مدیر روابط عمومی راسخون روی صندلی داغ!!!
سلام
خوب فکر کنم جایزه رو بنده بردم...!!
احتمالا سخت ترین تصمیم شما مربوط به سربازی نمیشه؟!
لطفا جایزه ای را هم که در نظر گرفته اید بفرمایید چیه؟
یاحق
سلام
سلام خدمت مدیر تالار گرامی
خوب فکر کنم جایزه رو بنده بردم...!!
ای بابا شما فقط فکر کردید پس جایزه را نبردید
احتمالا سخت ترین تصمیم شما مربوط به سربازی نمیشه؟!
نه مربوط به سربازی هم نمیشه
لطفا جایزه ای را هم که در نظر گرفته اید بفرمایید چیه؟
اگر کسی امروز و فردا جواب صحیح را بده یه هدیه از طرف بنده دریافت خواهد کرد . مهم هدیه بودنشه دیگه امّا نمی گم چیه
یاحق
حق نگهدارتون
سخترین تصمیمی که در زندگیتون گرفتید یا قراره بگیرید چیه ؟
رمز کشایی شد : راسخون
سلام
تشکر از راهنمایی جنابعالی
مثل اینکه سوالم خیلی حاشیه ساز شد ؛ اینکه سخت ترین تصمیمی که در زندگیتون گرفتید چیه ؟ واقعا چیه ؟ خیلی برام جالب شد ؟ آخه من تصمیم تو زندگیم زیاد گرفتم ولی نه به اون شدت که بخوام اسم سختترین رو روش بزارم ؛ دل کندن از کسی ؛ دوری یا جدایی که نبوده ؟ بوده ؟
واقعا خیلی غلط املایی دارید ؛ اگه غلطاتونو جمع آوری کنم و تویه پست بزنم اشکالی داره ؟ اینکارو انجام بدم ؟ واسه پاداش حسنه میدید ؛ یا نه نام کاربریمو مسدود میکنید ؟ آخه فرصت پست زدن ندارم ؛ از طرفی هم فروشگاتون عالیه ؟
اگه خدا فیلم زندگیتونو بهتون بده ؛ دوست دارید که جاهایی از اون رو تغییر بدید و بعضی از جاهاشو حذف کنید ؟ مثلا کجاها ش؟
اهل قرآن خوندن هستید ؟ بیشتر چه سوره ای یا آیه ای رو دوست دارید و با اون انس میگیرید ؟
اگه خدا بخواد یه فرصت دوباره واسه تولد دوباره بهتون بده ؛ قبول میکنید ؛ یا نه دوست دارید زنرگی فعلیتونو ادامه بدید ؟
مفهوم ازدواج چیه ؟ اصلا چرا باید ازدواج کرد ؟ دوست دارید همسر آیندتون رو چه کسی براتون انتخاب کنه ؟ ویژ گیهای یه همسر خوب چیه ؟ به نظر شما چرا منه 64 ازدواج نمیکنم ؟ این سوال برامه که قراره با ازدواج به چه چیز مهمی دست پیدا کنم ! نصف دین وتقوارو خدا همینطور میده که چی بشه ؛ وقتی اعتماد و عشقی بین زن و شوهر نیست ؟ اینطور نیست ؟
ببخشید اگه سوالا کمی زیاد بود ؛ هرکدومو دوست داشتید پاسخگو باشید .
سپاس از شما مدیر محترم و با اخلاق
یا علی
با سلام و تشکر
کاربر عزیز راسخونی یکم به موضوع نزدیک شدی اگر دقیق تر بگی جایزه ماله شماست . به راسخون مربوط میشه اینم یه راهنمایی
یه سوال.بهترین دعایی که
الف)برای خودتون
ب)برای دیگران
کرید رو بگید.
سلام
سلام خدمت شما
تشکر از راهنمایی جنابعالی
خواهش میکنم
مثل اینکه سوالم خیلی حاشیه ساز شد ؛ اینکه سخت ترین تصمیمی که در زندگیتون گرفتید چیه ؟ واقعا چیه ؟ خیلی برام جالب شد ؟ آخه من تصمیم تو زندگیم زیاد گرفتم ولی نه به اون شدت که بخوام اسم سختترین رو روش بزارم ؛ دل کندن از کسی ؛ دوری یا جدایی که نبوده ؟ بوده ؟
جدایی نبوده ، دوری یکم مربوط میشه ، البته سوال شما به جای حاشیه واسه من یکم خرج داشته ، آخه باید جایزه بدم به کسی که درست جواب بده
واقعا خیلی غلط املایی دارید ؛ اگه غلطاتونو جمع آوری کنم و تویه پست بزنم اشکالی داره ؟ اینکارو انجام بدم ؟ واسه پاداش حسنه میدید ؛ یا نه نام کاربریمو مسدود میکنید ؟ آخه فرصت پست زدن ندارم ؛ از طرفی هم فروشگاتون عالیه ؟
موافقم . غلط املایی های منو پیدا کنید . بعد اگر دیگه تو راسخون اسمی از نام کاربریتون نبود با خودتونا . شوخی کردم مشکلی نداره پیدا کن من حسنه میگم بدن بهت .
