راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|
سلام. رونمايي از قالب جدید تبریک می گم.
salmanjavan کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11418
|
سلام علت این که فقط برخی مداحان را مجاز هستید چیست؟ من واقعا تعجب می کنم! در لیست مداحان شما هستند کسانی که اصلا شناخته شده نیستند ! هستند کسانی که صدای آقای علیمی از آنها گیراتر و سوزناک تر است. حمید علیمی بغل گوش شما یکی از پرشورترین مراسم های اصفهان را برگزار می کند و این همه جوان را پای مجلس امام حسین می نشاند. حمید علیمی برای دفاع از حرم حضرت زینب راهی سوریه شد. اینها ارزش ندارد؟؟!!
salmanjavan کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11418
|
راستی یادم رفت قالب جدید را تبریک بگویم بالاخره بعد از چند سال!!!! قالب عوض شد. فقط چرا موقع زدن پست جدید این قدر کادر کوچک است؟ و چرا فونت و رنگ پست را نمی توان تغییر داد؟
YaSiN313 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 126
|

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و احترام

خواهشمند است مستندهای ذیل را جهت استفاده کاربران، بر روی سِرور سایت، آپلود نمایید.

لینک تاپیکها:

♦ مستند معبد سلیمان ( Solomon's Temple ) ♦

♦ مستند بازی نهایی (Endgame) با زیرنویس فارسی ♦

♦ مستند ظهور ♦

♦ مستند "پول، عامل بدهی" ♦

با سپاس

با سلام و عرض احترام

پیشنهادات شما به واحد چندرسانه ای انتقال داده شد.

با تشکر

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و تشکر بابت اقدامات جنابعالی و همکاران واحد چندرسانه ای

با توجه به اینکه تنظیمات صفحه به هم خورده بود و بنده نمی تونستم از دکمه تشکر استفاده کنم، مجبور شدم پست بزارم.

موفق باشید

با سلام

کلیه موارد مذکور به جز مستند اول، در سایت موجود می باشد. مورد اول نیز به زودی بارگذاری خواهد شد.

با تشکر

بسم الله الرحمن الرحیم با سلام و احترام متأسفانه با توجه به جستجویی که انجام دادم فقط لینکهای مستند ظهور رو تونستم پیدا کنم. اگر واحد چندرسانه ای محبت کنند لینک هر یک از مستندها را به بنده ارجاع دهند بسیار ممنون خواهم شد.
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام چرا نام کاربری کت کت را فعالش نمی کنید بعداً با روایط عمومی تماس میزنم هر چی حرف دارم بهش میگم اگه اشتباه کردم ببخشید و مقصر خودم دیگه تکرار نمی کنم

نام کاربری catcat به دلیل بکار بردن الفاظ ناپسند، لحن تند و پرخشاگرانه و توهین های مکرر به کاربران و مسئولین سایت، باتوجه به تذکرات فراوان بنده و سایر همکارانم، غیرفعال گردید.
شما می توانید با این نام کاربری carcar در سایت فعالیت داشته باشید ولی مراقب باشید اگر لحن صحبت کردن شما همانند نام کاربری قبلی باشد، این نیز مسدود خواهد شد. پس وقت و انرژی خود را برای استفاده صیح از انجمن ها صرف کنید.
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام و عرض احترام

از کلیه کاربران خصوصاً AliFanoodi، ashena_73 ، m_erfani، rashon، amirhmz ، salmanjavanکه طراحی جدید سایت را تبریک گرفته اند و لطف خود را به ما ابراز داشتند، سپاسگذارم.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام علت این که فقط برخی مداحان را مجاز هستید چیست؟ من واقعا تعجب می کنم! در لیست مداحان شما هستند کسانی که اصلا شناخته شده نیستند ! هستند کسانی که صدای آقای علیمی از آنها گیراتر و سوزناک تر است. حمید علیمی بغل گوش شما یکی از پرشورترین مراسم های اصفهان را برگزار می کند و این همه جوان را پای مجلس امام حسین می نشاند. حمید علیمی برای دفاع از حرم حضرت زینب راهی سوریه شد. اینها ارزش ندارد؟؟!!

