راسخون

مدیر روابط عمومی راسخون روی صندلی داغ!!!

sahel_007 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 353
|

سلام

میگن اگه روزی شاد بودی، بلند نخند که غم بیدار نشه و اگه یه روز غمگین بودی، آرام گریه کن تا شادی ناامید نشه ؛ من امروز به حقیقت این موضوع پی بردم ؛نظر شما چیه؟

خواستم بگم که با توکل به خدا ؛ دعا ؛ افکار مثبت ؛ امید و ... میتونیم به خیلی از آرزوهامون برسیم ؛آخه خدا همون خدایی هستش که یه روز شادی رو مهمون خونه ی قلبمون میکنه یه روزم غم ؛ نظر شما چیه ؟

اعتراف میکنم که ................................. ( در ادامه هر چیزی که دوست دارید بنویسید )

راجع به کلمات زیر نظرتون رو بنویسید .

هیجان - اعتماد - عشق - محبت - علاقه - رنج - دلتنگی - سکوت - فریاد و آسمان

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

5- یک لطیفه جدی بگید(البته شوخی شوخی).

چیزی در ذهن ندارم متاسفانه .

-------------------------------------------------------

ببخشید ولی آقا ایمان نا سلامتی یعنی شما روابط عمومی هستید ، یه لطیفه که چیزی نیست ....

iman_karbala کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4259
|

اجازه؟

سلام

یک سوال هم از بنده.

بفرمایید 10 تا سوال

به یاد موندنی ترین روزتون در راسخون را تعریف کنید. فرقی نمی کنه به یاد موندنی خوب باشه یا بد

و البته وقتی تعریف می کنید، در متنتون باید به خوبی از شکلک های انجمن سایت محبوب راسخون هم استفاده کنید!

راستشو بخواین خاطره جالبی الان تو ذهنم ندارم امّا باید بگم راسخونو از صمیم قلبم دوست دارم و از اینکه افتخار همکاری با این مجموعه را دارم واقعاً خوشحالم .

شرمنده یکم سخته اما متفاوت!

شرمنده اگر خوب نبود

|
|

یا جانم بستان یا یکبار بگو و راحتم کن !!!!!!!!!!!!!

یک کلام ؛ آره یا نه ؟ رفتید یا نه ؟ درغیر اینصورت جانم بستان و راحتم کن .

ویرایش بلامانع است.

سلام .

مکنمنه . بیلمیرم نمه ددین؟

ترجمه

هان . نفهمیدم چی گفتید؟

|
|

كدام مورد رو در دوران مدرسه تجربه كردي ؟

1) اخراج از مدرسه   2) خوابيدن سر كلاس  3) سر كار گذاشتن معلم   4) ضايع شدن جلوي بقيه    5) دعوا و كتك كاري   6) كتك خوردن از ناظم     7) همه موارد    8) هيچكدام(غیر فعّال)

سلام

از مدرسه اخراج نشدم امّا از کلاس درس چرا تا دلت بخواد بیداری کشیدم سر کلاسا امّا استاد و معلمو خیلی سر کار گذاشتم منظورم همون سر به سر گذاشتنه ها جلو بقیه هم تا دلت بخواد تو بپگی ضایع شدم . زیاد آدم شر و دعوایی نیستم خیل خیلی خیلی کم کتک کاری کردم . کمتر از انگشتای یک دست .از ناظم هم کتک شوخی و جدی خورد م .

|
|

سلام؛

سلام

چه عجب... قدم رنجه فرمودید.... صندلی داغ رو منور کردید......

کم سعادتی بنده بود در خدمت کاربران راسخون نبودم .

تولدتون مووووووباااااااارک؛

ممنونم از محبت همه شما .

عجب امضایی گذاشتید پای پست هاتون.... آفرین به همچین خلاقیتی!!!!!

روابط عمومی باید خلاقیت داشته باشه البته این صندلی کاره مدیر ارشده ها .

آقای ایمان-کربلا، چند بار رفتید کربلا؟

فعلاً لیاقت زیارت آقا نسیبم نشده .

مدیران انجمنها چند نفرند؟ خیلی ظاهراً با شما شیش هستند. چند تا شون رو از نزدیک دیدید؟؟؟

والله اگر اشتباه نکنم 27 یا 28 نفری می شند . از نزدیکم نزیک 5 نفر را زیارت کردم . مدیرا به بنده لطف دارند که جزء دوستاشون من را حساب می کنند .

