خودرو نخرید ارزان می شود**********
معاون امور صنايع و اقتصادي وزارت صنعت، معدن و تجارت روز گذشته به منظور آرام كردن بازار و كاهش موج انتقادات، ايجاد انگيزه را براي خودروسازان دليل آزادسازي قيمتها اعلام كرد و از مردم خواست، كساني كه نيازي به خودرو ندارند خودرو را به عنوان كالاي سرمايهاي خريداري نكنند. محسن صالحينيا افزود: قيمتهاي محاسباتي و قيمت كارخانه به هم نزديك و بازار به ثبات ميرسد و خودروسازان قيمت محصولات خود را در يكي دو روز آينده براساس نرخ محاسباتي اعلام ميكنند. وي تصريح كرد: مبناي قيمت محاسباتي، محاسبه قيمت تمام شده به علاوه سود متعارف است كه بر اساس مقررات سازمان حمايت مبني بر محاسبه نرخ مواد اوليه، قطعات و مجموعههاي به كار برده شده در هر خودرو با نرخ مبادلهاي محاسبه ميشود. وي گفت: خودروسازان موظفند بر اساس مصوبه، برنامههاي توليد خود را درباره ثبات بازار به وزارت صنعت ارائه كنند و در آن درباره روند توليد و عرضه مناسب، متعهد شدند. وي گفت: بر اساس اين مصوبه، خودروسازان در فرصتهاي سه ماهه اگر بالاتر از قيمت محاسباتي بفروشند، مبالغ را واريز ميكنند، در پايان سال نيز بر اساس هزينههاي واقعي قيمت تمام شده، تسويه حساب نهايي را انجام ميدهند.
فکر نمی کنم قیمتها کاهش پیدا کند .
ممکن است با تدابیری که دیده شده قیمتها تا مدتی ثابت بماند ولی به هیچ وجه کاهش پیدا نخواهد کرد !!!
ان شا الله با تدابیر مسئولین ومدیران کشور عزیزمان این امر محقق می گردد.
همه امیدمون به این خبـــــــره
ان شا الله با تدابیر مسئولین ومدیران کشور عزیزمان این امر محقق می گردد.
نه عزیزم این طور که فکر میکنی هم نیست
اگر میخواستند قیمتهارو بیارند پایین که از اول نمیبردند بالا کجای کاری ؟
افزابش قیمت ها دراثر تغییر قیمت دلار بوده است. من هم کمی امید د اشتیم .اما بر اساس تصویب قیمت ها که اتفاق افتاد من هم متاسفم شدم .اما باز هم شکرگذار خداوند متعال هستیم.وامید داریم که مسئولین کشور چاره ای بیاندیشند