راسخون

قویترین فیلتر شکن دنیا

naimey کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 8
|

اینهمه فیلتر کردیم و فیلتر شکن خریدیم آخرش چی شد؟!

بیاید بجای خرید فیلتر شکن فرهنگ استفاده از رایانه را یاد بگیریم و به دیگران آموزش بدهیم...

cryingsphere کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 375
|

سلام

من اول فکر می کردم موضوعش در مورد کامپیوتر باشه. ولی وقتی خوندمش دیدم نه. خیلی جالب بود.

موفق باشید

reza1993 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 69
|

بسیار موضوع جالبی انتخاب کردی

PARSABADEH کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

سلام  فکر نمی کنید با این حرفها دارین وقتتون و تلف می کنید. گوش همه از این حرفها پره- ول کنید بابا بسه دیگه فکر می کنید باحلوا حلوا دهنتون شیرین میشه خدا وکیلی فکر نمی کنید امام زمان هم از اینهمه دورویی ودروغ و ریا وکثافت کاری خسته شده ,ول کنید توروخدا اون بنده خدا هم دیگه پشیمون شده دیگه روش نمیشه بیاد توروخدا اینقدر حرفهای قشنگ نزنید کلیشه ای صحبت نکنید -عملتون کو -همینه عملتون فقط ادعا ...................ول کنید حوصله ندارم  سیرشدم ازاین مردم زنده کش مرده پرست ................................................  

azarian2010 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 809
|

سلام و تبریک سال نو

شعر بسیار عالی بود

nooroz کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 285
|

ما رو ترسوندی گفتیم بریم ببینیم چی تو این لینک گذاشته که خودش فیلتر نشده

اما یه جورایی سرحالمون کردی

خسته نباشی..........

mohamad کاربر تازه وارد
|
|

trrtrr

yaemamhasan2 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11008
|

خیلی جالب بود

cryingsphere کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 375
|

جا خوردم! عنوانشو که دیدم فکر دیگه ای کردم. ولی وقتی مطلب رو خوندم دیدم نه, موضوع چیز دیگه ایه.

جالب بود.

موفق باشید

barandarrasht کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 4334
|

عالی بود عزیزم موفق باشی

farzandezahra کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 97
|

خیلی قشنگ بود

موفق باشید

mohamadali69 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 175
|

بدون هیچ گونه اغراق باید گفت که فیلتر شکن یک ابزاری هست کهدر حال حاضر نیاز هست. برای باور این موضوع شما در گوگل بک تصویر را با هر نام یا حتی هر کلمه ای که جستجو کنید 99 درصد فیلتر شده است.

edalatt کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 3
|

به نام خدایی که ما هر کاری کنییم بی خیال ما نمیشه...من تازه به جمع خوب شما پیوستم.امیدوارم منو قبول کنیید به جمع خوبتون.زبون نقدم یکم تنده ولی تو قلبم هیچی نیست.خدا ترسم....چیزهایی که می نویسم همون چیزهایی است که تو قلبمم هیچ نیرنگ وسیاستی پشت حرفهام نیست..نه پست میخواهم نه مقام نه پول...با آب و نون سیر میشم اما از گوشت هم بدم نمیاد...چرا دروغ بگم ...خدا خیلی جاها کمکم کرده خیلی جاها کمکم هم نکرده....رفتم پشت در درگاهش بهم گفت:بشین پشت در خبرت میکنم..تو دلم  بهش گفتم بذار برم تو یه حالی ازش بیگیرم ...؟بهم گفت :حالا تو بیا تو حال پیشکش.....خلاصه......اینه حالو روز من...........در جواب به دوست عزیزم که نوشته هاش خیلی قشنگه پر مفهوم (اگه کپی نکرده باشه که نکرده)بگم که جدا از تمام اون فیلتر ها یه فیلتر دیگه هست که به نظر من از همه اون فیلتر ها بالا تره بگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگم...........خدایا به من رحم...............بگم.......ب ب ب گ گ گ م.........اقا اون فیلتر شورای نگهبان (محترم)استتتتتتتتتتتتت....اخه نفسم در اومد.....حالاباهم کل میندازیم اقا به خدا نه من نماینده مجلسم نه رئیس جمهور نه شورا شهر من یک انسانم اشرف مخلوقات نماینده خدا برروی زمین...

ghandon2110 کاربر تازه وارد
|
|

سلام خیلی عالی بودش دوست من

خوشحالم که اینجا دیدمت
(مهدی باقری)

mohamadhosein کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 21
|

جالب بود