سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
بسمه تعالی
طرح سوالات، انتقادات و پیشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلام و احترام خدمت شما
در ویژه نامه سال 1392 سال حماسه سیاسی حماسه اقتصادی
در بخش مقالات ویژه ، مقاله رهنمودهای حکیمانه را به اشتباه " رهنمودهای حگیمانه " نوشته اید که در صورت امکان اصلاح فرمایید .
با تشکر / موفق باشید
با سلام و احترام خدمت شما
در ویژه نامه سال 1392 سال حماسه سیاسی حماسه اقتصادی
در بخش مقالات ویژه ، مقاله رهنمودهای حکیمانه را به اشتباه " رهنمودهای حگیمانه " نوشته اید که در صورت امکان اصلاح فرمایید .
با تشکر / موفق باشید
با سلام و تشکر
بله ممنونم از دقت شما. مورد مذکور اصلاح شد.
سلام
سال نو مبارك
در صورت امكان سرپرست روابط عمومي خودشان را معرفي نمايند
ممنون
سلام
سال نو مبارك
ممنون
سلام
سال نو شما هم مبارک
رضا جمشیدکیانی هستم. پیش از این قسمت، در واحدهای کاربران، جوائز، مسابقات، روابط عمومی، وبلاگ و فروشگاه در خدمت دوستان بوده ام.
سلام
سال نو مبارك
ممنون
با سلام و تبریک سال نو خدمت شما
با اجازه.
برای دیدن تصویر ایشان اینجا کلیک کنید.(خیلی تلاش کردم عکس رو بدست اوردم مگر میشه عکس پیدا کرد.)
با احترام
سلام
سال نو مبارك
ممنون
با اجازه.
برای دیدن تصویر ایشان اینجا کلیک کنید.(خیلی تلاش کردم عکس رو بدست اوردم مگر میشه عکس پیدا کرد.)
با احترام
با سلام و تبریک
از شما ممنونم دوست عزیز. ما را یاد خاطرات قدیم انداختی! البته الان شباهت زیادی با این عکس ندارم دیگه! در اینجا مختصری از فعالیت های اینجانب آورده شده.
با سلام و عرض ادب ، خواهشمند است پست هایس تاپیک لیست جوائز ارسالی سال 1391 را فعال کنید
سلام و تبریک به مناسبت فرارسیدن سال نو خدمت همه راسخونی ها و مخصوصاً مسئولان زحمت کش...
میخواستم یه انتقادی کنم ،امیدوارم از دستم ناراحت نشید...
در یک کلمه امسال راسخون اصلاً شور و حال عید به خودش نگرفته!البته به نظر من،نظر دیگر دوستان رو نمیدونم اما فکر میکنم همینطور باشه...
مخصوصاً قسمت مسابقات که علیرغم صحبت های انجام شده مسابقه درخوری برگزار نشده و به نوعی مسابقه هایی هم که در حال برگزاری است(مثل عکاسی)به نوعی نیست که علاقه عموم به آن وجود داشته باشد...
پپارسال یادمه خیلی بهتر بود و یه نکته خیلی عالی آن فروش ویژه فورشگاه با حالت های جذاب بود...
امیدوارم از این سردی خارج بشی راسخون!
با سلام و عرض ادب ، خواهشمند است پست هایس تاپیک لیست جوائز ارسالی سال 1391 را فعال کنید
با سلام و تشکر
این تاپیک فعال است ولی ویژه نیست. می توانید در قسمت های پایین تر صفحه، آن را مشاهده نمائید.
سلام و تبریک به مناسبت فرارسیدن سال نو خدمت همه راسخونی ها و مخصوصاً مسئولان زحمت کش...
میخواستم یه انتقادی کنم ،امیدوارم از دستم ناراحت نشید...
در یک کلمه امسال راسخون اصلاً شور و حال عید به خودش نگرفته!البته به نظر من،نظر دیگر دوستان رو نمیدونم اما فکر میکنم همینطور باشه...
مخصوصاً قسمت مسابقات که علیرغم صحبت های انجام شده مسابقه درخوری برگزار نشده و به نوعی مسابقه هایی هم که در حال برگزاری است(مثل عکاسی)به نوعی نیست که علاقه عموم به آن وجود داشته باشد...
پپارسال یادمه خیلی بهتر بود و یه نکته خیلی عالی آن فروش ویژه فورشگاه با حالت های جذاب بود...
امیدوارم از این سردی خارج بشی راسخون!
با سلام و تشکر
ما از نظرات سازنده کاربران خوشحال می شویم. اگر بگوییم سایت راسخون حال و هوای عید نداشته، کم لطفی کرده ایم. چون از فوتر، صفحه اصلی، تبلیغات، مسابقات، انجمن ها، اخبار، ویژه نامه ها، گالری تصاویر، بانک صوت و فیلم و .... همه محتوای متناسب با نوروز داشتند. فقط برای بخش فروشگاه برنامه ویژه تهیه نشد چون در حال تغییر و تحول ساختاری می باشد. بنظرم انتقاد شما در خصوص فروشگاه و مسابقات بوده. إن شاالله در مسابقات ویژه ای که بعد از تعطیلات برگزار می شود، حضور فعالی داشته باشید.
سلام آقاي جمشيدكياني
مجددا حضور شما رو در واحد روابط عمومي رو بهتون تبريك ميگم
خسته نباشيد بنده رو پذيرا باشيد چون ميدونم كارتون خيلي مشكله
ضمنا از اينكه صندوق رو نو كرديد متشكر
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
سلام آقاي جمشيدكياني
مجددا حضور شما رو در واحد روابط عمومي رو بهتون تبريك ميگم
خسته نباشيد بنده رو پذيرا باشيد چون ميدونم كارتون خيلي مشكله
ضمنا از اينكه صندوق رو نو كرديد متشكر
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
بنده هم از محبت شما مجددا تشکر می کنم، و همینطور که از این که شرایط و سختی های کار را درک می کنید. هرچه بوده، انجام وظیفه است.
موفق باشید
با سلام و تشکر
این تاپیک فعال است ولی ویژه نیست. می توانید در قسمت های پایین تر صفحه، آن را مشاهده نمائید.
با سلام ، بله بنده می دانم این تاپیک فعال است ولی دارای 41 پست است که فقط 2 تای آنها قابل رویت هستند ، خواهشمند است پست ها را فعال کنید !
با سپاس فراوان
سلام
سال نو مبارك
ممنون
با اجازه.
با احترام
با سلام و تبریک
از شما ممنونم دوست عزیز. ما را یاد خاطرات قدیم انداختی! البته الان شباهت زیادی با این عکس ندارم دیگه! در اینجا مختصری از فعالیت های اینجانب آورده شده.
سلام ، پس آقای کیانی این نرم افزار پارس تاکسونومی رو شما طراحی کردید !