نظرسنجي=ليگ با 18 تيم ، 16 يا 14 ؟
با سلام خدمت کاربر گرامی و پر تلاش تالار:
بدین وسیله مراتب تشکر خود را از پست جالب شما اعلام می دارم و خواهان مداومت حضرت عالی در راستای اطلاع رسانی تو ام با توضیح مطلب و موارد مخالف و موافق خبر، استنباط دلایل و شبهات و حاشیه ها و بحث پیرامون موضوع های روز می باشم.
در پناه حضرت حق ، مانا باشید .
سپاس
به نظر من 14 تیم بهتره چون باید به دنبال کیفیت باشیم نه کمیت تعداد تیم ها کمتر باشه ولی با کیفیت بالایی برگزار بشه بهتر از اینه که تعداد زیاد بشه و نتوانند به آن رسیدگی کنند. پس هرچه کمتر باشه بهتر می تونند اداره کنند.
16تیمی بهتره
16 یا 14 تا تیم واقعا برای کشوری مثل ایران کمه، با این همه گستردگی و عشقی که به فوتبال وجود داره، فقط 14تا تیم؟!!!
به نظر من اگه همون 18تا تیم بمونه خوبه و حتی اگه 20تا هم بشه شاید بد نباشه....
16 یا 14 تا تیم واقعا برای کشوری مثل ایران کمه، با این همه گستردگی و عشقی که به فوتبال وجود داره، فقط 14تا تیم؟!!!
به نظر من اگه همون 18تا تیم بمونه خوبه و حتی اگه 20تا هم بشه شاید بد نباشه....
به نظر من 14 تیم بهتره چون باید به دنبال کیفیت باشیم نه کمیت تعداد تیم ها کمتر باشه ولی با کیفیت بالایی برگزار بشه بهتر از اینه که تعداد زیاد بشه و نتوانند به آن رسیدگی کنند. پس هرچه کمتر باشه بهتر می تونند اداره کنند.
با سلام و تشکر از نظر سنجی شما:
20 تیم یا 18 تیم خیلی خوبه و شدنی هم هست. کشورهای اروپائی و کوچک اصلا نیروی انسانی و استعداد جوان به اندازه کشور ما ندارند اما لیگ هاشون 18 یا 20 تیمیه !!!
چرا ما تیم هامون رو کم کنید ؟! تیم ها زیاد و مدیریت هم قوی باید باشه.
کشور چین را ببینید که چطور این همه جمعیت خودرا به کار گرفته در ورزش ! بیشترین مدال های المپیک را دارند کسب میکنند آن وقت استعداد های ایرانی بی کار و بی تخصص دارند وقت تلف می کنند !!!!!!!!!
چه کسی پس کشفشون کنه ؟! کجا میدون بهشون داده بشه ؟!
20
20
با این اوضاع فساد و هدر رفتن پول بیت المال و... تعطیل بشه بهتر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با 5 تیم
با 5 تیم
سلام دوست همیشه خندان:
شوخی کردید یا دلیل دارید برای این عدد ؟!
سپاس
با این اوضاع فساد و هدر رفتن پول بیت المال و... تعطیل بشه بهتر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام:
درمورد فساد نمیتونم چیزی بگم ف چون مطمئن نیستم . اما معتقدم خیلی از پول بیت المال داره برای فوتبال هدر میره . هرکس ادعا داره بازیکنه و پول باید بهش بدن بره از خارجی ها بگیره ، تجربه بین المللی هم کسب کنه.
سپاس
با سلام
واسه حرفه ای شدن تعداد تبم که مهم نیست مگه اسکاتلند یا اتریش یا ایرلند یا دانمارک و ... لیگشون چندتا تیم داره؟
تمام این لیگا کمتر از 12 تا تیم تو دسته حرفه ای دارن اما تیم ملی قوی دارن
خوب حالا میگیم ایران بزرگه اما این بزرگی از نظر امکانات هم هست آیا می تونیم ساپورت کنیم زمین اصفهان مثل سنگزار شده استادیوم گهر یه سال و نیم نصفه کارست استادیوم هرمزگان چمن نداره پیکان و استقلال و پرسپولیس و ... هنوز استادیوم درست و درمون ندارن این تازه نبود امکانات درباره زمینه و...
الان هفته 27 لیگ برتریم فقط و فقط به خاطر حرف یه مربی می خوان تا 15 اردیبهشت لیگ رو تمامش کنن به هزار مکافات بدون تیمای لیگ پایین تر جام حذفی رو راه انداختن ما هنوز نمی تونیم حرفه ای فکر کتیم مطمئن باشید بعد از تمام شدن قائله جام جهانی دوباره تیما رو میکنن 18 تا وقتی تو مملکت خودمون این همه مربی و پیشکسوت داریم بعد آویزون یه کمک مربی می شیم میشه همین که لیگ و بکنن 16 تیمی
سلام:
دوست عزیز جمعیت و وسعت و تتنوع استعداد اسکاتلند و .. را با ایران مقایسه کردن خطاست !!!
ما در این موارد بسیار " سر " تر از آن ها هستیم .زمین اصفهان سنگ زار شده چه ربطی به کم کردن تیم ها داره !!!؟؟؟ خب اصفهانی ها زمینشون رو درست کنند !!! مثلا اگر نقش جهان درست بود لیگ 20 تیمی اشکال نداشت و حالا که نیست اشکال داره؟
با این فرمایشون که تفکرات خیلی حرفه ای نداریم موافقم اما بهتر نیست تفکراتمون رو سعی کنیم حرفه ای کنیم و لیگ رو 20 تیمی؟!
سپاس