فقط استقلالي ها بيان تو...
اینم حیوان پرسپولیسی ها
اگه گفتید چرا به گور خر میگن حیوان پرسپولیسی ها؟
چون اگه با آرم پرسپولیس یه کوچولو دقت کنید ۲ تا گورخر میبینید
محروميت 4ليدراستقلال ازورود به ورزشگاه
به گزارش قدس آنلاين، به دنبال از اتفاقاتی که در دیدار امیدهای استقلال و پرسپولیس رخ داد، 4 لیدر تیم فوتبال استقلال از حضور در ورزشگاهها تا اطلاع ثانوی محروم شدند. این تصمیم روز گذشته در باشگاه استقلال گرفته شد و مقرر گردید این 4 نفر حتی تیم استقلال را در سفر به اصفهان همراهی نکنند و تا زمانی که جلسه بعدی در مورد وضعیت آنها تشکیل نشود حق حضور در ورزشگاهها را نخواهند داشت.
به گزارش فارس، در جریان دیدار تیمهای استقلال و پرسپولیس در رده سنی امیدها پس از پایان مسابقه بین بازیکنان دو تیم و تماشاگران درگیری بوجود آمد که پلیس امنیت نیز به این ماجرا ورود پیدا کرده است.
تقابل درخشان و قلعهنويي در جام يونسشکوريمراسم افتتاحيه بيستمين دوره مسابقات فوتبال پيشکسوتان جام يونس شکوري روز يکشنبه 6 با برگزاري مسابقه نمادين بين تيمهاي پيشکسوتان استقلال و پرسپوليس در چمن مصنوعي ورزشگاه شهيد شيرودي برگزار خواهد شد. |
|
|
|
|
در این مسابقه که ساعت 16 روز یکشنبه 6 مهرماه در هیاهوی برگزاری رقابت های لیگ برتر انجام می شود بازیکنانی نظیر: محمد پنجعلی ، کاظم سید علی خانی، حمید درخشان، ضیا عربشاهی، مرتضی فنونی زاده، بهروز سلطانی، رحیم یوسفی ، جواد حسن زاده، سعید نعیم آبادی، محمدرضا حیدریان، وحید مظاهری و وحید حاج پیری برای پرسپولیس و همچنین جعفر مختاری فر، رضا نعلچگر، مصطفی اردستانی، امیر قلعه نویی، شاهرخ بیانی، رضا احدی، بهروز پرورش خواه، سیروس دین محمدی ، محمدرضا مهرانپور و ایوب اصغرخانی برای استقلال به میدان خواهند رفت.
به گزارش مهر، تقابل حمید درخشان و امیر قلعه نویی مربیان تیمهای سرخابی در این مسابقه دیدنی خواهد بود. همچنین در ساعت 17 تیمهای بالای 65 سال نادر و شعاع که ملی پوشان دهه 40 فوتبال ایران را در خود جای داده اند به رقابت خواهند پرداخت. در این مسابقه پیشکسوتانی نظیر حسن حبیبی، نادر لطیفی، حسین کلانی، بیژن ذوالفقارنسب، مجید حلوایی، علیرضا عزیزی و ... به میدان خواهند رفت. |
شايد برهاني 10بازي ديگر نيمکتنشين باشدامير قلعه نويي بعد از سه باخت پياپي تيمش همچنان ازاستقلال حمايت مي کند. او معتقد است بازيکنانش آنقدر عملکرد خوبي در زمين دارند که نمي تواند از آنها در رختکن انتقاد کنند. |
|
|
|
|
سرمربی استقلال در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار "ورزش سه" در مورد وضعیت استقلال و امیدش به قهرمانی این تیم صحبت کرد.
