شدين. وجود كاربران فعال مثل شما در راسخون باعث رونق انجمن ميشه. من قصد توهين و ناراحت كردن شما را نداشتم. اگر از من ناراحت شدين معذرت مي خوام.
لطفا به بزرگواري خود ما رو ببخشيد و يار و همراه هميشگي راسخون باقي بمانيد.
یک پیشنهاد خوب :
انشاءالله اجرا بشه
سلام د وست عزيز كاربر محترم catcat
لطفا نوشته هاي خود را بصورت گفتار عاميانه خود درج نفرماييد و آنها را بصورت صحيح و با فعل و مفعول و فاعل و نهاد و ... مناسب و در جاي دقيق خود كتابت فرماييد چون حداقل ما كاربران با اين طرز نوشتن شما خسته مي شويم ،حالا بنده خدا مسئولان سايت را نمي دانم.
و اينكه شما سعي كنيد پيشنهادات خودتان را جمع كنيد و همه را در يك پست ارسال كنيد و بصورت كوتاه كوتاه نفرستيد چون به نظر بنده شما با اين كار قصد داريد كه تنها امتيازاتتان را افزايش دهيد درصورتي كه بعضي از پيشنهاداتتان غيرعملي و نامفهوم است.
اميدوارم انتقاد خيرخواهانه مرا بپذيريد
باتشكر
یک پیشنهاد اشتباه : خیلی ممنون
قبلاً متوجه نشدم به متن شما : اگر امتیازم بیشتر می شود میخوام چکاری باشم نگران نباش مهندس نمی شوم یا هرچیز دیگر ....... من کاری به امتیازات وپست های بیشتر اصلاً ندارم اکثر سوالات من برای آموزش کامپیوترمطرح می کنم چطور فکر می کنید فقط خدا می داند!!!!
موفق ومؤید باشید
با سلام و تشکر
دوست عزیز catcat بنده خوب می دانم اگر هدف شما، کسب امتیاز بود می توانستید در قسمت های دیگر انجمن، مطلب قرار دهید. اما صرفا قصد ارائه نظرات و پیشنهادات و سوالات خود را دارید و ما نیز از این کار استقبال می کنیم. هیچ مشکلی برای حضور شما در راسخون، مطرح کردن پیشنهادات ونظراتتان از نظر ما وجود ندارد. مواردی که به تشخیص ما تکراری و قابل تذکر باشد، حتما به شما خواهیم گفت. پس نگران چیزی نباشید و با قدرت به فعالیت خود ادامه دهید.
با سلام. كاربر عزيز
كسب امتياز داره كه شما اينطور برخورد مي كنيد؟!!! نمي خواهم شما را ناراحت كنم ولي واقعا نظرات و تذكرات بعضي كاربران واقعا نابجاست.
با تشكر
با سلام و خسته نباشید.
در صورت تمایل پست زیر را در لینکهای چرخشی قرار دهید:
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/735226/page1/
با تشکر.
با سلام
چند ماه است که درگاه بانک ملت در شهر ما با مشکل روبرو است و اصلا" برای خرید درگاه باز نمیشود خواهشمند علاوه درگاه بانک ملت درگاه دیگری مانند بانک ملی ویا بانکهای دیگر ویا به صورت شماره حساب برای خرید از فروشگاه اعلام نمایید تا مشکل کاربران برای خرید حل شود تا دوچار مشکل نشوند و اعتبار ریالی خودرا افزایش دهند تا بتواند راحت خرید نمایند با تشکر
با سلام .می خواستم بدونم عکس های اینجانب جهت شرکت در جشنواره عکس به دستتان رسیده است یا خیر؟ با تشکر
با سلام .می خواستم بدونم عکس های اینجانب جهت شرکت در جشنواره عکس به دستتان رسیده است یا خیر؟ با تشکر
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
متاسفانه تصاویری از جنابعالی دریافت نشده است. در صورت لزوم می توانید تصاویر را به ایمیل forums_rasekhoon@yahoo.com ارسال فرمائید.
