راسخون

مدیر روابط عمومی راسخون روی صندلی داغ!!!

iman_karbala کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4259
|

این پست حذف بشه!

قرار بود پستی که بعد این پست هست رو ویرایش کنم اما اشتباها حواسم نبود نقل قول زدم...

با سلام و تشکر

از حسن نیت شما ممنونم . به پاس زحمات شما این پست حذف نمی شود .

|
|

سخترین تصمیمی که در زندگیتون گرفتید یا قراره بگیرید چیه ؟

با سلام و تشکر

باید خدمتتون عرض کنم که اشتباه حدس زدید و این موضوع نیست . اگر کسی درست حدس بزنه از طرف بنده یه جایزه دریافت می کنه .

رمز:خودکشی

البته خدا نکنه هااااااا

اما از شوخی گذشته من حدس میزنم تصمیم بر سر استخدام و یا به قولی موندن دائم در راسخون و یا رفتن از راسخون و رسیدن به موقعیت شغلی بهتر...

با سلام خدمت شما

خدمت مدیر نیکبخت هم به این موضوع اشاره کردم تقریباً نزدیک به موضوع هست پاسخ شما ولی اصل پاسخ نیست .

|
|

سخترین تصمیمی که در زندگیتون گرفتید یا قراره بگیرید چیه ؟

با سلام و تشکر

باید خدمتتون عرض کنم که اشتباه حدس زدید و این موضوع نیست . اگر کسی درست حدس بزنه از طرف بنده یه جایزه دریافت می کنه .

رمز:خودکشی

البته خدا نکنه هااااااا

اما از شوخی گذشته من حدس میزنم تصمیم بر سر استخدام و یا به قولی موندن دائم در راسخون و یا رفتن از راسخون و رسیدن به موقعیت شغلی بهتر...

سلام بر استوار بودید یا سردار!!

همون حدس اول صحیح بود، جایزه برای رد گم کنی گذاشته شد. 

موفق باشید.

با سلام

باور نمایید جدی میگم جایزه یه وب کم به کسی که پاسخ صحیح را بده میدیم . البته اینو هم بگم این وب کم از طرف خود بنده به نفر برتر اهداء میشه .

|
|

با سلام.در صورت داشتن وقت ، به یکی از این سوالات پاسخ دهید.

سلام و تشکر.

ماشالله کنکوره مگه ....

درهر عبارت ، غلط املایی را بیابید و صحیح آن را بنویسید.

الف ) مساحبت با یک دوست خوب و شکیبا هم چون وزش نسیم ، دل انگیز است .

اگر اشتباه نکنم مصاحبت درسته

ب) سوم آن که به سلاح بود که هر که بر معصیت مُسر بود از خدا نترسد .

صلاح

پ) مورچه از جمال صورت قصر و بسیاری غلامان و صریر مولک وی ، هیچ خبر ندارد .

سریر

ت) امید دارم که هر دو را به یُومن آن ، خلاص پیدا آید .

یمن

ث) جوانان باید از این آبشخورها ی پاک و ذلال فرهنگ ایرانی ، بهره گیرند .

زلال

ج) یک روز ناگهان از آسمان آتش بارید و حیاط معمول شهر متوقف شد.

حیات

4- در کدام گروه از کلمات زیر ، غلط املایی وجود دارد . آن را مشخص کنید .

الف ) طنین ، سیمای ظاهر ، التفات                      ب) مظهر ماندن ، شایسته گان ، سلاله

ج) غفلت ، اقلیمی ، هدر رفتن                                     د) نقد و تحلیل ، مقرون ، برّ و بهر

5- شکل صحیح لغات را در جای خالی قرار دهید .

الف ) بگو نمی دانم تا از پیامدهای ناگوار آن در ................. بمانی ( امان – عمان )

ب) رود خانه ماند و نظاره کرد که چگونه.................... حقیقی مردان خدا سر بر آورد ( حیاط – حیات )

پ) وقت آن است که باقی ................ خود را به ادا رسانم( زمان – ضمان )

ت) یکی از زمینه های .................. گمراه شدن تأثیر هم نشین بد است .( اجتماعی – اجتمایی )

ث) سوگند دروغ عمر و ................ زندگی ، زود با خلل کند ( اثاث – اساس )

6- با توجه به معنا ، زیر شکل نادرست ، خط بکشید .

الف ) مرحله ، دفعه و بار ( وحله – وهله )                             ب) ابر ( میق – میغ )

پ) آفرینش ، احسان ( صُنع – سنع )                        ت) بلا و سختی های بزرگ ( مصائب – مصاعب )

7- شکل درست کلمات زیر را بنویسید .