به ذوب آهن تبریک می گویم بازی خیلی خوبی مقابل ذوب آهن داشتیم. فکر می کنم این یکی از بازیهای خوب لیگ بود که دو تیم یک فوتبال زیبا را به نمایش گذاشتند. من اگر یک سری از حرفها را بزنم که دوباره تکراری می شود. من از بچه هایم راضی هستم.اگر همه موقعیتهای ما گل می شد.نتیجه طور دیگری رقم می خورد. من به تیم ذوب آهن هم تبریک می گویم. قلعه نویی و مصاف با گل محمدی قلعه نویی در تمام رویارویی هایش مقابل قلعه نویی در لیگ پیروز میدان بوده است . وقتی که در این مورد از قلعه نویی سوال کردیم . خیلی کوتاه پاسخ داد «به هر حال فوتبال است دیگر، پیش می آید!» با استقلال مورد نظر من فاصله داریم من چندین بار خدمت شما گفتم که این استقلال با استقلالی که من مدنظر دارم هنوز خیلی فاصله دارد. ما هنوز حتی در یک بازی بات تمام موجودیمان بازی نکردیم.مخصوصا در بحث دفاعی که ما از بازیکنانی در پستهای غیر تخصصیشان استفاده کردیم.بازیکنان ملی ما هنوز به شرایط آرمانی نرسیدند. این در حالی است که بازیکنانی که از ابتدا با ما تمرین می کردند را ببینید، کلی فرق معامله است. 74% پاس سالم دادیم دکتر کاظمی بعد از بازی با فولاد آماری را در اختیار من قرار داد که نشان می دهد استقلال عملکرد قابل قبولی در لیگ داشته است.بازیکنان ما در دیدار با فولاد 107 کیلومتر دویدند.این در حالی بود که در سالهای 92-93 میزان دوندگی بازیکنان ما در هر بازی حدود 11 کیلومتر بود.یا آمار پاسهای ما به 560 پاس در هر بازی رسیده که از مقدار 74% درصد سالم است. این نشان می دهد که اگر ما همه نفراتمان را در اختیار داشته باشیم.قطعا نتیجه بهتری هم می گیریم و در حال حاضر دست و بالمان بسته است. این همه هیاهو برای چیست! من نمی دانم که این همه هیاهو برای چی هست؟! استقلال هنوز تیم دوم جدول است. ما 10 بازی کردیم که 6 تا از آنها خارج از خانه بوده است. تازه حتی در یک بازی اتفاق نیفتاده که ما همه نفرات را داشته باشیم یا کسانی که من روی آنها حساب ویژه ای باز کردم.مطمئن باشید که اگر همه مصدومان برسند و ملی پوشان هم خودشان را از لحاظ بدنی برسانند، شما استقلال متفاوتی را می بینید. این برای من خنده دار است .یک عده که تا دیروز خودشان را قایم کرده بودند.کارهای برنامه ریزی شده انجام می دهند، آنها حتی وقتی استقلال مب برد هم از ما ایراد می گیرند .در حالی که من به این استقلال خیلی امیدوار هستم . تیم ملی امید شما ببینید یعقوب کریمی را در دفاع چپ به کار گرفتیم. بعد که دارد در ترکیب جا می افتدبلند شده رفته تیم ملی امید. حالا اگر می گفتیم نرود تیم ملی نتایج را گردن ما می انداختند. الان که اجازه دادیم برود، مصدوم تحویل مان دادند. نمی دانم در رختکن چه بگویم خدا را گواه می گیرم که نمی دانم در رختکن چه بگویم. اینهمه موقعیت از حریفان می گیریم.حتما ایراد فنی داشتیم که باختیم.وقتی بازی تمام می شود تازه کار آنالیزور ها شروع می شود. ما دراین 3 بازی بالای 16 موقعیت داشتیم. کرنل ، ضربه آزاد و..