با تشکر
با سلام
چند ماه است که درگاه بانک ملت در شهر ما با مشکل روبرو است و اصلا" برای خرید درگاه باز نمیشود خواهشمند علاوه درگاه بانک ملت درگاه دیگری مانند بانک ملی ویا بانکهای دیگر ویا به صورت شماره حساب برای خرید از فروشگاه اعلام نمایید تا مشکل کاربران برای خرید حل شود تا دوچار مشکل نشوند و اعتبار ریالی خودرا افزایش دهند تا بتواند راحت خرید نمایند با تشکر
با سلام و تشکر
کاربر گرامی، درگاه استفاده شده در سایت ارتباطی با شهر محل سکونت و .... ندارد. فقط باید به اینترنت دسترسی داشته باشید. اگر صفحه افزایش اعتبار ریالی باز نمی شود یا مشکلی با آن دارید، مرورگر خود را تغییر دهید. توصیه ما استفاده از Internet explorer یا فایرفاکس است.
سلام
دیگه هیچ سوالی مطرح نمی کنم فقط این ماه با راسخون هستم و بعد از آن خداحافظی می کنم
سلام . ببخشيد مثل اينكه از دست ما ناراحت شدين. وجود كاربران فعال مثل شما در راسخون باعث رونق انجمن ميشه. من قصد توهين و ناراحت كردن شما را نداشتم. اگر از من ناراحت شدين معذرت مي خوام.
لطفا به بزرگواري خود ما رو ببخشيد و يار و همراه هميشگي راسخون باقي بمانيد.
سلام
.
باتشکر
با سلام و عرض ادبو احترام خدمت همه ی راسخونی ها:
یکی از کاربران دراین لینک:
http://rasekhoon.net/forum/post/show/730533/1331625/
مشکلی داشته است . لطفا بررسی نموده و ایشان را راهنمائی کنید.
سپاس
با سلام.یه پیشنهاد:اگه می شه توی قسمت ویرایش پروفایل
، قسمتی به نم ایمیل پشتیبان نیز باز کنید تا اگه ایمیلمون خراب بود،با ایمیل های پشتیبان هم بتونیم کارهای ضروریمون رو نشون بدیم.
با تشکّر.
سلام آقای کیانی.
یه انتقادی از سایت راسخون دارم که به هیچ وجه نمیتونید ردش کنید یا بهونه بیارید !!!.
بخش محتوای چند رسانه ای سایت در مورد دفاع مقدس به نظر من خیلی ضعیف عمل میکنه و به هیچ وجه در حد نام سایت راسخون نیست و بر خلاف قسمت مقالات که فوق العاده هستش این قسمت فیلم ها و موارد خیلی پیش رو اضافه میکنه و که شاید خیلی برای کاربران جذاب نباشه در حالیکه یکی از قسمتهای بسیار مهم سایت هستش.
یه پیشنهاد دارم اونم اینکه فیلمهای سینمایی دفاع مقدس که نسبتا قدیمی هستن رو توی سایت درج کنید مثل "حمله به اچ3" یا "مهاجر" و امثال این فیلمها چون هم من و هم خیلی از افرادی رو میشناسم که از دیدن این فیلم ها سیر نمیشن . و خیلی جالبه که این فیلم ها اصلا روی اینترنت پیدا نمیشه و فیلمهای غربی جای همه چیز رو پر کرده اند و از یک داستان خیالی مثل آرگو یا کشتی جنکی اونقدر استفاده میشه و روش مانور داده میشه تا مردمشون باور کنن که این فیلم ها از روی واقعیت ساخته شده . در حالیکه خودمون صاحب بزرگترین گنجینه های فرهنگی هستیم و غافل از اینکه اونها رو تا حدی رسانه ای کنیم. ببه عقیده من بهتره این فیلم ها در سایت درج بشه تا این حرکت رسانه ای فرهنگی از همینجا و از راسخون شروع بشه و قطعا صدا و سیما با شما همکاری های لازم برای درج فیلمهای با کیفیت دفاع مقدس را خواهد داشت.
البته ببخشید من همیشه توی این تالار پر حرفی میکنم . امیدوارم به این پیشنهاد فکر کنید. با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید چرا کاربران برتر اسفند ماه91 را اعلام نکردید؟
با سلام و عرض ادبو احترام خدمت همه ی راسخونی ها:
یکی از کاربران دراین لینک:
http://rasekhoon.net/forum/post/show/730533/1331625/
مشکلی داشته است . لطفا بررسی نموده و ایشان را راهنمائی کنید.
سپاس
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب واحترام
با تشکر از مشارکت سازنده جنابعالی، پاسخ کاربر مورد نظر داده شد.
موفق باشید