خواص میوه ها با توجه به رنگ شان
میوه و سبزی -
رنگ سبز
انگور سبز
كاهو
لوبیا سبز
ترخون
ترخون به دلیل داشتن اسانسهای معطر در خود مجاری دستگاه گوارشی را ضدعفونی میكند و محرك مناسبی برای معده به شمار میرود.این سبزی برای بیماریهای رحم و تسهیل جریان خون قاعدگی بسیار موثر است.
رنگ قرمز
رنگیاست محرك و اشتهاآور.رنگی پر انرژی كه همین خصوصیات در مواد غذایی قرمز رنگ هم دیده میشود.معمولا ما برای خوردن خوراكیهایی با رنگ قرمز بسیار راغب هستیم.
این رنگ و در واقع میوهها و سبزیجات قرمز رنگ علاوه بر این كه افزایش دهنده اشتها هستند،برای افراد كم خون و افرادی كه كمبود آهن دارند بسیار مناسب است.
همچنین در درمان عفونتها و سوختگیهای شدید بسیار موثر است و معمولا این گونه میوهها و سبزیجات در درمان بیماریهای ریوی،مشكلات روده (یبوست) و رحم به كار برده میشود.
مواد غذایی قرمز رنگ بسیار پر انرژی بوده و در تقویت قلب و افزایش فشار خون و غلظت خون بسیار مفید و تقویتكننده روده و كبد است.
گیلاس
تقویتكننده و انرژی زا.تنظیم كننده كبد و مناسب برای رفع یبوست و اشتها آور،دفعكننده مواد زائد و سموم از بدن.
توت فرنگی
انار
انگور فرنگی
شاتوت
فلفلقرمز
تحریك قوای هاضمه،مناسب برای خونریزیهای رحم،رفع فلج،رفع یبوست و بیماریهای روده.
رنگ نارنجی
هویج
پرتقال و نارنگی
زالزالك
مناسب برای درمان بیماریهای روده و رفع كمخونی.
رنگ زرد
زردآلو
به
گلابی
آلو
سیب زرد