راسخون

مشاوره تخصصی و رایگان کنکور(سئوال کنید و پاسخ بگیرید)

zamaniamin کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 2
|
سلام.من متولد22شهریور75 هستم.امسال درکنکور93انتخاب رشته کردم.وبه احتمال زیاد تودوره روزانه قبول میشم.اما ازرشته های قبولی خوشم نمیاد.میدونم نباید انتخاب رشته میکردم ولی نمیدونم چیکارکنم.اگه قبل ازشروع دانشگاه ازدوره روزانه انصراف بدم میتونم توکنکور94 شرکت کنم یا 95؟ اگه بخوام تو95 شرکت کنم خدمت سربازی رو چیکارکنم ؟ایا چاره ای هست؟
nedakhanoom کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 12
|

سلام خسته نباشین.من ترم سه رشته نرم افزارم سال دیگه کنکور دارم اما نمیدونم چطوری باید وقتمو تقسیم کنم درسته که این کنکور کاردانی به کارشناسی و دومین کنکور منه اما از دفعه قبلم بیشتر استرس دارم چون هم کار آموزی و پروژه دارم هم دانشجوام و هم .......خیلی سرم شلوغه راهنمایی لدفن!! :)

saeedrsl کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 56
|

با سلام

من از کجا میتونم رتبه ی قبولی های روزانه ی رشته ی تجربی سال قبل رو پیدا کنم؟

yasinff کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 16
|

بسمه تعالی

مشاوره تخصصی و رایگان کنکور

راسخونی های عزیز(کنکوری ها و دبیرستانی ها) سلام و عرض ادب

از این پس می توانید کلیه سئوالات، ابهامات و نیاز های مشاوره ای خود در ارتباط با کنکور را در این تالار مطرح نمائید.

سلام و عرض ادب خدمت شما بنده ورودی بهمن کارشناسی مهندسی نرم افزار روزانه فنی پسران محموداباد هستم. میخوام انشاا برای ارشد وارد هوش مصنوعی شوم. 

انشاا میخواهم با قدرت شروع کنم و در یک دانشگاه خوب قبول شوم.  شما مدرسان را پیشنهاد میکنید ؟ 

chapmatin کاربر جدید
|
تعداد پست ها : 8
|

در حوزه گرافیک و تبلیغات بسیار درآمد بالایی دارد بخصوص در حوزه چاپ .

hosinsaeidi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 23619
|

راه اندتزی این پست برای مشاوره گرفتن رایگان کنکوری ها فکر بکر و خوبی است .ممنونیم .

fa7178 کاربر جدید
|
تعداد پست ها : 1
|

سلام خسته نباشید بنده یک ماه دیگه کنکور دارم و تا الان میشه گفت هیچی درست نخوندم پارسال هم کنکور دادم و قبول شدم اما دانشگاه نرفتم  امسال هم رشته زبان و هنر ثبتنام کردم رشتمم تجربی بوده حدود یه هفته هست ک شروع کردم به خوندن دروس عمومی اما سردرگممم و نمیدونم تو این مدت چطور باید بخونم چی باید بخونم ایا فقط تست زدن کنکورهای سالهای گذشته کافیه ؟ اخه درسنامه کلی وقت میگیره