اما متاسفانه نتوانسته ایم به گل برسیم. هر چند که فکر می کنم اگر ملی پوشان تلاش کنند. مشکلات کم کم حل می شود. شاید آرش 10 بازی نیمکت نشین باشد بازیکن پول می گیرد که خوب تمرین کندواین یک فرهنگ غلطی هست که از مربی می پرسند، چرا فلان بازیکن را بازی ندادی؟ این کادر فنی هست که می گوید چه کسانی در لیست 18 نفره تیم و چه افرادی در میان 11 نفر باشند.من هم هر وقت تشخیص بدهم ، آرش باید آماده باشد.در نهایت هم من تشخیص می دهم که چه زمان بازی کند. شما ببینید بازیکنی که 700میلیون می گیرد اگر این رقم را تقسیم بر 360 کنی می شود روزی دو میلیون. مثل یک کارمند بازیکن هم باید. بازیکن باید به موقع در تمرین حاضر شود، خوب تمرین کند ودر نهایت این من هستم که تشخیص می دهم چه زمان باید در زمین باشد. از شما خواهش می کنم که به این فرهنگ غلط در فوتبال دامن نزنید.شما ببینید بازیکنان بزرگی مثل کاسیاس و کاکا در رئال نیمکت نشین می شوند . شما دیدید که یک کلمه حرف بزنند. در نهایت هم از رئال و مربی اش تشکر کردند.من تصمیم می گیرم، شاید 10 بازی هم از برهاین استفاده نکنم. این تیم استقلال از تمام استقلال ها که من بهتر است دوست دارم به هواداران استقلال که در سه بازی اخیر از ما حمایت کرده اند بگویم من با استقلال خیلی خوش بین هستم.حتی از سالهای گذشته هم بیشتر . یک سال استقلال 17 ام جدول بود و من گفتم ما قهرمان می شویم که خدا و اهل بیت کمک کردند و این اتفاق افتاد. این تیم استقلال از تمام استقلال هایی که من داشتم، بهتر است. فقط باید ما بتوانیم با تمام بضاعتمان به زمین برویم. |
شکست اوساسونا در حضور 90دقيقهاي نکونامشاگردان يان اروبان در حالي در دقيقه آخر در خانه لوگو تن به شکست دادند که هافبک ايراني اين تيم 90 دقيقه در ميدان حضور داشت. |
|
|
|
|
در چارچوب رقابتهای هفته ششم لیگ دسته دوم فوتبال باشگاههای اسپانیا موسوم به لیگا آدلانته عصر امروز (شنبه) تیم فوتبال اوساسونا در خانه لوگو به میدان رفت که این دیدار پرگل در نهایت با شکست 4 بر 3 سرخپوشان پامپلونا به پایان رسید.
در این بازی جواد نکونام، کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان 90 دقیقه در ترکیب اوساسونا حضور داشت این در حالی بود که کریم انصاری فرد باز هم در ترکیب 18 نفره این تیم جایی نداشت. به گزارش تسنیم، برای لوگو در این بازی دیاز (4)، مانوئل کاسترو پاوون (39)، مانو (82- پنالتی) و بورخا گومس (90) گلزنی کردند و اوساسونا توسط نینو (2 و 68) و رائول لو (43) موفق به گشودن دروازه میزبان خود شد. لوگو با این برد 9 امتیازی شد و به رده نهم جدول ردهبندی صعود کرد. اوساسونا هم 8 امتیازی باقی ماند و در مکان یازدهم جدول 22 تیمی این رقابتها ایستاد. |
گزارش تمرين استقلالتمرين استقلال يک روز بعد از شکست برابر ذوب آهن از ساعت 16:30 در زمين شماره 2 آزادي آغاز شد. |
|
|
|
|
به گزارش "ورزش سه"، در این تیم تمرین که جنبه ریکاوری داشت، ابتدا امیر قلعه نویی چند دقیقه ای برای بازیکنان حرف زد و بعد از آن او روی نمیکت رفت و زرینچه صحبت های او را ادامه داد.
