قوچاننژاد: بايد مقابل لبنان پيروز شويم
قوچاننژاد: بايد مقابل لبنان پيروز شويمبازيکن تيم ملي فوتبال گفت: ميخواهم تماشاگران به ورزشگاه آزادي بيايند و داد بزنند. |
|
|
|
|
به گزارش فارس، رضا قوچاننژاد در تمرين امروز تيم ملي درباره ديدار فردا مقابل لبنان در چارچوب مرحله مقدماتي جام ملتهاي آسيا عنوان کرد: ما يک بار برابر لبنان شکست خورديم که نبايد اين باخت را کسب ميکرديم. آن بازي را بايد فراموش کنيم و به فکر بازي فردا باشيم که با عملکرد خوبمان بايد به برتري دست يابيم.
وي در مورد حضور مردم در ورزشگاه آزادي خاطرنشان کرد: مي خواهم همه بيايند تيم را کمک کنند و داد بزنند حضور آنها کمک زيادي به ما خواهد کرد. اگر آنها حاضر شوند لبنانيها هم خواهند ترسيد و اين براي ما بسيار مهم است. بازيکن تيم ملي فوتبال درباره پيشبينياش از نتيجه بازي يادآور شد: دوست دارم در اين بازي به برتري برسيم. فرقي نميکند با چه نتيجهاي باشد. قوچاننژاد در مورد بازي خود در باشگاهش گفت: من به تازگي با استاندارد ليژ آغاز به کار کردم و از 3 بازي در 2 ديدار به ميدان رفتم. بازي اول هم 20 دقيقه بازي کردم. اميدوارم کم کم شرايط خوبي پيدا کنم. هم خودم و هم سرمربي از وضعيتم راضي هستيم. |
ایول به این روحیه........
خدا رو شكر كه برنده شديم