راسخون

قویترین فیلتر شکن دنیا

a6230700 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 4
|

چه قشنگ نوشتی

mohammadhoseinshokri کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 561
|

اي كاش همه آدما از اين فيلتر شكن قوي استفاده كنن .

Mohebbane_zahra کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1720
|

سلام بر دوستان راسخونی

با این فیلتر شکن می شه تمام پرده های ظلمانی كه با گناه پدید اومده رواز بین برد!!!

جهت فرج صلوات

Mohebbane_zahra کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1720
|
!!!!!بهترین فیلتر شکن ها >>> دائمی + بدون قطعی !!!!!

shorabad کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 42
|

سلام عزیز دل خوب مطالب بیشتری می نوشتید وانواع آن را بیان می کردید

azizjoon6772 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 327
|

عالی بود....

تحت تأثیر قرار گرفتم......

دمت گرمممممممممممم

ali13641571 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرد ه ام و نه با تو دشمنی کرد ه ام. (ضحی 1-2) افسوس که هر کس را به تو فرستادم تا به تو بگویم دوستت دارم و راهی پیش پایت بگذارم او را که مرا به سخره گرفتی. (یس 30) و هیچ پیامی از پیام هایم به تو مرسید مگر از آن روی گردانیدی.(انعام 4) و با خشم رفتی و فکر کردی هرگز بر تو قدرتی نداشته ام(انبیا 87) و مرا به مبارزه طلبیدی و چنان توهم زده شدی که گمان بردی خودت بر همه چیز قدرت داری. (یونس 24) و این در حالی بود که حتی مگسی را نمی توانستی و نمی توانی بیافرینی و اگر مگسی از تو چیزی بگیرد نمی توانی از او پس بگیری (حج 73) پس چون مشکلات از بالا و پایین آمدند و چشمهایت از وحشت فرورفتند، و قلبت آمد توی گلویت و تمام وجودت لرزید چه لرزشی، گفتم کمک هایم در راه است و چشم دوختم ببینم که باورم میکنی اما به من گمان بردی چه گمان هایی .( احزاب 10) تا زمین با آن فراخی بر تو تنگ آمد پس حتی از خودت هم به تنگ آمدی و یقین کردی که هیچ پناهی جز من نداری، پس من به سوی تو بازگشتم تا تو نیز به سوی من بازگردی ، که من مهربان ترینم در بازگشتن. (توبه 118) وقتی در تاریکی ها مرا بزاری خواندی که اگر تو را برهانم با من می مانی، تو را از اندوه رهانیدم اما باز مرا با دیگری در عشقت شریک کردی . (انعام 63-64) این عادت دیرینه ات بوده است، هرگاه که خوشحالت کردم از من روی گردانیدی و رویت را آن طرفی کردی و هروقت سختی به تو رسید از من ناامید شده ای. (اسرا 83) آیا من برنداشتم از دوشت باری که می شکست پشتت؟ (سوره شرح 2-3) غیر از من خدایی که برایت خدایی کرده است ؟ (اعراف 59) پس کجا می روی؟ (تکویر 26) پس از این سخن دیگر به کدام سخن می خواهی ایمان بیاوری؟ (مرسلات 50) چه چیز جز بخشندگی ام باعث شد تا مرا که می بینی خودت را بگیری؟(انفطار 6) مرا به یاد می آوری ؟ من همانم که بادها را می فرستم تا ابرها را در آسمان پهن کنندو ابرها را پاره پاره به هم فشرده می کنم تا قطره ای باران از خلال آن ها بیرون آید و به خواست من به تو اصابت کند تا تو فقط لبخند بزنی، و این در حالی بود که پیش از فرو افتادن آن قطره باران، ناامیدی تو را پوشانده بود (روم 48) من همانم که می دانم در روز روحت چه جراحت هایی برمی دارد ، و در شب روحت را در خواب به تمامی بازمی ستانم تا به آن آرامش دهم و روز بعد دوباره آن را به زندگی برمی انگیزانم و تا مرگت که به سویم بازگردی به این کار ادامه می دهم. (انعام 60) من همانم که وقتی می ترسی به تو امنیت می دهم (قریش 3) برگرد، مطمئن برگرد، تا یک بار دیگر با هم باشیم (فجر 28-29) تا یک بار دیگر دوست داشتن همدیگر را تجربه کنیم. (مائده54)

khodo2 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

تاثیر گذار بود!

tarbonid کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 6
|

دقيقا همينه

اما هيهات كه ما دنبال راه هاي رانشناسي براي ترك اين رفتار هامون هستيم

sajad123 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 203
|

ایول مهشر بود

واقعا عالی بود

دستت درد نکنه

sajad123 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 203
|

واقعا تـــــــــــــــــــتشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکــــــــــــــــــتتر

javad_afshar85 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 73
|

واقعا بهترینه

smst1984 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 555
|

جالب بود!

goleyakh6006 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 2
|

جالبه که همه ما بخاطر عنوان این پست اون رو خوندیم.و انتظارنداشتیم با چنین متنی مواجه شیم.

gharibeh کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 758
|

آفرین خیلی زیبا بود هر چند تکراری بود ولی عالی بود

وقته اون رسیده که توبه کنیم