نظرسنجي=ليگ با 18 تيم ، 16 يا 14 ؟
به نظر من 18 تیمه مناسبترین حالت است .
18 تیم بهتره
حتی بیشتر هم بشه بهتره
سال دیگه 14 تیمی
و کلا 16 تیم خوبه
به نظر من 18 تیمه مناسبترین حالت است .
با سلام و عرض ادب و احترام:
کاربر گرامی ، از شرکت شما در این نظر سنجی ممنونیم. اما دلیل این فرمایش خودرا هم دوست داریم که اعلام کنید.
منتظر شما هستیم
سپاس
18 تیم بهتره
حتی بیشتر هم بشه بهتره
کاربر گرامی ، از شرکت شما در این نظر سنجی ممنونیم.من هم همین نظر شما را دارم . اما دلیل این فرمایش خودرا هم دوست داریم که اعلام کنید.
منتظر شما هستیم
سپاس
لیگ 16 تیمی معقولتره به نظرم
کاربر گرامی ، از شرکت شما در این نظر سنجی ممنونیم. اما دلیل این فرمایش خودرا هم دوست داریم که اعلام کنید. " معقول تر بودنش به چه خاطره ؟!
منتظر شما هستیم
سپاس
سال دیگه 14 تیمی
و کلا 16 تیم خوبه
کاربر گرامی ، از شرکت شما در این نظر سنجی ممنونیم. اما دلیل این فرمایش خودرا هم دوست داریم که اعلام کنید. بازه م مثل خیلی از کاربران فقط به دادن عدد اکتفا کردید.
منتظر شما هستیم
سپاس
چرا ما تیم هامون رو کم کنید ؟! تیم ها زیاد و مدیریت هم قوی باید باشه.
کشور چین را ببینید که چطور این همه جمعیت خودرا به کار گرفته در ورزش ! بیشترین مدال های المپیک را دارند کسب میکنند آن وقت استعداد های ایرانی بی کار و بی تخصص دارند وقت تلف می کنند !!!!!!!!!
چه کسی پس کشفشون کنه ؟! کجا میدون بهشون داده بشه ؟!
کاربر گرامی ، از شرکت شما در این نظر سنجی ممنونیم.مقایسه ی جالب و دلایل منطقی ارائه دادی ، متشکرم.
منتظر شما هستیم
سپاس
20
کاربر گرامی ، از شرکت شما در این نظر سنجی ممنونیم. اما دلیل این فرمایش خودرا هم دوست داریم که اعلام کنید. افزایش تعداد تیم ها خوب است ، اما چرا؟!
منتظر شما هستیم
سپاس
20
کاربر گرامی ، از شرکت شما در این نظر سنجی ممنونیم. اما دلیل این فرمایش خودرا هم دوست داریم که اعلام کنید.
منتظر شما هستیم
سپاس
با سلام و تشکر از نظر سنجی شما:
20 تیم یا 18 تیم خیلی خوبه و شدنی هم هست. کشورهای اروپائی و کوچک اصلا نیروی انسانی و استعداد جوان به اندازه کشور ما ندارند اما لیگ هاشون 18 یا 20 تیمیه !!!
چرا ما تیم هامون رو کم کنید ؟! تیم ها زیاد و مدیریت هم قوی باید باشه.
کشور چین را ببینید که چطور این همه جمعیت خودرا به کار گرفته در ورزش ! بیشترین مدال های المپیک را دارند کسب میکنند آن وقت استعداد های ایرانی بی کار و بی تخصص دارند وقت تلف می کنند !!!!!!!!!
چه کسی پس کشفشون کنه ؟! کجا میدون بهشون داده بشه ؟!
متشکرم
کاربر گرامی ، از شرکت شما در این نظر سنجی ممنونیم.مقایسه ی جالب و دلایل منطقی ارائه دادی ، متشکرم.
منتظر شما هستیم
سپاس
بنظر من 18 تیم کافی و مناسب است
14 تیم زیاد است
سلام اگه 14 تیم باشه بهتره