-هاشم بیک زاده به خاطر کارهای شخصی در تمرین روز گذشته حضور نداشت و تنها غایب تمرین بود. -گلرها بعد از دویدن دور زمین از بقیه بازیکنان جدا شدند و زیر نظر بوستانی به تمرینات اختصاصی پرداختند. - حنیف عمران زاده که مدتی است در تمرینات استقلال شرکت می کند، روز گذشته کنار جواد زرینچه دور زمین دوید. یعقوب کریمی هم که در بازی های اینچئون مصدوم شده بود در تمرین روز گذشته دور زمین دوید. - بازیکنان اصلی که در بازی با ذوب آهن به میدان رفته بودند بعد از حرکات کششی تنیس فوتبال بازی کردند. -با وجود این که استقلال در بازی با ذوب آهن شکست خورده بود، در تمرین این تیم شرینی پخش شد تا شاید به این وسیله بازیکنان غم شکست را فراموش کنند. -خسرو حیدری و امید ابراهیمی اولین بازیکنانی بودند که محل تمرین را ترک کردند. |
کنايه قلعهنويي به مليپوشان استقلالسرمربي تيم استقلال قبل از شروع تمرين امروز 15 دفقيه با بازيکنان تيماش صحبت کرد |
|
|
|
|
بعد از سه شکست تیم فوبتال استقلال امیر قلعهنونی امروز بازیکنان تیمش را دور هم جمع کرد و 15 دقیقه با آنها به صحبت پرداخت.
به گزارش فارس، سرمربی تیم استقلال ضمن تشریح وضعیت آبیپوشان در جدول خطاب به بازیکنان تیمش گفت باختهای گذشته را فراموش کنید و به نظر من هنوز اتفاقی نیفتاده است. ما در رده دوم جدول هستیم و به همین دلیل میدانم که این توانایی را داریم که به جایگاه حقیقی خود برگردیم خودتان بروید و فیلم بازی را ببینید و قضاوت کنید. من حرفی در این مورد نمیزنم اما امام علی(ع) می فرماید که صبر داشته باشید و با صبوری به هدفتان برسید. وی تاکید کرد: اگر توپ سجاد شهباززاده گل میشد و یا ما به آن شکل گل نمیخوردیم الان من بهترین مربی ایران بودم و تیممان هم بهترین بدنسازی را داشت اما حالا این اتفاق رخ داده و خودمان باید شرایط را عوض کنیم. قلعه نویی در ادامه به انتقاد از بازیکنان ملی پوش تیمش پرداخت و گفت: ما در 6 بازی اول با بازیکنانی کم ادعا مثل خرسندنیا و مگویان به میدان رفتیم و 18 امتیاز گرفتیم، اما برخی بعد از جام جهانی نتوانستند به ما کمک کنند و بهتر است خودشان در مورد عملکردشان فکر کنند. بعد از صحبتهای قلعهنویی، جواد زرینچه بازیکنان را دور هم جمع کرد و با آنها حلقه اتحاد تشکیل داد. مربی تیم استقلال از بازیکنان خواست حالا که این شرایط رخ داده ما باید بهترین عملکرد را داشته باشیم و انشاالله از بازی با ملوان باید بردهایمان آغاز شود چون نیاز به پیروزی داریم و مردم هم از ما انتظار دارند. تمرین تیم استقلال هم اکنون در حال برگزاری است. |
آقاي گل جهان در لباس مقدس سربازي(عکس)
دايي را در کنار مباشر و وکيلش بهمن دهقان مي بينيد و اينکه اين رابطه نزديک از همان دوران سربازي شکل گرفته است.
|
|
|
به گزارش "ورزش سه"، حالا که کارتهای پایان خدمت بازیکنان فوتبال مبحث روز شده، دیدن دو تصویر از روزهای سربازی دایی خالی از لطف نیست. علی دایی در سال ۷۰ خدمتش را به پایان رسانده است.
