سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
ضمن فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام) و عرض تسلیت به کلیه همکاران راسخونی
با مراجعه به لیست مدیران، متوجه شدم زیرتالار "مهدویت" در حال حاضر فاقد مدیر می باشد.
این در حالیست که حجم مطالب ارسالی در این تالار فراوان بوده و نیاز به ایجاد زیرتالار و سازماندهی تاپیک ها شدیداً احساس می شود.
خواهشمند است در صورت امکان یکی از مدیران یا اراشد محترم، ایجاد زیرتالارها و سازماندهی تاپیکهای " فعلی" را تقبّل نمایند.
أجرکم عندالله
با سلام و خسته نباشید
من وقتی در انجمن پست میزنم نه به امتیازم افزوده میشه و نه حسنه من زیاد میشه. مشکل چیه؟؟ باید چیکار کنم؟
ممنون
با سلام و خسته نباشید
من وقتی در انجمن پست میزنم نه به امتیازم افزوده میشه و نه حسنه من زیاد میشه. مشکل چیه؟؟ باید چیکار کنم؟
ممنون
با سلام خدمت شما
در گذشته امتیاز و به تبع ان حسنه پست های ارسالی بلافاصله در حساب کاربر اعمال میشد اما مدتی است که این روال تغییر پیدا کرده است و امتیازات و حسنه های شما بعد از تایید مسئول مربوطه اعمال می گردد.
شما برای پست های خبری محدودیت 15 الی 20 پست در روز در انجمن را دارید. اما برای پست های غیر خبری محدودیتی وجود ندارد.
بنده شما را به فعالیت در تالار سیاست دعوت می نمایم.
با احترام
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
ضمن فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام) و عرض تسلیت به کلیه همکاران راسخونی
با مراجعه به لیست مدیران، متوجه شدم زیرتالار "مهدویت" در حال حاضر فاقد مدیر می باشد.
این در حالیست که حجم مطالب ارسالی در این تالار فراوان بوده و نیاز به ایجاد زیرتالار و سازماندهی تاپیک ها شدیداً احساس می شود.
خواهشمند است در صورت امکان یکی از مدیران یا اراشد محترم، ایجاد زیرتالارها و سازماندهی تاپیکهای " فعلی" را تقبّل نمایند.
أجرکم عندالله
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از حضور فعال جنابعالی و نقطه نظرات ارائه شده
اگر جنابعالی مابل به همکاری در این راستا باشید بسیار خوشحال می شویم، در غیر اینصورت گفتنی است فرآیند ایجاد زیر تالار و ساماندهی مطالب این تالار و سایر تالار های دین پژوهی به مرور زمان در دستور کار قرار خواهد گرفت.
موفق باشید
اجرتان با آقا امام زمان(عج)
سلام خسته نباشيد. من مقاله بخوام ارسال بکنم بايد چطور ارسال بکنم و
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
أجرکم عندالله
با تشکر از حضور فعال جنابعالی و نقطه نظرات ارائه شده
اگر جنابعالی مابل به همکاری در این راستا باشید بسیار خوشحال می شویم، در غیر اینصورت گفتنی است فرآیند ایجاد زیر تالار و ساماندهی مطالب این تالار و سایر تالار های دین پژوهی به مرور زمان در دستور کار قرار خواهد گرفت.
موفق باشید
اجرتان با آقا امام زمان(عج)
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام مجدد
پیرو مطرح شدن همکاری در تالار فوق الذکر، پاسخ در تاپیک دعوت به همکاری جهت مدیریت انجمنها ارسال گردید.
با سپاس
موفق باشید
سلام خسته نباشيد. من مقاله بخوام ارسال بکنم بايد چطور ارسال بکنم و
در حال حاضر امکان ارسال مقاله برای سایت وجود ندارد.
با تشکر
با سلام خدمت مسئول محترم راسخون
چرا وقتی برای بعضی کاربران میخواهیم پیام ارسال نماییم با پیغام زیر مواجه میشویم
با سلام خدمت مسئول محترم راسخون
چرا وقتی برای بعضی کاربران میخواهیم پیام ارسال نماییم با پیغام زیر مواجه میشویم
با سلام.
ببخشید که من پاسخ می دم.
این مشکل وقتی به وقوع می پیونده که گیرنده ی پیام صندوق پیام خود را فعّال نکرده باشد.
با سلام میخواستم مقاله ای در سایت قرار بدم چه جوری باید انجام بدم لطفا کمکم کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و خدا قوت
لیست زیر تالارهای مورد نیاز در تالارها و زیرتالارهای ذیل به فُرم سلسله مراتب ذکر شده، جهت ایجاد آنها در تالار انجمن و وبلاگ تقدیم می گردد.
بدیهی است پس از ایجاد آنها، فرآیند انتقال تاپیکها به زیرتالارهای مربوطه صورت خواهد گرفت.
با سپاس از توجه و عنایت شما
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
دیروز مشاهده کردم یکی از سایتهای پرحاشیه، اقدام به قرار دادن نرم افزار و تبلیغات سایت خودشون، در یکی از تالارهای اینجا کرده بود که گویا واحد نظارت، بلافاصله تصاویر تبلیغاتی رو مشاهده و حذف کرده بودند. خواستم بدینوسیله از اقدام به موقع و هوشیاری واحد نظارت، سپاسگزاری کنم.
بابت مطرح کردن درخواست ایجاد زیرتالارهای فوق در اینجا نیز عذر خواهم. فراموش کرده بودم این درخواست رو در زیرتالار "انجمن و وبلاگ"، قسمت مربوطه درخواست بدم.
یک مسئله:
گویا نمایش آواتار و امضای چند تن از کاربران، به دلیل مشکل لودینگ صفحات تاپیکها، غیر فعال شده
خواهشمند است حداقل نمایش آواتارها را فعال نمایید.
نسبت به کاهش حجم امضای بنده با نرم افزار بهینه ساز، نیز اقدام گردید.
لطفاً نمایش آواتار و امضای اینجانب را فعال نمایید.
با سپاس
با سلام میخواستم مقاله ای در سایت قرار بدم چه جوری باید انجام بدم لطفا کمکم کنید
با سلام
به دلیل حجم مقالات موجود جهت بررسی و بارگذاری در سایت، مقاله ای از سوی کاربران دریافت نمی شود.
با عرض سلام و خسته نباشید.
جناب آقای کیانی ممنون میشم که امضاء بنده رو مجدد تائید نمایید و صندوق پیامتون رو چک بفرمایید.
با تشکر.
سلام من الان امتيازم 7565هست بايد امتيازم به چند برسه که بشم کاربر نقره اي