تازه گی  تازگی                  بازنیستاده    باز نایستاده              بیستد  بایستد           بانجامد      به انجامد               اثر گزاری اثر گذاری

8- کدام کلمات یا ترکیبات نیاز به علامت تشدید دارد ، زیر آنها خط بکشید .

تقویت                              نیت                         مهم ترین                 مراقبت خاصی            قابلیت

شط خرمشهر                       مقری نداشتند            در مقر بودم               خط خوش                 حق

10- در جای خالی ، حرف مناسب قرار دهید .( معنی واژه در کمانک آمده است .)

الف ) شکر اِنعام تو هرگز نکند شکرگذار....ار ( شکر کننده )

ب) موش به طلب ط.ع.مه از سوراخ بیرون رفت ( غذا )

ج) اگر فرهنگ جوان و ...رز دید او پا گرفته باشد ( روش )

د) م...اع جوانی به بازار نیست .( کالا )

11- کدام گزینه به معنی « ذوق و استعداد » است ؟

1- قریحه            2- غریهه                  3- قریهه                  4- غریحه

12- در کدام گزینه ، غلط املایی وجود دارد ؟

1- ذخایر زیر زمینی          2- مسجد جامع          3- حسرت غافله                   4- پرتوقّع

13- در گروه کلمات زیر ، املای چند کلمه نادرست است ؟

صفای درون- غوس قزح – غندیل – متحیّر – عمده- رقابت – غرق شدن – آقوش – ابوزر- عطّار – عُغده

1- سه غلط           2- پنج غلط         4- چهار غلط                   4- شش غلط

15- با توجه به معنی ، املای کدام گزینه نادرست است ؟

1- نصرت : یاری               2- مظهر : نشانه          3- معارج : نردبان ها     4- بسات : فرش ؛ گستردنی

وای چقدر سوال خسته شدم خداییش

املاء ما از بچگی ضعیف بوده ها

|
|

سلام ، قضیه این کد گشایی و جایزه چی هست ؟

سلام .

راستشو بخواین یکی از دوستان یه سوالی پرسید که تا حالا تصمیم مهمی تو زندگیتون گرفتین که بین دو راهی مونده باشید ؟

بنده جواب را ****** دادم . این دوستمون هم یه حدسی زد واسه عدم جواب دادن بنده و من اعلام کردم اگر کسی درست حدس بزنه پاسخ را حتماً یه جایزه از طرف بنده دریافت می کنه .

|
|

سلام ، قضیه این کد گشایی و جایزه چی هست

یکی پرسید مهم ترین تصمیمی که توی زندگی تون گرفتید یا می خواید بگیرید چیه؟ایشون جواب دادند ****** من هم کد گشایی رو با ازدواج شروع کردم و همین طور داستان ادامه یافت و ایشون گفتند هر کی درست بگه نزد من یه جایزه داره. 

سلام مجدد

با عزض معذرت کاربر onehamed  اصل جریان همین طوری که دوست عزیزمون اعلام کردند هستش .

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام .

راستشو بخواین یکی از دوستان یه سوالی پرسید که تا حالا تصمیم مهمی تو زندگیتون گرفتین که بین دو راهی مونده باشید ؟

بنده جواب را ****** دادم . این دوستمون هم یه حدسی زد واسه عدم جواب دادن بنده و من اعلام کردم اگر کسی درست حدس بزنه پاسخ را حتماً یه جایزه از طرف بنده دریافت می کنه .

سلام و خسته نباشيد. تازه واردها هم مي تونن شركت كنن تو اين مسابقه؟ شايد قراره تو راسخون شغلتون عوض بشه يعني مسئوليتتون عوض بشه يا ترفيع بگيرين. يا اينكه دفتر كارتونو تغيير بدين.

|
|

سلام .

سلام و خسته نباشيد. تازه واردها هم مي تونن شركت كنن تو اين مسابقه؟ شايد قراره تو راسخون شغلتون عوض بشه يعني مسئوليتتون عوض بشه يا ترفيع بگيرين. يا اينكه دفتر كارتونو تغيير بدين.

با سلام و خدمت شما دوست تازه وارد راسخونی

انشاالله شما را در بین کاربران خوب راسخون ببینم . در مورد راسخون که هست امّا نتونستین شما هم جواب صحیحو بدید .

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

سلام. به نظر من تصمیم تون مربوط میشه ....... چیزی به ذهنم نمیرسه جز استعفا

amir_64 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 80
|

سلام

گرفتار وبکمتون شدیم به خدا .

