راسخون

مدیر روابط عمومی راسخون روی صندلی داغ!!!

iman_karbala کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4259
|

به نام خدا

با سلام و احترام حضور مهمان عزیز صندلی داغ جناب آقای ایمان خواجه  و تقدیر از زحمات شما (سلام انجام وظیفه بوده )

ایام الله دهه مبارک فجر وتولد خوش یمن شما را  تبریک عرض میکنم انشاالله این تقارن های مبارک همچنان ادامه داشته باشه . ممنون از لطفتون

1-نظر شما در باره این مصرع از شعر چیست ؟

خواجه در ابریشم و ما در گلیم    

احتمالاآ منو گفته که تو ابریشم میشینم و کاربرا رو گلیم . البته امیدوارم همه کاربران راسخونی در بهترین جا ها باشند .

2- شما که ایمان هستید و الحمدالله با ایمان چرا نصف ایمان را کامل نمیکنید ؟

آخ آخ ....... دعا بفرمایید . انشاالله

3- روابط عمومی یا ضوابط عمومی  ؟ 

ترجیح می دم همیشه روابط عمومی باشه

4- صندلی داغ بهتره یا صندلی روابط عمومی ؟ وجه مشترک یا تمایز این دو صندلی در چه مواردیه ؟

هر دوتاشون یه جوره . البته تو صندلی داغ می تونی جواب ندی امّا تو روابط عمومی باید جواب بدی چون یه بازئ حساب می شی . هر دوتاشون صندلی دارند اینم وجه مشترکشون

5- به چه مناطقی از ایران سفر کردید ؟ کجا را بیشتر دوست داشتید و اگه خاطره ای هم دارید بگید ؟

تقریباً اکثر شهرهای ایران را رفتم . عاشق سفر به مشهد هستم . شهرهایی مثل شیراز ، بوشهر ، دزفول ، اهواز ، کیش ، قشم ، مشهد ، ساری ، رشد ، انزلی ، تبریز ، اردبیل ، قم ، تهران ، بندر عباس ، کرمان ، یزد و....

یه دفه که شمال رفته بودیم واسه خرید هندونه کنار یه مزرعه ایستادیم در صنوق عقبو باز کردیم ، کلی با صاحب مزرعه گفتیمو خندیدیم ( سفر مجردی بود دیگه ) بعد صاحب مزرعه بهمون یه مقدار هندونه تعارف کرد . 13 کیلو هندونه خریدم . باز هم کلی خندیدیم و پول هندونه هارو دادیم ودر صندوق و بستیم  و راه افتادیم . تو جاده خزر آباد ساری رفتیم کنار ساحل واسه خوردن هندونه تقریبا، 100 کیلومتری از مزرعه دور شده بودیم . خلاصه هرچی گشتیم دیدم هندونه ای در کار نیست فهمیدیم پل هندونه دادیم اماّ هندونه ها را بالا نزاشتیم و در صندوق بستیم . به جاش نشستسم دم ساحل آفتاب خوردیم

6- به جایی که سفر میکنید چه موضوع یا آثاری شما را بیشتر جذب میکنه ؟ طبیعت ، آثار فرهنگی و تاریخی و ....

اول مناظر تبیعی بعد تاریخی و فرهنگی بعد هم بازار

5- نظرتون در باره : تالار همسفران   

یه تالار شلوغ و پر مطلب ، بدجوری به درد گردش گری میخوره . البته یه مدیر خوب و مهربونم داره

7- خیلی وقته قراره یک جلسه ای با مدیران انجمن ها داشته باشید ولی ....  ؟

باور کنید هر دفه یه مشکلی پیش میاد امّا ان شاالله در اولین فرصت اقدام به برگزاری می کنیم .

8- سایت جدید که خیلی وقته قراره بزنه رو دست خیلی از سایتها کی رخ مینماید ؟

اگر سوالات زیاد بود و رو صندلی زیاد موندید شرمنده .

