سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام دو روزی میشد یک کاربر با کپی پیست کردن در تالار لیگ برتر پست میگذاشت امروز همه پستهایش را حذف کردید سپاس ! اما یک پست بنده رو هم قاطی اونا حذف کردید نقل و انتقالات نیم فصل کلا شانس ندارم خندم گرفت بازم ممنون
با سلام خدمت مسئول محترم راسخون
ببخشید 2سریه عکس ها را برای مسابقه شور حسینی دریافت کرده اید؟
باتشکر
با سلام و احترام
کاربر گرامی، تصاویر شما به ایمیل ما نرسیده است.
سلام دو روزی میشد یک کاربر با کپی پیست کردن در تالار لیگ برتر پست میگذاشت امروز همه پستهایش را حذف کردید سپاس ! اما یک پست بنده رو هم قاطی اونا حذف کردید نقل و انتقالات نیم فصل کلا شانس ندارم خندم گرفت بازم ممنون
با سلام و احترام
همانطور که اشاره فرمودید، پست های کاربر دیگری را به دلیل تخلف داشتند حذف می کردند که سهواً یکی از مطالب شما نیز حذف شد. از شما به خاطر خطای پیش آمده پوزش می طلبم
موفق باشید
سلام
دوباره به ایمیل دیگر راسخون ارسال کردم
4 سریه رسیده؟
سلام خسته نباشيد.من دو وبلاگ در راسخون ساختم .ميخواستم بدونم براي حذف وبلاگ و براي ريختن اطلاعات در وبلاگ بايد چكار كنم؟/؟ فقط خواهشا زودتر جواب بدهيد.
سلام خسته نباشيد.من دو وبلاگ در راسخون ساختم .ميخواستم بدونم براي حذف وبلاگ و براي ريختن اطلاعات در وبلاگ بايد چكار كنم؟/؟ فقط خواهشا زودتر جواب بدهيد.
با سلام و احترام
برای حذف وبلاگ، باید نام آن را به ما اعلام کنید. کاری جز کپی کردن نمی توانید انجام دهید. یعنی باید محتوای تک تک مطالب را کپی کرده و در دیگری درج کنید.
ضمن تشکر از مطرح کردن سوال خود، تاپیک انتقادات، پیشنهادات و نظرات در مورد وبلاگ نیز پاسخگوی شما خواهد بود.
سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم
عزاداری هاتون قبول درگاه حق
ایمیلی حاوی عکس های مسابقه شور حسینی ارسال نمودم عکس ها به دستتان رسیده است ؟
با عرض سلام و احترام
ایمیلم در رابطه با مسابقه عکاسی شور حسینی، به ایمیل ذکر شده دلیور نمیشود ، چیکار کنم؟
ممنون از شما
سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم
عزاداری هاتون قبول درگاه حق
ایمیلی حاوی عکس های مسابقه شور حسینی ارسال نمودم عکس ها به دستتان رسیده است ؟
عرض سلام و ادب خدمت شما کاربر گرامی
ایمیل حاوی عکسهای شما دریافت شده و ایمیلی نیز جهت اگاهی شما از دریافت عکسهایتان برای شما ارسال شده.
با عرض سلام و احترام
ایمیلم در رابطه با مسابقه عکاسی شور حسینی، به ایمیل ذکر شده دلیور نمیشود ، چیکار کنم؟
ممنون از شما
با عرض سلام و احترام
کاربر گرامی شما می توانید تصاویر خود را به ایمیل forums_rasekhoon@yahoo.com ارسال فرمایید.
با تشکر از شما
با سلام
ضمن عرض خسته نباشيد به شما مسئولين زحمتكش سايت و دوستان گل راسخوني
من يه پيشنهاد داشتم
در مورد اون امتيازهاي اهدايي كه از طريق مسابقات بدست مياريم و در صفحه محيط كاربري نشون داده ميشه اگه ميشه يه جدولي واسه اون قسمت تعريف بشه كه هر امتياز يا حسنه اي كه دريافت ميكنيم تو اون جدول نشون داده بشه كه مثلا 50 امتياز مربوط به مسابقه متضاد و ...... اون موقع خيلي خوب ميشه من خودم رو بگم زماني پيش اومده كه امتياز دريافت كردم ولي نميدونم از كدوم بخش بوده و چند روز ديگه متوجه شدم از كدوم قسمت بوده و.....
با تشكر از حسن توجه شما
سلام خدمت شما و همکارانتان جناب آقای کیانی .
خیلی وقت که مزاحم اوقات شما نشدم .
پستی رو در تالار وب و اینترنت دیدم .
شما نگاهی بکنید بد نیست . فکر کنم خلاف قوانین شما باشد . موفق باشید
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
با تشکر فراوان از توجه و اقدامات مدیریت محترم بابت ایجاد زیرتالارهای مورد نیاز، 2تا درخواست داشتم :
1- آمار کلیه زیرتالارهای جدید که تاپیک های مربوطه به آنها انتقال پیدا کردند، به طور غلط نمایش داده میشه و همچنین عدم نمایش آمار برخی از این زیرتالارها باعث میشه کاربر، فکر کنه زیرتالار خالیست و بازدیدی صورت نگیره. خواهشمند است هر چه سریعتر نسبت به اصلاح این مشکل در کلیه زیرتالارهای جدید اقدام نمایید.
2- تاپیک زیر که توسط یکی از کاربران در تالار "فن آوری و علوم نظامی" ایجاد شده، به نظرم جالب اومد و حاوی اطلاعات جامعی بود، چنانچه موافق هستید آن را در عناوین لینک چرخشی قرار دهید :
با سپاس
سلام خدمت شما و همکارانتان جناب آقای کیانی .
خیلی وقت که مزاحم اوقات شما نشدم .
پستی رو در تالار وب و اینترنت دیدم .
شما نگاهی بکنید بد نیست . فکر کنم خلاف قوانین شما باشد . موفق باشید
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/802220/page1/
با عرض سلام خدمت کاربر گرامی.
ممنونم از توجه جنابعالی.
پست مربوطه خلاف قوانین انجمن بود و حذف گردید.
با تشکر.
با سلام
ضمن عرض خسته نباشيد به شما مسئولين زحمتكش سايت و دوستان گل راسخوني
من يه پيشنهاد داشتم
در مورد اون امتيازهاي اهدايي كه از طريق مسابقات بدست مياريم و در صفحه محيط كاربري نشون داده ميشه اگه ميشه يه جدولي واسه اون قسمت تعريف بشه كه هر امتياز يا حسنه اي كه دريافت ميكنيم تو اون جدول نشون داده بشه كه مثلا 50 امتياز مربوط به مسابقه متضاد و ...... اون موقع خيلي خوب ميشه من خودم رو بگم زماني پيش اومده كه امتياز دريافت كردم ولي نميدونم از كدوم بخش بوده و چند روز ديگه متوجه شدم از كدوم قسمت بوده و.....
با تشكر از حسن توجه شما
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از نقطه نظرات ارائه شده، مورد درخواستی جهت ارزیابی و پیاده سازی احتمالی به واحد فنی ارجاع شده است و امیدواریم مورد بهره برداری شایسته واقع شود.
موفق باشید