میونه شما با کتاب و مطالعه چی جوریه؟

کمتر زمان مطالعه پیدا می کنم امّا تصمیم جدی گرفتم و یه مدتی هست شروع کردم به مطالعه تو منزل

ورزشکار هستید یا نه؟؟ به طور تخصصی نمی گم. همین ورزشهای عمومی، چه ورزش هایی رو دوست دارید.

آره ورزشی هستم . تخصصی فوتسال بازی می کنم . پیست دو میدانی زیاد می رم . به شنا علاقه زیاد دارم و تخصصی دوره دیدم . کلاً میونم با ورزش عالیه

|
|

با سلام خدمت مدير با ايمان و خوش اخلاق و كاري و فعال سايت هميشه  استوار راسخون. فقط خواستم تشكر و عرض ادبي داشته باشم حضور شما و گرنه سوال خاصي ندارم.

مويد باشيد.

با سلام و تشکر

کاربر گرامی از لطف و محبت بی دریغتان سپاسگذارم .

|
|

سلام جناب خواجه. تا حالا اومدین دزفول؟

سلام .

تادلتون بخواد دزفول اومدم. شهر دوست داشتنی و زیبایی هست .

|
|

با سلام و تشکر از وقتی که برای پاسخگوی به سوالاتم گذاشتید.

پیام شما ابلاغ شد و ایشون هم ضمن تشکر، با آرزوی موفقیت برای شما سالروز تولدتان را تبریک گفتند. 

موفق باشید.

با سلام
بسیار ممنونم . پاسخگویی به کاربران عزیز راسخونی از وظایف ما بوده و هست . در پناه حق مانا باشید .

|
|

سلام خدمت مدیر محترم روابط عمومی راسخون

سلام خدمت شما مدیر تالار محترم

انشالله که از سؤالات کاربران و مدیران خسته نشده باشید.

خسته که نه امّا کچل شدم

با توجه به شعر زیر به سؤالات پاسخ بدهید:

فکر بلبل همه آنست که گل شد یارش          گل در اندیشه که چون عشوه کند در کارش

دلربایی همه آن نیست که عاشق بکشند        خواجه آنست که باشد غم خدمتکارش

1. منظور از کلمه خواجه چیست؟

الف) خواجه حافظ شیرازی     ب) ایمان خواجه     ج) خواجه نظام الملک     د) هیچکدام

گزینه ب صحیح است البته الف نیز درست است امّا با کم دقت متوجه صحت گزینه ج هم می شویم پس انتخاب ما گزینه د نمی باشد .

2. کلمه خواجه از نظر لغوی به چه معناست؟

والله بنده تا جایی که خوندم و با توجه به اجدادم به معنی خان و خانزاده و بزرگ میاد . امّا معانی دیگری هم در این باب به کلمه خواجه دادند .

3. آیا خواجه عاشق شده است؟

آری خواجه عاشق شده و بوده و هست آن هم عاشق کربلا

خیلی سوالتون لفظ قلم بود مجبور شدم اینجوری جواب بدم .

در پناه حق

یا حق

|
|

سلام

سلام به روه ماه نشستتون

میگن اگه روزی شاد بودی، بلند نخند که غم بیدار نشه و اگه یه روز غمگین بودی، آرام گریه کن تا شادی ناامید نشه ؛ من امروز به حقیقت این موضوع پی بردم ؛نظر شما چیه؟

من هم با این موضوع موافقم . آدم باید قدر هر موقعیت تلخ و شیرین را بدونی و در هیچکدومش زیاده روی نکنه

خواستم بگم که با توکل به خدا ؛ دعا ؛ افکار مثبت ؛ امید و ... میتونیم به خیلی از آرزوهامون برسیم ؛آخه خدا همون خدایی هستش که یه روز شادی رو مهمون خونه ی قلبمون میکنه یه روزم غم ؛ نظر شما چیه ؟

آره حق با شماست توکل به خدا بهترین کلید برای رهایی از مشکلات و غم ها ست .