با سلام و تشکر
این تصمیمی بوده که از سوی شورای محتوا اتخاذ شده است. بنده در این مورد اظهار نظر نمی کنم چون اطلاعی از شخصیت، سوابق و فعالیت ایشان ندارم. اما اگر مقدور بود، حتماً همانند سایر مداحانی که فایل های آن ها بارگذاری شده است،  حتما قرار می دادیم. 
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام و تشکر
این تصمیمی بوده که از سوی شورای محتوا اتخاذ شده است. بنده در این مورد اظهار نظر نمی کنم چون اطلاعی از شخصیت، سوابق و فعالیت ایشان ندارم. اما اگر مقدور بود، حتماً همانند سایر مداحانی که فایل های آن ها بارگذاری شده است،  حتما قرار می دادیم. 
maarej کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1832
|
سلام. چرا امكان ويرايش متن در طراحي جديد حذف شده است؟؟
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام. چرا امكان ويرايش متن در طراحي جديد حذف شده است؟؟

سلام
موارد جزئی وجود دارد که در حال برطرف شدن هستند. اگر از کروم استفاده کنید، مشکلی وجود نخواهد داشت.
salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
سلام و عرض ادب و احترام به شما و همه همکارانتون بابت طراحی جدید سایت خسته نباشید عرض میکنم. البته مشکل ارسال پست توسط نرم افزار کروم هم وجود دارد. انشاءالله هرچه زودتر این مشکل هم برطرف بشه. با تشکر
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب و احترام به شما و همه همکارانتون بابت طراحی جدید سایت خسته نباشید عرض میکنم. البته مشکل ارسال پست توسط نرم افزار کروم هم وجود دارد. انشاءالله هرچه زودتر این مشکل هم برطرف بشه. با تشکر

با سلام و عرض خسته نباشید
از لطف شما ممنونیم. همین لحظه از واحد فنی اعلام شد که این مشکل برطرف شد. امیدوارم موردی نداشته باشد. اگر بازهم ایرادی داشت، حتماً اطلاع دهید.
موفق باشید
salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

ممنون از شما و واحد فنی راسخون

در صفحه اصلی انجمن آخرین مطالب  فقط 5 پست به صورت ثابت نمایش داده می شود و از پست های دیگر خبری نیست.

همچنین تالارها به صورت ثابت هستند و با زدن دکمه + زیرتالارها نمایش داده نمیشود.

با تشکر

hosseinb68 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1269
|

با سلام و احترام خدمت شما و سایر همکارانتان.

و با تشکر از بارگذاری قالب جدید سایت که وقتی برای بار اول وارد سایت شدم فکر کردم اشتباهی یک سایت دیگه رو باز کردم و کلاً قرار گیری قسمت ها و بخش های مختلف تغییر کرده بود.

یک ایراد کوچک رو دیدم که خواستم خدمتتون یادآوری کنم . توی قسمت مسابقات ،  وقتی یک مسابقه مربوط به روز خاصی  رو باز می کنیم ، در قسمت سمت چپ ، نظر سنجی وجود داره که همون نظر سنجی در قسمت پایین(فوتر) هم تکرار شده و به نظر میرسه که نظرسنجی سمت چپ لازم نیست و کاربردی نداره و شکل ظاهری اون صفحه رو نازیبا جلوه میده ، ممنون میشم بررسیش کنید و در صورت صلاحدید حذفش کنید

با تشکر / موفق باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

ممنون از شما و واحد فنی راسخون

در صفحه اصلی انجمن آخرین مطالب  فقط 5 پست به صورت ثابت نمایش داده می شود و از پست های دیگر خبری نیست.

همچنین تالارها به صورت ثابت هستند و با زدن دکمه + زیرتالارها نمایش داده نمیشود.

با تشکر

با سلام مجدد

بنده قسمت مذکور را بررسی کردم. بیش از 5 لینک نمایش داده می شد و مشکلی مشاهده نکردم.

دکمه + را نیز اعلام کردیم تا إن شاالله هرچه سریعتر برطرف شود.

بازهم متشکریم از شما.