حدیث روز
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
:large_blue_circle:یتیمتر از یتیمے که پدر و مادرش را از دست داده، یتیمے است که از امامش دور افتاده و نمے تواند به او برسد
:pensive:
:books: احتجاج طبرسی
قال على عليه السلام: هذا ... مصارع عشاق شهداء لا يسبقهم من كان قبلهم ولا يلحقهم من كان بعدهم. (3)
حضرت على عليه السلام روزى گذرش از كربلا افتاد و فرمود: اينجا قربانگاه عاشقان و مشهد شهيدان است. شهيدانى كه نه شهداى گذشته و نه شهداى آينده به پاى آنها نمىرسند.
امام صادق عليه السلام ـ آنگاه كه جهم بن حميد به ايشان عرض كرد : تكونُ لي القَرابَةُ على غَيرِ أمرِي، أ لَهُم عَلَيَّ حَقٌّ ؟ ـ : نَعَم ، حَقُّ الرَّحِمِ لا يَقطَعُهُ شيءٌ و إذا كانوا على أمرِكَ كانَ لَهُم حَقّانِ : حَقُّ الرَّحِمِ ، و حَقُّ الإسلامِ
خويشاوندانى دارم كه عقيده و مذهب مرا ندارند ، با اين حال ، آيا آنان را بر من حقّى هست؟ ـ فرمود : آرى ، حقّ خويشاوندى را هيچ چيز از بين نمى برد . در صورتى كه با تو هم باور بودند ، دو حق داشتند : حقّ خويشاوندى و حقّ اسلام .
کافی ج 2 ص 157
عَنِ النَّبِيِّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ , قَالَ : " ثَلاثُ دَعَوَاتٍ مُسْتَجَابَاتٍ لا شَكَّ فِيهِنَّ : دَعْوَةُ الْوَالِدِ , وَدَعْوَةُ الْمَظْلُومِ , وَدَعْوَةُ الْمُسَافِرِ
رسول خدا صلی الله و علیه وآله می فرماید: سه دعا بی تردید مستجاب است : دعای ملوم، دعای مسافر و دعای پدر برای فرزندش
الأمالي (للطوسي) ص 311
أَنَا الضَّامِنُ لِمَنْ لَمْ يَهْجُسْ فِي قَلْبِهِ إِلَّا الرِّضَا أَنْ يَدْعُوَ اللَّهَ فَيُسْتَجَابَ لَهُ.
امام حسن مجتبی فرمودند: كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مى كنم كه خداوند دعايش را مستجاب كند.
كافى ج 2 ، ص 62، ح 11
مُشاوَرَةُ العاقِلِ النّاصِحِ يُمنٌ وَ بَرَكَةٌ وَ رُشدٌ وَ تَوفيقٌ مِنَ اللّه؛
امام کاظم علیه السلام فرمودند: مشورت با عاقلِ خيرخواه، خجستگى، بركت، رشد و توفيقى از سوى خداست.
تحف العقول ص 398
إِنَّ الغِنى و َالْعِزَّ يَجولانِ فَإِذا ظَفِرا بِمَوْضِعِ التَّوَكُّلِ أَوْطَنا؛
امام صادق علیه السلام فرمودند: بى نيازى و عزّت به هر طرف مى گردند و چون به جايگاه توكل دست يافتند در آنجا قرار مى گيرند.
كافی ج 2، ص 65، ح 3
قرآن کریم:
وَاعتَصِمُوا بِحَبلِ اللَّهِ جَمِيعاً و لاتَفَرَّقُوا
همگي به ريسمان الهي چنگ زنيد و پراكنده نشويد
آل عمران ، آيه ۱۰۳ .