اعتراف میکنم که ................................. ( در ادامه هر چیزی که دوست دارید بنویسید )

اعتراف می کنم که واسه محبتای پدر و مادرم کوچکترین قدمی بر نداشتم خدا بهم توان جبران بده انشاالله ....

راجع به کلمات زیر نظرتون رو بنویسید .

هیجان - اعتماد - عشق - محبت - علاقه - رنج - دلتنگی - سکوت - فریاد و آسمان

هیجان عالی - اعتماد خوبه اما به جاش -اعتماد و محبت و علاقه در کنار هم به عشق میرسند - محبت نزدیکی میاره - علاقه ثمره محبت -رنج برای رسیدن به اهداف - دوری از راسخون دلتنگی داره واسم - بهترین نبرد در یک مبازه منطقی و دفاع در برابر حرف های  منطقی سکوت - واسه کلمات اخر نظری ندارم

|
|

5- یک لطیفه جدی بگید(البته شوخی شوخی).

چیزی در ذهن ندارم متاسفانه .

-------------------------------------------------------

ببخشید ولی آقا ایمان نا سلامتی یعنی شما روابط عمومی هستید ، یه لطیفه که چیزی نیست ....

سلام باور کنید چیزی به ذهنم نمیاد . از اینجا جوک نمی تونم بگم امّا جوک میتونم بنویسم

جوک جوک جوک جوک جوک

اینم 5 تا جوک بزرگ

sahel_007 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 353
|

یا جانم بستان یا یکبار بگو و راحتم کن !!!!!!!!!!!!!

یک کلام ؛ آره یا نه ؟ رفتید یا نه ؟ درغیر اینصورت جانم بستان و راحتم کن .

ویرایش بلامانع است.

سلام .

مکنمنه . بیلمیرم نمه ددین؟

ترجمه

هان . نفهمیدم چی گفتید؟

سلام

به به میبینم که ترکی ام بلدید . نیازی به ترجمه نبود چون خودمون اینکاره ایم . البته زیاد مسلط نیستم . متن ترکی زیر رو ترجمه کنید . البته ترکی ما فارسی زیاد داره . پس از این بابت شرمنده

باخ اوشان جان ؛ سن نیه بیر بله اوزلی یین ؛ هین ؟؟؟؟؟؟؟؟ سنین نظرین اگر بیر کس دله تنگ اولا ؛ گریک نمه الییه ؟ هان مکنمنه تا حالا به گوشم نخورده بود ؛ اوه رفت رو دنده فارسی ( فارسیارو ترکی بگید ) الان من دارم فسفر میسوزونم ؛ هان بونه دییم واللاها اوزومه اولدورماا ؛ بیر کلام سربازی گدمشین یا یخ ؟ در ادامه هم متن زیر رو به اصفهانی ترجمه کنید ؟ باریکلا بالام جان

خدا را دوست بدار ...
حداقلش این است که یکی را دوست داری که روزی به او می رسی . . .

اینم به فارسی ترجمه کنید .

و می خی تون بتابی با  آتیشی این دلی من                       آخه جونم  دلی نازک که بساطی تون نیست

دلی من رو می سوزونی که با اون دود کونی                     دلی برگی گلی من مزرعه توتون نیست

راسخون به ترکی چه میشه ؟؟؟؟؟ صندلی داغ چطور ؟

انگلیسیتون چطوره ؟ متن زیر روهم ترجمه کنید اونم به زبان انگلیسی ؛ اگه فرانسه بلد بودید ؛ فرانسه ؟ ( نگید مخالف قوانین سایته ها )

آدم‌ها با دلايلِ خاصِ خودشان به زندگي‌ ما وارد ميشوند

و با دلايلِ خاصِ خودشان از زندگي‌ِ ما مي‌‌روند

نه از آمدن‌ها زياد خوشحال باش ، نه از رفتن‌ها زياد غمگين

hezaroyekshab کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 16
|

با سلام خدمت مدیر محترم روابط عمومی سایت راسخون

یک سوال از شما داشتم :

یک خونه ویلایی یا آپارتمان 50000000 تومانی سراغ ندارید؟ یا اینکه 50000000 تومن دستی بدید  تا آخر سال ....... بهتون پس میدم.

zahra_53 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 28735
|

سلام و عرض تبریک دهه فجر و تبریک تولد شما

یک سوال :  صندلی منطق یا صندلی داغ ؟