بازيکن تيم فوتبال سپاهان گفت: بازي با راه‌آهن فرصت مناسبي براي نزديک شدن به صدر جدول است و مي‌تواند برگ برنده ما محسوب شود.

احمد جمشيديان امروز در گفت‌وگو با فارس در اصفهان اظهار کرد: پس از کسب چهار برد و يک تساوي در هفته‌هاي اخير با برد در بازي فردا برابر راه‌آهن مي‌توانيم تراکتور و فولاد را جا گذاشته و خودمان را به دو امتيازي استقلال صدرنشين برسانيم.

وي تصريح کرد: پس از بازي با راه‌‌آهن بازي‌هاي بسيار سختي پيش‌رو داريم و بازي فردا مي‌تواند بهترين فرصت و برگ برنده ما براي نزديک شدن به صدر جدول باشد.

بازيکن تيم فوتبال سپاهان با اشاره به تيم فوتبال راه‌آهن و با بيان اينکه بازي سختي در مقابل اين تيم داريم، اضافه کرد: نتايجي که راه‌آهن تاکنون کسب کرده به هيچ عنوان نمي‌تواند بيانگر کيفيت اين تيم باشد چراکه تيم بسيار خطرناکي است و به هيچ عنوان نبايد اين حريف را دست‌کم گرفت.

وي با اشاره به حضورش در ترکيب سپاهان در بازي فردا افزود: به هيچ عنوان به اينکه از ابتدا در ترکيب قرار بگيرم فکر نمي‌کنم چراکه مي‌دانم از ابتدا حضور نخواهم داشت.

جمشيديان تاکيد کرد: تمام تلاشم را مي‌کنم تا هر زمان که به بازي گرفته شدم بتوانم بهترين کيفيت را از خود ارائه دهم و همگان هم عملکرد من را در هفته‌هاي اخير مي‌بينند اما تصميم گيرنده نهايي سرمربي تيم است که تشخيص مي‌دهد چه بازيکناني از ابتدا بايد در ميدان قرار بگيرند.