نمره انضباطت چندبود؟
بچه ها تو دبستان وقتی می رن پای دفتر وقتی ناظم می گه به مامانت زنگ می زنم می گه : آقا آقا غلط کردم.اشتباه کردم.
توی دوران راهنمایی وقتی ناظم می گه به مامانت زنگ می زنم دانش آموز می گه : شکر(پسته) خوردم.زیر لب هم می گه : بیشین بینیم بابا.
توی دوران دبیرستان وقتی ناظم بهش می گه زنگ می زنم به مامانت ظرف می گه : پس لطف کنین اگه زنگ می زنین یه سوال بپرسین امروز ناهار چی داریم!!!
حالا شما بگین دانشگاه چه جوری می شه؟!!؟!!؟!!؟!!؟!!
19
19
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
سلام
باز هم تکرار برای چندین بار دارم به شما تذکر میدادم و این بار آخره پست های یک کلمه ای شما حذف میشود
بچه ها تو دبستان وقتی می رن پای دفتر وقتی ناظم می گه به مامانت زنگ می زنم می گه : آقا آقا غلط کردم.اشتباه کردم.
توی دوران راهنمایی وقتی ناظم می گه به مامانت زنگ می زنم دانش آموز می گه : شکر(پسته) خوردم.زیر لب هم می گه : بیشین بینیم بابا.
توی دوران دبیرستان وقتی ناظم بهش می گه زنگ می زنم به مامانت ظرف می گه : پس لطف کنین اگه زنگ می زنین یه سوال بپرسین امروز ناهار چی داریم!!!
حالا شما بگین دانشگاه چه جوری می شه؟!!؟!!؟!!؟!!؟!!
شما كه تا اينجا رو تجربه كردي. صبر كمي صبر كنيد دانشگاه رو هم تجربه مي كنيد بعد اون وقت بياين پستتون رو ويرايش كنيد و يك پست بزنيد و بگيد تو دانشگاه چجوريه. :)
دبستان 20 راهنمایی 20 دبیرستان 19
دوران دبستان 20 راهنمائی 18 و19 دبیرستان 20
در دوران مدرسه بچه ارومی بودم ولی کارای خطری زیاد انجام میدادم
دبستان که همه بیست هستن من بودم ولی راهنمایی و دبیرستان وضعیت انضباط زیاد خوب نبود به خاطر کارایی که میکردم
والا دبستان و راهنمایی 20 بود
دبیرستان سال اول هم مثل سال های قبل بود
قصد توهین ندارماااا :) معاونمون عوض شد یکم عق... ای هست یه روز پنج دقیقه دیر رفتم ! همش 5 دقیقه بهم 19 داد :)
من خیلی بچه شیطونی بودم کل مدرسه از من شاکی بودن ولی به خاطر این که
باادب و درس خون بودم همیشه انضباطم 20 بوده
ابتدایی 20
راهنمایی 20
اول دبیرستان 20
دوم دبیرستان 19
من همه مقاطع رو 20 بودم كلا بچه درس خون بودم چهره شناخته شده مدير و ناظم و معلمين
تنها نمره 20 کارنامه من در دوران راهنمایی و دبیرستان نمره انضباط بود .
در دوران کارشناسی اگر نمره انضباط وجود داشت نمره 11 می گرفتم . کارشناسی ارشد هم که صفر دادن
والا دبستان و راهنمایی 20 بود
دبیرستان سال اول هم مثل سال های قبل بود
قصد توهین ندارماااا :) معاونمون عوض شد یکم عق... ای هست یه روز پنج دقیقه دیر رفتم ! همش 5 دقیقه بهم 19 داد :)
سلام داداش حامد . اینجوری نگو . منصفانه نیست اینقدر راحت راجب کسی که با 400 یا بیشتر دانش اموز سر کار داره . معاونین جاسوس دارند حتما خطا های دیگه هم کردی کسی به روی تو نیاورده
دوره ی ابتدایی 20
دوره ی راهنمایی 19
به امید خدا دو سال دیگه به دبیرستان می رم
اونجا احتمالا نمره انضباطم 18 خواهد بود
میانگین بگیری 19.75