خواهش می کنم

با تشکر و با آرزوی موفقیت شما از درگاه خداوند متعال

|
|

سلام و خسته نباشيد

محض اطلاع از شما مي خواستم بپرسم

هزينه جوايز از كجا تامين مي شود و بر عهده چه ارگاني  است؟  با توجه به اينكه زير نظر اوقاف و امور خيريه استان اصفهان است

سلام

سایت راسخون زیر نظر ساز مان اوقاف و امور خیریه فعالیت می کنه نه استان اصفهان . بودجه از طریق معاونت فرهنگی ، بودجه فرهنگی کشور و در پارهای از موارد به صورت توافقی با ارگانها در برگزاری نسابقات مشترک تامین می گردد .

|
|

با سلام خدمت مدیر روابط عمومی محترم . جناب آقای خواجه  اگر اشتباه نکرده باشم فامیل جناب عالی رو  سلام . درست گفتید فامیل بنده را

دو تا سوال مختصر و کوتاه 

1- چرا عکس که گذاشتید رو ویرایش کردید ؟ 

این عکس حاصل دسترنج میدر محترم انجمن هاست . سلیقه ای عمل کردند سعی کردند خطوط تلفن بنده را بزرگ نشون بدند چون تو یه ویژه نامه های سالگرد سایت اعلام کردند که بنده زیاد تلفن دارم .

2- شما متاهل هستید ؟ آگر جواب مثبت است فرزند هم دارید ؟

فعلا خیر

ببخشید یک سوال دیگه به ذهنم رسید 

آیا برای شما راسخون عشق است یا کار ( البته اگر متاهل هستید جواب ندید ) 

من راسخون را خیلی دوست دارم و تو زمینه کاری اونو یه عشق می دونم بدون اغراق می گم .

جشن تولد گرفتید بصورت مجازی کاربرانتان رو دعوت کنید . همیشه شاد و خدا پشت و پناه شما باشد . شما هم دعوتید . شاد و پیروز باشید .

|
|

جناب آقای خواجه

من ازدیکتم 19گرفتم شماهم لطفا"کلمتونواصلاح کنین:

2- آیاتوسط مدیرعامل راسخون مسئولین وکارکنان محترم راسخون تشویق می شوند؟(ائم ازاداری ویامالی)

بله این امر بارها از سوی مدیر اجرایی ، مدیر پشتیبانی و مدیر عامل مجموعه صورت گرفته . البته مسئولسن قسمت ها نیز در پاره ای از موارد برای کارمندان زیر مجموعه خود نیز تشویقی لحاظ می نمایند .

مسئولین(غلط املایی)

سلام .عجب دقتی با توجه به تصحیح اوراق و ثبت نمره بنده در کارنامه این کلمه را ویرایش نکردم .

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

جناب آقای خواجه

من ازدیکتم 19گرفتم شماهم لطفا"کلمتونواصلاح کنین:

2- آیاتوسط مدیرعامل راسخون مسئولین وکارکنان محترم راسخون تشویق می شوند؟(ائم ازاداری ویامالی)

بله این امر بارها از سوی مدیر اجرایی ، مدیر پشتیبانی و مدیر عامل مجموعه صورت گرفته . البته مسئولسن قسمت ها نیز در پاره ای از موارد برای کارمندان زیر مجموعه خود نیز تشویقی لحاظ می نمایند .

مسئولین(غلط املایی)

سلام .عجب دقتی با توجه به تصحیح اوراق و ثبت نمره بنده در کارنامه این کلمه را ویرایش نکردم .

خواهش می کنم اینومی گذارم به حساب شلوغی سرتون وشایداسترس کاری ودادن حق به شما

ali_kamali کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2116
|

با سلام خدمت مدیر روابط عمومی محترم . جناب آقای خواجه  اگر اشتباه نکرده باشم فامیل جناب عالی رو  سلام . درست گفتید فامیل بنده را

دو تا سوال مختصر و کوتاه 

1- چرا عکس که گذاشتید رو ویرایش کردید ؟ 

این عکس حاصل دسترنج میدر محترم انجمن هاست . سلیقه ای عمل کردند سعی کردند خطوط تلفن بنده را بزرگ نشون بدند چون تو یه ویژه نامه های سالگرد سایت اعلام کردند که بنده زیاد تلفن دارم .

2- شما متاهل هستید ؟ آگر جواب مثبت است فرزند هم دارید ؟

فعلا خیر

ببخشید یک سوال دیگه به ذهنم رسید 

آیا برای شما راسخون عشق است یا کار ( البته اگر متاهل هستید جواب ندید ) 

من راسخون را خیلی دوست دارم و تو زمینه کاری اونو یه عشق می دونم بدون اغراق می گم .