|
ستاره هفته دهم ليگبرترهفته دهم ليگ برتر فوتبال ايران به پايان رسيد و نفرات برتر اين هفته مشخص شدند. |
|
|
|
|
11 بازیکن تاثیرگذار هفته لیگبرتر به انتخاب "ورزش سه"، شامل نفرات زیر هستند:
هفته دهم لیگبرتر با ثبت 22 گل از خط دروازه ها گذشت. در هفته ای که لیگ رفته رفته نشان از رسیدن به ثبات تاکتیکی و غنای فوتبال داشت تیم های صبا، پرسپولیس، ذوبآهن و پیکان فاتحان هفته بودند و این نفرات درکسب نتایج موثر تیم خود یا ارائه بازی توانمند، تیم خود را یاری دادند. دروازهبان: رشید مظاهری(ذوبآهن): دومین برد ذوبآهن در حالی میسر شد که دروازهبان این تیم در لحظاتی که استقلال با تمام وجود برای کسب گل مساوی تلاش می کرد. بازی درخشان ارائه کرد. این در حالی است که مظاهری دروازهبان ذوبآهن چیزی از گلر اول این تیم کم نداشت. مدافعان: پیروز قربانی(صبای قم): بعد از مدت ها افت و ارائه بازی های متوسط، پیروزی برابر سایپا تیمی که با 4 برد و یک مساوی روزهای خوبی را سپری می کرد، فرصتی برای تولد دوباره این مدافع 36 ساله بود. بازیکنی که روزگاری در تیمملی بازی می کرد. سعید سالارزاده(نفت م. سلیمان): بازیکن سابق ملوان در کسب مساوی 2 ـ2 خارج از خانه برابر راهآهن ضمن ارائه یک بازی کم نقص با به ثمر رساندن گل از عوامل کسب امتیاز خارج از خانه تیم قعرنشین لیگبرتر بود. هادی محمدی(ذوبآهن): یحیی گلمحمدی بدون دلیل از هیچ بازیکنی به عنوان مرد موفق و شایسته تیم تجلیل نمیکند. در روزی که ذوبآهنی ها، حرفه ای و شایسته استقلال را بردند، هادی محمدی یکی از بهترین بازی هایش را در لیگ امسال ارائه داد. هافبک ها: محمد نوری(پرسپولیس): کاپیتان سرخپوشان یک بار دیگر موفق کار کرد و نشان داد که بی اهمیتی به او در دوران کادرفنی سابق اشتباه بوده است، او در هافبک دفاعی همانقدر خوب کار کرد که در پست مورد علاقه اش یعنی سنتر هافبک هجومی در بازی های اخیر خوب کار میکرد. جاسم کرار(استقلال): استقلال باخت، اما بازی سزاوارانه جاسم کرار که در مقطع تازه حضورش در فوتبال ایران بهتر از همیشه کار می کند یکی از دلایل ارائه بازی نسبتا خوب استقلال علیرغم باخت برابر ذوبآهن بود. ایمان مبعلی(نفت): بازگشت او به سطح فنی گذشته اش با ارائه یک بازی خوب در اهواز و ارسال 2 پاس گل کامل شد. مبعلی برای رسیدن به روزهای اوجش، تنها چند قدم دیگر فاصله دارد. مازیار زارع(ملوان): ملوانان در خانه مساوی کردند، اما مازیار زارع هافبک غایب هفته های گذشته های ملوان مثل همیشه هنگام عصبانیت، صاحب انگیزه های مضاعف برای خودنمایی شد و عملکردش تا اندازه ای شایسته بود که لایق حضور در تیم منتخب هفته دهم لیگبرتر شد. مهاجمان: مسعود حسن زاده (ذوبآهن): بازیکن خط حمله ذوبآهن گل پیروزی ذوبآهن را زد. در صحنه گل، او با یک استارت موفق در یک صحنه امیرحسین صادقی، هاشم بیکزاده و خسرو حیدری را مات کرد و عامل