این عکس جنجالی !
محمد محمدی که سابقه حضور در استقلال را دارد، پیش از آغاز دیدار برابر راه آهن با استقلالی ها عکس یادگاری گرفت و در جریان بازی نیز به خاطر یک اشتباه توپ را جلوی پای مجیدی انداخت تا تیمش یک بر صفر بازنده شود.
در حالی که شنیده می شود علی دایی به شدت از محمدی گلایه کرده است، این دروازه بان در تمرینات اخیر تیمش حضور نداشته است.
شایعه اخراج وی از سوی دایی منتشر شده اما هنوز از سوی دایی یا محمدی تایید نشده است
واقعا محمدی اشتباه بزرگی کرد با استقلالی ها عکس انداخت کسی که خربزه خورد پای لغزش هم مینشیند !
سلام:
به نظر من اخراج ایشون از راه آهن ارتباطی با این موضوعات نداشت . غیبت بدون مجوز ایشان در تمرینات راه آهن عاملش بوده .
سپاس
درسته كه شايد محمدي منظوري نداشته ولي كارش اشتباه بود
درسته كه شايد محمدي منظوري نداشته ولي كارش اشتباه بود
موافقم با شما در حد لالیگا ...
سلام:
به نظر من اخراج ایشون از راه آهن ارتباطی با این موضوعات نداشت . غیبت بدون مجوز ایشان در تمرینات راه آهن عاملش بوده .
سپاس
دکتر بنظرتا چقدر میتونه واقعیت داشته باشه اخراجش بخاطر بی انظباطی اگه بی انظباطی بود چرا در برابر استقلال فیکس شده دایی تو پرسپولیس اگه یادتون باشه بدلیل بی انظباطی یکی رو نیمکت نشین کرد
سلام:
سپاس
سلام:
کاملا درسته . قبول دارم.
سلام:
سپاس
دکتر بنظرتا چقدر میتونه واقعیت داشته باشه اخراجش بخاطر بی انظباطی اگه بی انظباطی بود چرا در برابر استقلال فیکس شده دایی تو پرسپولیس اگه یادتون باشه بدلیل بی انظباطی یکی رو نیمکت نشین کرد
سلام
تا جائی که من خبر دارم ، دائی از این اخلاق بچه گانه نداره . ضمنا این بی انضباطی بعد از بازی استقال بوده و مسلما ثابت بازی کردن ایشون در بازی با استقلال به بی انضباطی فردای آن روز ارتباطی ندارد.
سلام:
سپاس
سلام
تا جائی که من خبر دارم ، دائی از این اخلاق بچه گانه نداره . ضمنا این بی انضباطی بعد از بازی استقال بوده و مسلما ثابت بازی کردن ایشون در بازی با استقلال به بی انضباطی فردای آن روز ارتباطی ندارد.
سلام
چند نکته ! :
1) این حرفتان را پذیرفتم که بعد از بازی استقلال بی انظباطی کرده اما دلیل بی انظباطی و حاضر نشدن سر تمرینات بماند !
2) ماشالا آ؟قای محمدی ید طولانی از این قبیل کارها داشته اند یک نمونه :
محمد محمدی به دلیل اینکه در دربی گیلان برابر ملوان به بهانه پادرد به میدان نرفت از سوی باشگاه داماش جریمه میشود.
امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس با تایید این خبر گفت: اخراج محمدی از داماش شایعه است اما او یک چهارم قراردادش با باشگاه جریمه خواهد شد.
3) بنظر من ایشون هرچقدر هم استقلالی باشند حق نداشته اند قبل بازی شائبه بوجود آو.رند همین محمدی بخاطر چه از استقلال رفت باز هم بماند !
4) کار علی دایی بسیار پسندیده است حتی اگر بخاطر اشتباه محمدی که هنوز معلوم نیست تعمدی بوده یا نه باشد و سپاهان تراکتور فولاد بخاطر یک بازیکن نبایند متضرر شوند ما اگر همواره از این چند تیم بعنوان حیف و میل کنندگان بیت المال یاد کرده ایم اینجا هم وظیفه داریم از اینها حمایت کنیم ...
با سپاس
کار علی دایی بسیار پسندیده است
پس گلر پیکان و گلر پرسپولیس رو هم اخراج کنن بخاطر سوتی دادن وتوپ رو جلوی فرهاد انداختن....
پس گلر پیکان و گلر پرسپولیس رو هم اخراج کنن بخاطر سوتی دادن وتوپ رو جلوی فرهاد انداختن....
مظمئن باشید اگر مربیان آنها هم جرات داشتند و بازیکنشان با تیم رقیب عکس می انداخت و یک اشتباه عجیب انجام میداد و تیمش می باخت اخراج میشدند !
سلام
دائی خیلی کاربلده . و اخراج محمدی هم ربطی به این عکس نداره.