مدیر روابط عمومی راسخون روی صندلی داغ!!!
سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
سلام خدمت شما دوست عزیز
1. لطفا نفر بعدی صندلی داغ را انتخاب بفرمایید؟(البته در پاسخ به یکی از دوستان اعلام کردید ولی یه بار دیگه بفرمایید.)
اگر ایشان قبول بفرمایند مدیر پشتیبانی سایت راسخون در غیر اینصورت بنا به صلاحدید شما هر شخصی که خود شما و مدیر ارشد انجمن ها تصمیم گرفتید برای بنده قابل احترام است .
2. چه کاربری از شما داغ ترین سؤالات را پرسید؟ آن سؤالات چه بودند؟
همه کاربران سوالات خوبی از بنده پرسیده اند و سوالات آن در ادامه آمده است .
دوستان توجه بفرمایید که صندلی داغ مسئول محترم روابط عمومی به پایان رسیده است لذا بعد از پاسخگویی میهمان محترم به چند سؤال باقی مانده این تاپیک قفل خواهد شد ، لذا از پرسیدن سؤال بعد از پست بنده خودداری بفرمایید.
ممنون از همکاری همه دوستان عزیز راسخونی
امیدوارم در همه مراتب زندگی خوب و خوش وموفق باشید .
در پناه حق
با سلام و تشکر
از همه کاربران عزیز راسخونی که به بنده لطف داشته و دارند بسیار سپاسگذارم . امیدوارم همه این عزیزان در تمام مراحل زندگی خود خوب و خوش وموفق باشند . صندلی داغ خوبی را در خدمت تک تک عزیزان تجربه کردم .
مطلبی را که مدت ها برای اعلام آن تصمیم داشتم و در دوراهی برای روایت آن مانده بودم را در ادامه خدمت بزرگواران راسخونی اعلام می دارم . امیدوارم این موضوع بر فعالیت هیچ یک از کاربران عزیز راسخونی تاثیری نداشته باشد .
اینجانب نزدیک به مدت 5 سال می باشد که افتخار فعالیت در مجموعه موسسه راسخون رادارم . فرصت را غنیمت شمرده از همه دست اندرکاران و همکاران محترم خود در مجموعه دوست داشتنی راسخون کمال تشکر و سپاسگذاری را اعلام میکنم . از مدیر عامل و مدیران محترم مجموعه راسخون(فعلی و قبلی ) که همیشه و همه جا بنده را مورد لطف و عنایت خود قرار داده اند کمال تشکر را دارم . انشاالله توانسته باشم با فعالیت خود این عزیزان و همه کاربرای راسخونی را راضی نگه داشته باشم .
باور نمایید سخت ترین روز های زندگی خود را تجربه می نمایم . مدت حضورم در راسخون فراز و نشیب های بسیاری را به خود داشته و دارد . بهترین روزهای زندگی خود را در کنار کاربران خوب راسخون گذرانده ام و باور نمایید بدون اغراق اعلام می دارم همیشه و همه جا برای عنوان کردن بهترین شغل خود در مدت فعالیت کاری ام به سایت راسخون اشاره نموده ام . هر آمدنی برای خود یک رفتن در بر دارد و بنده نیز همچون همه بعد از آمدنم رفتنی را همراه خواهم داشت . با توجه به اینکه در ابتدای اسفند ماه 1391 عازم خدمت مقدس سربازی هستم از همین تریبون برای همه بزرگواران راسخونی آرزوی موفقیت داشته و از همه عزیزان طلب حلالیت می کنم . امیدوارم در روز های آتی بتوانم همه وظایف خود در مجموعه راسخون را به نحو احسن انجام دهم . اگر در حق کاربری کاستی از سوی بنده رخ داده است از همه بزرگواران درخواست دارم با ارسال مشکل خود به ایمیل ( info@rasekhoon.net ) ( با موضوع برسد به دست مسئول روابط عمومی ) بنده را مطلع نمایند تا نسبت به رفع آن اقدام کنم .
در پایان برای همه بزرگواران راسخونی آرزوی موفقیت دارم و از خداوند منان برای همه شما عزیزان بهترین ها را مسئلت داشته و دارم .
در پناه حق مانا باشید
سلام مجدد
پس جواب معما اینه: یا گذروندن طرح سربازی در موسسه راسخون یا هر طریقی که شما دوره ضرورت را در موسسه باشد و انشاالله در خدمت راسخونی ها. اگر این نبود، شاید جواب ارتقای شغلی شما باشد.
انشاالله که درست گفتم چون بنفع همه راسخونیهاست.
موفق باشید.
با سلام
کاربر و مدیر تالار گرامی شما برنده یک وب کم از سوی بنده شدید . انشالله به زودی این جایزه برای شما ارسال می گردد . البته درست درست نگفتید امّا موضوع اصلی را تا حدودی اشاره داشتید بهش .
از توضیح بیشتر این موضوع معذورم .
برایتان آرزوی موفقیت دارم .
سلام و وقت بخیر
با این حساب این جایزه، تلخ ترین جایزه بنده می شود. کاش امریه شما در همین موسسه راسخون سپری می شد. در هر صورت اصلا خبر خوبی نبود. امیدوارم زودتر به جمع راسخونی ها برگردید.
در مورد جایزه هم اگر پای دندون پیشکس نذارید، نیازی به ارسال ندارد، هدف گرم نگه داشتن شعله های صندلی داغ بود که امیدوارم حاصل شده باشد.
موفق باشید.