اصلی کسب 3 امتیاز و تحصیل دومین برد ذوبآهن شایسته بود. وحید امیری (نفت تهران): 2 گل زد و یک بار دیگر نشان داد که می توان روی او به عنوان یکی از مردان شایسته آینده فوتبال حساب کرد. ضربات سر امیری در بازی مقابل فولاد زیباترین گل های این هفته را شکل داد. محمدرضا خلعتبری(سپاهان): از زمان حضور فرکی دومین گل مهم مردی ثبت شد که تخصص او زدن گل های مهم و به دست آوردن امتیازهای بسیار برای تیمش بوده است. دومین گل خلعتبری با لباس سپاهان باز هم در ورزشگاه یادگار امام به ثمر رسید. |
رکورد ضعيف قلعهنويي: اولين 3 باخت متواليدر سه بازي اخير آبيپوشان پايتخت برابر تيم هاي نفت، فولادخوزستان و ذوبآهن صاحب شکست شده اند تا براي اولين بار قلعهنويي به آمار ضعيفي ديگر دست يابد که در تاريخ فوتبال ما سابقه نداشته است. |
|
|
|
|
به گزارش "ورزش سه"، در حالی که سال گذشته برای اولین بار امیر قلعهنویی با کسب رتبه پنجم لیگ بدترین نتیجه خود را در ادواری که سرمربیگری تیمی را در تمام فصل به عهده داشته، ثبت کرده حالا با ثبت یک رکورد ضعیف دیگر، نشان می دهد که رفته رفته از آمارهای یکدست سفیدی که طی سال های 82 تا 92 با تیم های استقلال، سپاهان و تراکتورسازی، داشته فاصله می گیرد. در ادوار گذشته امیر قلعهنویی تجربه دو شکست متوالی را با تیم استقلال داشته اما این عملکرد برای اولین بار برای امیر قلعهنویی ثبت شده است.
|
اولين هاي تاريخي در 10 بازي نخستين استقلالکسب 6 برد و 4 باخت بيلان عملکردي است که براي اولين بار در تاريخ باشگاه استقلال ثبت شده است. |
|
|
|
|
به گزارش "ورزش سه"، استقلال در حالی صاحب 4 باخت در 10 بازی شده که هیچگاه صاحب این تعداد باخت در 10 بازی اول خود در لیگ نشده است. برای آنکه بالا بودن آمار باخت های استقلال را بررسی کنیم. در یک مقایسه تاریخی یادآور می شویم که طی 5 سال گذشته و در 132 بازی، آبیپوشان صاحب 22 باخت در لیگ شده اند که به طور متوسط هر 6 بازی یک باخت را نشان می دهد و این در حالی است که 4 باخت در 10 بازی اول میانگین 2باخت در 5 بازی را نشان میدهد.
عدد قابل توجه دیگری که در عملکرد استقلال به چشم می زند، عدد صفر مقابل تعداد مساوی های این تیم است. استقلال تا به حال هیچگاه 10 بازی ابتدایی خود در لیگبرتر را بدون مساوی به پایان نرسانده بوده است. |
سلام آسمان گفتا که من هم آبی ام....... عشق میورزم که استقلالی ام........ زنده باد تیم برتر استقلال
دهنوي: بحران استقلال و پرسپوليس جذاب استذوبآهني که اصلا شرايط خوبي در جدول نداشت با برد مقابل استقلال که از بحران فاصله گرفت. |
|
|
|
|
قاسم دهنوی هافبک ذوبآهن در مورد این دیدار به "ورزش سه" گفت: ما بعد از بازی با گسترش که شانس یارمان نشد واقعا به برد این بازی نیاز داشتیم. دو بردی که آوردیم گویای همه چیز هست. در بازی های دیگر فوتبال روی خوشش را به مان نشان نداد.