جشن تولد گرفتید بصورت مجازی کاربرانتان رو دعوت کنید . همیشه شاد و خدا پشت و پناه شما باشد . شما هم دعوتید . شاد و پیروز باشید .

جناب آقای خواجه  ممنون از زحمت و صبر حوصله شما برای پاسخ به سولات همه دوستان

naafas کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 26
|

دوباره سلام

چند روزی بود خیلی پر استرس و بیمار بودم ؛ اما الان خیالم راحت راحته و خوبم و گفتم حالا که خوب خوبم یه سر بیام راسخون ببینم چه جوریاست .

شرمنده چون فقط امروزرو هستم گفتم سوال بارونت کنم ؛ آخه میخوام برم یه سرزمین دیگه ؛ نمیتونم در خدمت باشم.

حالا سوال : نظرتون راجع به تصویر بالا و سایر تصویر ها چیه ؟ چه حسی بهتون دست میده ؟ توضیح بفرمائید .

آواتار من قشنگ تره یا آواتار شما ؟ آواتارتونو به من میفروشید یا نه ؟

راستی چرا iman_karbala ؟

دوست داری دوتایی با هم بریم کربلا ؟ اگه نه چرا ؟

جمله ی زیر رو ادامه بدید .

زندگی بدون راسخون ............................

راستی ما خودی هستیم ؛ اشکالی نداره اگه تو همین پست جواب بدی .

در ضمن چرا اینقدر سرعت سایت پایینه ؟ همیشه اینجوریه ؟

fatemeh_75 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10557
|

سلام و عرض تبریک ایام مبارک دهه فجر . تولدتون هم مبارک  .

1- چرا میزتون اینقدر شلوغه ؟

2- نظرتون در باره این پیشنهاد چیه :   ارسال کادو در سالروز تولد مدیران .

3- کودک درونتون چه شکلیه ؟

4- نظرتون در باره این تصویر ؟

5- و نظرتون در باره تالار کودک ؟

naafas کاربر تازه وارد
|
|

1. راستی میدونید که چرا okb طبقات ساختمان راسخون زیاده ؟

من تحقیقات فراوانی کردم و بدین نتیجه ی مفرح رسیدم که خدای ناکرده اگر با کسی دعواتون شد ؛نتونید همدیگه یا حتی خودتونو از پنجره به بیرون پرتاب کنید .

2.  منطق یعنی چی ؟ احساس چیه ؟ اصلا احساس داری ؟ ارجحیت کدومشون بیشتره و چرا ؟

3. تا به حال آزارت به مورچه رسیده یا نه ؟ اگه نه پس چرا اذیت میکنی ؟ اگه آره ؛ مگه آزار داری بچه جون ؟

4. به سلامتی کی قراره کچل بشی ؟ چرا هنوز کچل نشدی ؟ مگه نمیدونی که کچلا پولدار میشن ؟

5. یه سوال از خودت بپرس و جوابش رو هم بگو .

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

با سلام و تشکر و تبریک سالروز ولادت شما

مسئول محترم روابط عمومی، بنده فقط جهت اعلام تشکر و خسته نباشید برای حضور شما در سایت راسخون و انجام وظایفتان به نحو احسن مزاحم شده ام . انشاالله در تمام مراحل زندگیتان در پناه خداوند متعال مانا باشید .

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

سلام مجدد

از نظر لطفی که نسبت به تالار همسفران دارید ممنون امیدوارم لایق باشم .

هر وقت قراره تشریف ببرید سفر و گردش خبر بدید  با هم بریم انشاالله خوش میگذره و احتمالا  هند ونه ها را جا نمیذاریم .

من هم یک غلط املائی بگیرم  تا استاد فرشون تنها نباشند .  (مناظر تبیعی ؟! یا طبیعی )

naafas کاربر تازه وارد
|
|

من هم یک غلط املائی بگیرم  تا استاد فرشون تنها نباشند .  (مناظر تبیعی ؟! یا طبیعی )

اوه اوه

مثل اینکه غلط املایی ها داره بالا میگره

با سلام و تشکر

کاربران و مدیران عزیز راسخونی

از این به بعد طبق قانون جدید و تبصره ی 71 روابط عمومی راسخون

یک غلط املایی برای هر فرد مجاز است .

اگر فرد برای بار دوم غلط املایی داشته باشه باید 10 بار از روی آن در مقابل چشمان همه ی کاربران بنویسد .