فرضیه ها از این قراره که شما سر یه دو راهی قرار گرفتید ؛ انتخاب یه شغل دیگه یا حضور در راسخون ؛دوری از راسخونم که مربوطه ؛ به سربازی و ازدواجم که مربوط نمیشه ؛ احتمالا شما سر این دوراهی نموندید که آِیا استعفا بدید یا ندید؛ یا اینکه از بین سربازی و شغلتون یکی رو انتخاب کنید و ...............

من که هنگ کردم ؛ تا حالا کسی اینقدر سر کارمون نذاشته بودا

آقا تورو خدا اذیت نکن خوب دو راهیی که تو اون قرار گرفتید رو بگید ؛ اونوقت هرکدوم که بهترین راهنمایی رو کردیم ؛ جایزه مال اون بشه ؛ زرنگم نه ؟

بابا وب کمم نخواستیم ؛ آدرس بدید خودم آنتن دیجیتالشو میدم .

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام مجدد

پس جواب معما اینه: یا گذروندن طرح سربازی در موسسه راسخون یا هر طریقی که شما دوره ضرورت را در موسسه باشد و انشاالله در خدمت راسخونی ها. اگر این نبود، شاید جواب ارتقای شغلی شما باشد.

انشاالله که درست گفتم چون بنفع همه راسخونیهاست.

موفق باشید.

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما

1. لطفا نفر بعدی صندلی داغ را انتخاب بفرمایید؟(البته در پاسخ به یکی از دوستان اعلام کردید ولی یه بار دیگه بفرمایید.)

2. چه کاربری از شما داغ ترین سؤالات را پرسید؟ آن سؤالات چه بودند؟

دوستان توجه بفرمایید که صندلی داغ مسئول محترم روابط عمومی به پایان رسیده است لذا بعد از پاسخگویی میهمان محترم به چند سؤال باقی مانده این تاپیک قفل خواهد شد ، لذا از پرسیدن سؤال بعد از پست بنده خودداری بفرمایید.

در پناه حق

|
|

سلام. به نظر من تصمیم تون مربوط میشه ....... چیزی به ذهنم نمیرسه جز استعفا

سلام

کاربر عزیز راسخونی بنده بهترن روزهای زندگی خود را در روابط عمومی راسخون گذاراندم و پاسخ شما نیز صحیح نمی باشد .

|
|

سلام

سلام

گرفتار وبکمتون شدیم به خدا .

ما در خدمتیم

فرضیه ها از این قراره که شما سر یه دو راهی قرار گرفتید ؛ انتخاب یه شغل دیگه یا حضور در راسخون ؛دوری از راسخونم که مربوطه ؛ به سربازی و ازدواجم که مربوط نمیشه ؛ احتمالا شما سر این دوراهی نموندید که آِیا استعفا بدید یا ندید؛ یا اینکه از بین سربازی و شغلتون یکی رو انتخاب کنید و ...............

اگر بخوام بگم حقیقتو شما 95 درصد درست حدس زدید فقط اشاره کامل نکردید .

من که هنگ کردم ؛ تا حالا کسی اینقدر سر کارمون نذاشته بودا

ما کوچیک شما هستیم .

آقا تورو خدا اذیت نکن خوب دو راهیی که تو اون قرار گرفتید رو بگید ؛ اونوقت هرکدوم که بهترین راهنمایی رو کردیم ؛ جایزه مال اون بشه ؛ زرنگم نه ؟

یکم صبر داشته باشید بالاخره متوجه می شید .

بابا وب کمم نخواستیم ؛ آدرس بدید خودم آنتن دیجیتالشو میدم .

ای بابا صبر داشته باشید .

|
|

سلام مجدد

پس جواب معما اینه: یا گذروندن طرح سربازی در موسسه راسخون یا هر طریقی که شما دوره ضرورت را در موسسه باشد و انشاالله در خدمت راسخونی ها. اگر این نبود، شاید جواب ارتقای شغلی شما باشد.

انشاالله که درست گفتم چون بنفع همه راسخونیهاست.

موفق باشید.

با سلام

کاربر و مدیر تالار گرامی شما برنده یک وب کم از سوی بنده شدید . انشالله به زودی این جایزه برای شما ارسال می گردد . البته درست درست نگفتید امّا موضوع اصلی را تا حدودی اشاره داشتید بهش .

از توضیح بیشتر این موضوع معذورم .

برایتان آرزوی موفقیت دارم .