عیدانه اول اسفند در حساب ایرانیان
براساس توافق دولت و مجلس، کمک اقتصادی به اقشار تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی 20 هزار تومان بیشتر از سایر اقشار جامعه خواهد بود.
مهر؛ ارسلان فتحی پور در حاشیه نشست امروز شورای گفتگوی دولت و مجلس در جمع خبرنگاران گفت: براساس توافق دولت و مجلس، کمک اقتصادی به اقشار تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی 20 هزار تومان بیشتر از سایر اقشار جامعه خواهد بود.
وی افزود: برهمین اساس، هر ایرانی 70 هزار تومانی و اقشار تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی 90 هزار تومانی به عنوان کمک اقتصادی شب عید دریافت خواهد کرد.
به گفته رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، کمک اقتصادی 70 و 90 هزار تومانی اول اسفندماه به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد.
خبرنگاری پرسید: چند میلیون ایرانی مشمول دریافت کمک اقتصادی شب عید خواهند شد؟ که فتحی پور پاسخ داد: براساس برنامهریزیهای انجام شده، بیش از 73 میلیون ایرانی این کمک را دریافت خواهند کرد.
وی، کل اعتبار کمک اقتصادی شب عید را 2.7 میلیارد دلار اعلام کرد که قرار است از صندوق توسعه ملی برداشت شود. براساس برنامهریزیهای انجام شده، قرار است این دلارها با نرخ مبادلهای تبدیل به ریال شوند تا در مدیریت بازار ارز نیز تاثیرگذار باشند.
انشاالله به خوبی و خوشی پرداخت شود و جای هیچ نگرانی نباشد
با عرض سلام وادب
ملت در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن ثابت کردند پایبند به این انقلاب هستند.
از مسئولین خواهش داریم این اختلافات را کنار بگزارند و بیشتر به فکر حل مشکلات به خصوص رفع گرانی ها باشند.
خداوند انشاءالله همه را یاری کند.درضم بابت عیدانه شب عید از مسئولین تشکر میکنیم ولی آیا با این مبلغ با توجه با این گرانی های دردی رو دوا میکنه؟
اول 90 تا 104 تومن حالا 70 تومن؟ چه دردی دوا میشه با این 70 تومن؟
اول اعلام کردن 200 بعد 70 تومن
همین 70 رو هم اگه بدن خوبه به چند تا کوچکتر از خودم عیدی میدم
ان شاءالله روزی شاهد شاهدباشیم که دیگر گرانی واحتکار وتبعیض در ایران عزیز وجود نداشته باشد. ما میتوانیم
اين يارانه اسفند هم هست يا جدا از اونه؟
هه هه
پراید 20 میلیون
عیدانه 70 هزار تومن
!!!!!!!!!!!!
حالا موندم با این پول ها چکار کنم؟؟
حدود 2 کیسه برنج بخرم یا ...
اول اعلام کردن 200 بعد 70 تومن
همین 70 رو هم اگه بدن خوبه به چند تا کوچکتر از خودم عیدی میدم
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اااااا مرسی کاربر سلامت پس عید شماره حسابمو میدم عیدیمو بدید
با این که به هیچ جا نمیرسه اما بازم خدا رو شکر بهتر از هیچیه
اگه این عیدی شروع و تست برای ورود به مرحله دوم یارانه ها نباشه !!!!
چقدر ولخرجی
اگه کالاها تورم پیدانکنه خوبه
ما چقدر ساده ایم
این پولی که میدن تو یه جیب میره و دوبرابرش خارج میشه