اولین روز آشنایی؟
با سلام خدمت شما عزیزان
در ابتدا از این که پاسخ میدهید تشکر میکنم
اولین روز آشنایی با راسخون کی بود و به چه علتی؟
باتشکر
با سلام
تاریخشو یادم نیست اما دفعه اول دنبال اپدیت نود میگشتم که با این سایت اشنا شدم و دیگه گرفتار این سایت شدم.
سال 1387 درنمایشگاه تبیان که درمشهدبرگزارشده بودآشناشدم فردی آدرس سایتودادابتدااهمیت ندادم سپس واردسایت شدم احساس می کنم که راسخون گیرایی عجیبی دارد.
اسم سایت و از یکی از آشنایان شنیدم ساعت 11 شب عضو شم و چند روز بعد هم فعالیتم رو شروع کردم
من در سال 89 از طریق یکی از دوستانم اسم سایت رو شنیدم و ثبت نام کردم ولی فقط در مسابقات روزانه اش بعضی وقتا شرکت میکردم و از چند ماه پیش فعالیت جدی ام را شروع کردم
از طریق بروشور راسیخون و سایت پاسخگر
اولین روز آشنایی مروز بود که برای دانلود آپدیت آنتی ویروس این سایت رو تو جستجوی گوگل پیدا کردم
و اولش فکر کردم از این سایتهایی هست که برای گرفتن محتوا نیاز به عضویت داری برای همین عضو شدم
با عرض سلام خدمت دوستان گل راسخونی.
بسیار ممنون و سپاسگزارم از بیان این تاپیک.
من مهر سال 88 در نمایشگاه رسانه های دیجیتال با راسخون آشنا شدم و ثبت نام کردم.
اوایل در مسابقاتش شرکت می کردم،
سال 89 برای اولین بار در تالار دفاع مقدس فعالیت در انجمن رو شروع کردم
بعد از مدتی مدیر این تالار شدم
سپس مدیر نه بهتر بگم همیار شما دوستان گرامی در تالار آموزش خانواده شدم.
بسیار خوشحال و شادمانم از حضور در سایت راسخون و یافتن دوستان گلی چون شما.
بهترین ها و زیباترین ها را برایتان خواستار و خواهانم.
دو سه سال پیش ، با جستجوی یه نرم افزار وارد سایت شدم (اسم نرم افزار یادم نیست .)
اما عضویتم رو از چند ماه پیش شروع کردم .
قصه من مفصله :
من با جناب prompet داخل مسجد محلمون باهم آشنا شدیم.پایگاه مقومت همین مسجد یه کتابخانه الکترونیک (کافینت خودمون) داشت.
ایشون داخل همین کافینت کار می کردن.هر وقت میرفتم پیششون میدیم توی راسخونند.بعد یه مدت با پیشنهاد ایشون داخل سایت عضو شدم
و چون با چگونگی کار داخل سایت از قبلا آشنا بودم کارمو از همون لحظه شروع کردم.
تاریخ دقیقش رو یادم نیست اما خب شهریور ماه سال 89 بود که عضو سایت شدم و فکر میکنم به دنبال نرم افزاری در اینترنت میگشتم که تو سایت راسخون پیداش کردم. اون موقعها بیشتر در حد شرکت در مسابقاتش بود و خواندن مطالب علمی. آخه این دو مورد را خیلی دوست دارم.
اولین باری که با راسخون آشنا شدم
آشنایی با مرحوم حجر بود که فهمیدم مسئول سایت راسخون می باشد
خداوند بیامرزدش