ياوري:بازي بااستقلال هيچ پشت پردهاي نداشت
ياوري:بازي بااستقلال هيچ پشت پردهاي نداشتسرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي گفت: بازي با استقلال هيچ پشت پردهاي نداشته است. |
|
|
|
|
محمود ياوري در گفتوگو با خبرنگار فارس در خصوص شکست 5 بر صفر فجر سپاسي مقابل استقلال عنوان کرد: ديدار روز گذشته دو نيمه متفاوت داشت در نيمه اول بسيار عالي ظاهر شديم و در 45 دقيقه دوم بسيار بد عمل کرديم. در نيمه اول نتوانستيم گل بزنيم و در نيمه دوم که خيلي بد ظاهر شديم استقلال بهترين عملکرد را داشت و توانست به پيروزي پرگل دست پيدا کند.
وي در مورد اينکه سرمربي استقلال هم معتقد بوده پيش از گل اول آبيپوشان فجر سوار در بازي بوده تصريح کرد: ما جوانترين بازيکنان ليگ بلکه بازيکنان 17 ساله را در اختيار داريم. بازيکنمان از پژمان منتظري که مدافع تيم ملي است عبور کرده اما از 4 قدمي نتوانسته توپ را به گل تبديل کند. پس از آن پنالتياي رخ ميدهد و جوانها زماني که قرار است افت داشته باشند به سرعت اين اتفاق رخ ميدهد. زماني که قرار است جوان به سرعت به جلو پيش رود همانگونه هم افت خواهد کرد و به سرعت تضعيف ميشود و احساسات بر منطقش غلبه ميکند. ياوري خاطرنشان کرد: استقلال از بهترين نيمه خود استفاده کرد اما ما نتوانستيم از بهترين نيمه خود بهره ببريم. اين است تفاوت بين بازيکنان جوان و باتجربه. بازيکنان را با يکديگر مقايسه کنيد متوجه خواهيد شد تاکنون هيچ تيمي استقلال را در يک نيمه به اين اندازه زجر نداده بود. وي ادامه داد: فوتبال پر از حوادث است که اين حوادث در بازي روز گذشته به سود استقلال رقم خورد. ملوان هم با آن وضعيت مقابل پرسپوليس قرار ميگيرد. در فوتبال حوادث به نفع هر تيمي رقم بخورد برنده خواهد شد. سرمربي فجر سپاسي در مورد عملکرد صالح خليل آزاد دروازهبان تيمش يادآور شد: فرقي نميکند همه بازيکنانم ضعيف بودند. صالح جوان است و بايد به او ميدان داد در هفتههاي گذشته هم خوب بازي کرده بايد ميدان دهيم تا آنها پيشرفت کنند. متاسفانه وقتي به آنها ميدان ميدهيم که پيشرفت کنند ساير تيمها از آنها استفاده ميکنند. ياوري در واکنش به صحبتهاي سرپرست تيمش مبني بر اينکه اتفاقات پشت پردهاي در ديدار استقلال رخ داده با عصبانيت گفت: من درباره صحبتهاي ديگران اظهارنظر نميکنم ميخواهم در مورد نکات فني صحبتي کنم. هيچ پشت پردهاي در بازي نبوده است. تعويضهاي من اجباري بود. تعداد نفرات ما همين است و تعويضهايمان بر اساس داشتههايمان بود. آقاي عاري در مورد تعويضها درست گفته اما هيچ مسئلهاي پشت پرده نبوده است. |