اگر برای بار سوم این اشتباه تکرار شود چاره ای جز کندن یک عدد از سبیل های فرد نیست .

در نهایت اگر برای بار چهارم این اتفاق رخ دهد از  فرد سلب آواتار ؛ نام کاربری و امضا نیز میشود .

باتشکر

واحد روابط عمومی

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

چند تا سوال : 

1-یه خاطره ی خوب و یهع خاطره بد از راسخون بگید.

2-آیا تا به حال مزّه ی تا دم اخراج رفتن رو تجربه کردید؟

3-شما برای فروشگاه خرید می کنید؟اگر می کنید ارزون ترین و گرون ترین خریدتون رو بگید و همچنین عکس العمل همکارانتان را.

4-تا به حال شده خبا کسی دعوا کنید؟با کی؟(اگه موردی نداره)و چرا؟

5-نظرتون در باره ی کاربر AliFanoodi ؟رکّ و راست بگید.

تولّدتان نیز مبارک.

|
|

دوباره سلام  سلام

چند روزی بود خیلی پر استرس و بیمار بودم ؛ اما الان خیالم راحت راحته و خوبم و گفتم حالا که خوب خوبم یه سر بیام راسخون ببینم چه جوریاست . راسخون اینجوریاست . خدا را شکر که خوب شدین . از پستاتون حس می کنم از کاربرای تازه وارد راسخون تو قسمت انجمن ها نیستید .

شرمنده چون فقط امروزرو هستم گفتم سوال بارونت کنم ؛ آخه میخوام برم یه سرزمین دیگه ؛ نمیتونم در خدمت باشم. چرا امروز ؟انشاالله همیشه باشید . خیلی سرد مطلب می نویسید . انشاالله که خیر باشه .

حالا سوال : نظرتون راجع به تصویر بالا و سایر تصویر ها چیه ؟ چه حسی بهتون دست میده ؟ توضیح بفرمائید .

یه مقدار عاشقانه ، بعد عارفانه و باز هم عاشقانه . عاشق امام زمانم و با یه بنر های شما یاد پیامک های روز جمعه می افتم که یه رمز و راز بین خودم و آقا امام زمان . انشاالله بیان

آواتار من قشنگ تره یا آواتار شما ؟ آواتارتونو به من میفروشید یا نه ؟

آواتار بنده قابل شما و همه کاربران راسخون را نداره . همه شما مسئول و بنده کاربر . مطمئن باشید حضور کاربرا با اواتا و بی آواتار قشنگترین چیز می تونه باشه .

راستی چرا iman_karbala ؟

آخه عاشق کربلا و امام حسینم . قسمت نشده برم امّا همیشه می گم کربلا بهشت و زیباترین و امن ترین شهرها برای دل انسان هاست .

دوست داری دوتایی با هم بریم کربلا ؟ اگه نه چرا ؟

چرا که نه . البته همه کاربرا به اتفاق مسئولین . آقا لیاقت زیارتشو به بنده هم بده حتماً همسفرتون می شم .

جمله ی زیر رو ادامه بدید .

زندگی بدون راسخون ............................

باور کنید واسه من سخته از الان ناراحت روز هایی هستم که باید .......

راستی ما خودی هستیم ؛ اشکالی نداره اگه تو همین پست جواب بدی .

در ضمن چرا اینقدر سرعت سایت پایینه ؟ همیشه اینجوریه ؟

سرعت امروز دچار اختلالات فنی شده البته دیگه خیلی نسبت به قبل بهتر شده ها . انشاالله به زودی رفع می شه .

منتظر حضور گرمتون تو راسخون هستیم .

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

اوه اوه

مثل اینکه غلط املایی ها داره بالا میگره

با سلام و تشکر

کاربران و مدیران عزیز راسخونی

از این به بعد طبق قانون جدید و تبصره ی 71 روابط عمومی راسخون

یک غلط املایی برای هر فرد مجاز است .

اگر فرد برای بار دوم غلط املایی داشته باشه باید 10 بار از روی آن در مقابل چشمان همه ی کاربران بنویسد .

اگر برای بار سوم این اشتباه تکرار شود چاره ای جز کندن یک عدد از سبیل های فرد نیست .

در نهایت اگر برای بار چهارم این اتفاق رخ دهد از  فرد سلب آواتار ؛ نام کاربری و امضا نیز میشود .

باتشکر

واحد روابط عمومی

اگه سیبیل نداشت چی؟