اولین انتقال جنجالی بین استقلال و پرسپولیس
او اولین انتقال جنجالی در تاریخ دو باشگاه لقب گرفت. الله وردی که بعد از دربی شش تایی به کم کاری متهم شده بود، سرانجام بعد از ۶ ماه سرگردانی با پرداخت ۱۲ هزار تومان رضایتنامه خود را از استقلال گرفت و پیراهن پرسپولیس را بر تن کرد.
قبل از او بازیکنانی مثل داریوش مصطفوی و اکبر افتخاری از تیم استقلال راهی پرسپولیس شده بودند، اما انتقال آنها سر و صدایی به پا نکرد.
الله وردی مدافع تیم استقلال در دربی شهریور ماه ۵۲ بود که از سوی مسولان باشگاه متهم به کم کاری شده بود. این در حالی بود که او نقش زیادی روی گل های خورده استقلال نداشت و حتی دو گل پرسپولیس از طریق شوت از راه دور بدست آمد.
سلام:
نکته :
1) لازم به ذکر است که در تالار ورزش و زیر تالار های مربوطه ؛ کپی پیست کردن پست ها فقط از کاربرانی پذیرفته می شود که در زیر آن پست نظر شخصی و تحلیلی و فنی و ورانشناختی آن مطلب را هم در پستی حداقل یک خطی بیان کرده باشند . در غیر این صورت اگز کاربری در هر روز هزاران پست هم کپی کند به لحاظ ارزیابی در جمع کاربران برتر فاقد ارزش خواهد بود .
2) کاربری که ، پست های تالیفی ای را خود ایجاد کرده باشد و مشارکت خوب کاربران دیگر در آن پست را شاهد باشیم ، در اولیت انتخاب خواهد بود .
3) کاربری که پستی ایجاد کرده باشد و آن پست ، بازدید قابل ملاحظه ای داشته باشد هم در اولویت است .
4) در صورت ادامه روند کپی پیست بدون رعایت قوانین انجمن ورزش ، تمامی پست های کپی پیستی شما پاک خواهد شد و به مسئول محترم انجمن ها هم گزارش می گردد. لطفا از تکرار کپی پیست کردن اجتناب کنید و به پست های تالیفی یا جواب دادن به پست های خود و دیگران روی بیاورید.
سپاس