اگه خدا فیلم زندگیتونو بهتون بده ؛ دوست دارید که جاهایی از اون رو تغییر بدید و بعضی از جاهاشو حذف کنید ؟ مثلا کجاها ش؟
دلم میخواد 2 ساله پیشو تغییر اساسی بدم و قبل از دست دادن چیزهایی اقدام به عمل کنم . تنها فوت مادربزرگام و پدربزرگمو دست دارم حذف کنم . البته یه جاهایی هم میخوام تکرار بشه اونم رفاقت با بعضی ها و حضورم تو راسخون
اهل قرآن خوندن هستید ؟ بیشتر چه سوره ای یا آیه ای رو دوست دارید و با اون انس میگیرید ؟
بله . کمو بیش میخونم . البته بعد نماز . آیه امن یجیب و آیه الکرسی
اگه خدا بخواد یه فرصت دوباره واسه تولد دوباره بهتون بده ؛ قبول میکنید ؛ یا نه دوست دارید زنرگی فعلیتونو ادامه بدید ؟
با همین تجربه ای که الان دارم اگر متولد بشم بله قبول میکنم .
مفهوم ازدواج چیه ؟ اصلا چرا باید ازدواج کرد ؟ دوست دارید همسر آیندتون رو چه کسی براتون انتخاب کنه ؟ ویژ گیهای یه همسر خوب چیه ؟ به نظر شما چرا منه 64 ازدواج نمیکنم ؟ این سوال برامه که قراره با ازدواج به چه چیز مهمی دست پیدا کنم ! نصف دین وتقوارو خدا همینطور میده که چی بشه ؛ وقتی اعتماد و عشقی بین زن و شوهر نیست ؟ اینطور نیست ؟
ازدواج از بعد دین یعنی تکمیل کردن دین و از بعد احساس یعنی تکمیل شدن خود آدم . البته واسه سوالات بعدیتون جوابهایی دارم که با عرض معذرت از گفتنش معذورم . شرمنده
ببخشید اگه سوالا کمی زیاد بود ؛ هرکدومو دوست داشتید پاسخگو باشید .
خواهش می کنم
سپاس از شما مدیر محترم و با اخلاق
ممنونم.
یا علی
یا حق
با سلام و تشکر
کاربر عزیز راسخونی یکم به موضوع نزدیک شدی اگر دقیق تر بگی جایزه ماله شماست . به راسخون مربوط میشه اینم یه راهنمایی
این که مسئولیت بیت المال رو بر عهده بگیری چون توی چند پست قبل تر گفته بودی که مهم ترین مشکلت اینه که خدای نکرده مدیون بیت المال نشوی.
یه سوال.بهترین دعایی که
سلام
الف)برای خودتون
انشاالله گره کارم باز بشه
ب)برای دیگران
خوشبخت و خوش در کنار خانواده باشند
کرید رو بگید.
یا حق
با سلام و تشکر
این که مسئولیت بیت المال رو بر عهده بگیری چون توی چند پست قبل تر گفته بودی که مهم ترین مشکلت اینه که خدای نکرده مدیون بیت المال نشوی.
سلام
راستشو بخواین اشتباه گفتین باز هم .
حالا این شش حرفیه یا نه؟
آقا رمز گشایی شد ؛ دوری از راسخون
سلام و خداقوت
سختترین تصمیم شما احتمالا سر دو راهی قرار گرفتن وضعیت کاریتون نیست؟ مثلا انتخاب کار توی موسسه راسخون یا جای دیگر با امکانات بیشتر و بهتر؟ البته با توضیحاتی که در بالا دادید احتمالا ورژن جدید و آپدیت های جدیدیه که قراره باعث ارتقای سایت شود و امکانات زیادی به سایت اضافه کند.
البته می دونم اینو گفتید که فکر ما را از اصل موضوع منحرف کنید ولی فرض کنید موفق شدید!!
گفتید جایزه، سوالام یادم رفت!!!!!
موفق باشید.
پیدا کردن یه کار بهتر مثل کار توی ادارات که شاید از شغلتون خوشتون نیاد ولی توی راسخون با حقوق کمتر بمونید و به شغلتون علاقه داشته باشید.
آقا ایمان.اگه می شه جایزش رو بگو از خیرش گذشتیم.