او در مورد شرایط استقلال ادامه داد: جمعه روز شانس آبی ها نبود به خصوص اواخر بازی که موقعیت های زیادی داشتند. این باخت چیزی از ارزش های استقلال کم نمی کند تیم هایی قبل استقلال و پرسپولیس حتی وقتی وارد بحران هم می شوند، آن بحران ها جذاب هستند چون با یک برد و خیلی زود از آن خارج می شوند. استقلال نیمه اول حرفی برای گرفتن داشت اما نیمه دوم چند بازیکن هجومی وارد زمین کرد و شرایطش بهتر شد. نباید بازی خوب استقلال در نیمه دوم را کتمان کنم. دهنوی در ادامه افزود: خیلی از بازی ها سرتر از حریف بودیم اما شرایط برد برایمان ایجاد نشده جایگاه واقعی ذوبآهن دوازدهم جدول نیست. وقتی از بازیکن ذوبآهن سوال شد که جریمه ها تاثیر مثبت در تیمشان گذاشته نظرش را اینگونه بیان کرد: شاید کمی از لحاظ روحی روانی تاثیرگذار بود ولی ربطی به این قضیه ندارد. همه راجع به ذوبآهن یک فکر دیگر می کنند ولی ما واقعا خوب فوتبال را بازی می کنیم. |
به گزارش افکارنیوز، امید ابراهیمی درباره اینكه نامش در لیست تیم ملی است، بیان داشت: «هنوز لیست قطعی اعلام نشده، ولی از اطرافیان فدراسیون شنیده ام که ظاهرا من هم به تیم ملی دعوت می شوم. امیدوارم این اتفاق بیفتد و بتوانم در خدمت تیم کشورم باشم. البته سعی خواهم کرد تا این بار تحت هیچ شرایطی از لیست نهایی تیم ملی خط نخورم.»
وی در خصوص دیدار مقابل ذوب آهن اظهار داشت: «فکر نمی کنم بازی بدی انجام داده باشیم و بیشتر دچار بدشانسی شدیم که روی یک غفلت گل خوردیم. امیدوارم بدشانسی استقلال در همین اصفهان تمام شده باشد و در مسابقات بعدی دچار این مشکلات نشویم.»
ابراهیمی درباره اینکه هنگام به ثمر رسیدن گل اول ذوب آهن کنار تیر دروازه ایستاده بود گفت: «متاسفانه نباید در آن نقطه به حریف فرصت ضربه زدن می دادیم ولی وقتی که رجب زاده ضربه اش را به سمت دروازه زد با تمام توانم به هوا برخاستم تا توپ را دفع کنم، اما سرعت توپ زیاد بود و از بالای سرم به درون دروازه رفت.»
هافبک استقلال اضافه کرد: «از این بابت متاسفم، اما من تمام تلاشم را کردم که توپ را دفع کنم، اما سرعت توپ زیاد بود. واقعا خیلی تلاش کردم که این توپ را بزنم اما نشد.»
وی درباره شکست استقلال مقابل ذوب آهن گفت: «فکر نمی کنم شکست نتیجه خوبی برای این بازی بوده باشد چون ما پا به پای ذوب آهن جنگیدیم و شاید مساوی نتیجه عادلانه تری برای این بازی می توانست بود. بازی فوق العاده سرعتی و زیبایی از هر دو تیم شاهد بودیم که فکر می کنم دلیل اصلی اش میانگین سنی پایین هر دو تیم بود. این بازی از سرعت استاندارد لیگ ایران بالاتر بود.»
ابراهیمی در پایان گفت: «اگر تمام بازی های لیگ با این سرعت برگزار شود قطعا طرفداران فوتبال بیش از پیش برای تماشای مسابقات به ورزشگاه ها خواهند آمد. من که فکر می کنم بازی دیشب ما برابر ذوب آهن یکی از سریع ترین مسابقات این فصل لیگ بوده باشد.»