راسخون

خودرو نخرید ارزان می شود**********

javad696 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 513
|

معاون امور صنايع و اقتصادي وزارت صنعت، معدن و تجارت روز گذشته به منظور آرام كردن بازار و كاهش موج انتقادات، ايجاد انگيزه را براي خودروسازان دليل آزادسازي قيمت‌ها اعلام كرد و از مردم خواست، كساني كه نيازي به خودرو ندارند خودرو را به عنوان كالاي سرمايه‌اي خريداري نكنند. محسن صالحي‌نيا افزود: قيمت‌هاي محاسباتي و قيمت كارخانه به هم نزديك و بازار به ثبات مي‌رسد و خودروسازان قيمت محصولات خود را در يكي دو روز آينده براساس نرخ محاسباتي اعلام مي‌كنند. وي تصريح كرد: مبناي قيمت محاسباتي، محاسبه قيمت تمام شده به علاوه سود متعارف است كه بر اساس مقررات سازمان حمايت مبني بر محاسبه نرخ مواد اوليه، قطعات و مجموعه‌هاي به كار برده شده در هر خودرو با نرخ مبادله‌اي محاسبه مي‌شود. وي گفت: خودروسازان موظفند بر اساس مصوبه، برنامه‌هاي توليد خود را درباره ثبات بازار به وزارت صنعت ارائه كنند و در آن درباره روند توليد و عرضه مناسب، متعهد شدند. وي گفت: بر اساس اين مصوبه، خودروسازان در فرصت‌هاي سه ماهه اگر بالاتر از قيمت محاسباتي بفروشند، مبالغ را واريز مي‌كنند، در پايان سال نيز بر اساس هزينه‌هاي واقعي قيمت تمام شده، ‌تسويه حساب نهايي را انجام مي‌دهند.

kavosh کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 166
|

فکر نمی کنم قیمتها کاهش پیدا کند .

ممکن است با تدابیری که دیده شده قیمتها تا مدتی ثابت بماند ولی به هیچ وجه کاهش پیدا نخواهد کرد !!!

javad696 کاربر نقره ای
|
|

ان شا الله با تدابیر مسئولین ومدیران کشور عزیزمان این امر محقق می گردد.

rasoulk کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 155
|

همه امیدمون به این خبـــــــره

rezamehri کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 365
|

ان شا الله با تدابیر مسئولین ومدیران کشور عزیزمان این امر محقق می گردد.

نه عزیزم این طور که فکر میکنی هم نیست

اگر میخواستند قیمتهارو بیارند پایین که از اول نمیبردند بالا   کجای کاری ؟

javad696 کاربر نقره ای
|
|

افزابش قیمت ها دراثر تغییر قیمت دلار بوده است. من هم کمی امید د اشتیم .اما بر اساس تصویب قیمت ها که اتفاق افتاد من هم متاسفم شدم .اما باز هم شکرگذار خداوند متعال هستیم.وامید داریم که مسئولین کشور چاره ای بیاندیشند