** mohammad_43 * samsam **AliFanoodi ** و ...
AliFanoodi
yasbagheri
samsam
mohammad_43
fereshte_khoda
mina_k_h
کاربران تالار آموزش خانواده که همیشه اسامی شما در این تالار دیده میشه . آیا مدیری نیست از شما بابت دی ماه تشکر کند ؟
با عرض سلام خدمت شما کاربر گرامی.
بسیار ممنون و سپاسگزارم از فعالیت در این تالار.
درمورد مسئله ای که اشاره فرمودید،
دوستان و کاربران و مدیران همه واقف به این مورد بودند که بنده
به معرفی کاربران برتر اهتمام ویژه ای داشته و دارم و خواهم داشت.
اما پاره ای از مسائل که بیانش خارج از محدوده است ولی من به آقای نجاران توضیح دادم
باعث گردید من در این مدت عملکرد مناسبی نداشته باشم و
از این بابت هم از همه ی دوستان و سروران عزیز و گرامی پوزش می خواهم.
و اما در مورد تشکر باید اعلام کنم که من اکثر تاپیک های سروران و دوستانم را مطالعه میکنم
حتی بعضا دو مرتبه چون هم در ایمیل و هم در سایت می خوانم و
از این بابت بر خود می بالم که این چنین رفتاری دارم
چون ثبت یک تاپیک از طرف کاربران را بسیار پر ارزش می دانم.
در پایان از شما و دیگر کاربران و صد البته کاربران پر و پا قرص تالار آموزش خانواده
کمال عذرخواهی را دارم و امیدوارم همیشه پاسخگوی محبت شما باشم.
بهترین ها و زیباترین ها را برایتان خواستار و خواهانم.
مدیر گرامی و عزیز abdo_61
با سلام و احترام ، شما یکی از مدیران فعال و بزرگوار انجمن ها بوده و هستید . مشکلات هم برای همه بوجود می آید و هر کدام از ما همیشه و یکنواخت نمیتوانیم فعالیت کنیم . متاسفانه برخی کاربران عجول هستند و و برخی هم پاداش خود را مادی میخواهند . به امید اینکه خداوند از همه ما راضی و خوشنود باشد .
انشاالله در همه حال سلامت و موفق باشید .
مدیر محترم آقای اسرافیلی از جواب شما متشکر هستم . بله برای همه گرافتاری پیش می آید انشا الله که هیچ وقت دچار مشکل نشوید .
اما آقای
مدیر گرامی و عزیز abdo_61
با سلام و احترام ، شما یکی از مدیران فعال و بزرگوار انجمن ها بوده و هستید . مشکلات هم برای همه بوجود می آید و هر کدام از ما همیشه و یکنواخت نمیتوانیم فعالیت کنیم . متاسفانه برخی کاربران عجول هستند و و برخی هم پاداش خود را مادی میخواهند . به امید اینکه خداوند از همه ما راضی و خوشنود باشد .
انشاالله در همه حال سلامت و موفق باشید .
سلام و خسته نباشيد
در مدتي كه مدير تالار نبودند و حضور نداشتند فعاليت كاربران در قسمت خانواده بسيار خوب بود ولي هدف و انگيزه چه چيز باشد مهم است. جايزه ها و امتيازات اهدائي و كاربر برتر شدن يا شخصا به رفتارهاي نوعدوستانه و با فرهنگ احترام گذاشتن مساله اين است
در زماني كه كسي نبود تا كاربران برتر را اعلام كند كاربران اعتراضاتي را داشتند بر اي مدير محترم و من همه آنها را مي خواندم مثلا نوشته بودند كه مديركوتاهي كردند يا چرا اين تالار مديري ندارد و من هم در تالار گفتگو در چند تاپيك توضيح دادم من مطمئنم كه مدير اين تالار برمي گردند و ايشان مسئوليت پذير هستند و اين را از فعاليتهايشان تشخيص ميدادم. كاربران و بعضي مديران اين مطلب مرا متوجه نشدند و اقاي نجاران هم تذكر به من دادند كه چرا نظم تالار گفتگو را بهم ريختم ولي من اشتباه نمي كردم و الان مدير تالار در خدمت شما هستند.
نكته اين كه به جاي كه اينقدر مطالب روانشناسي بزنيم روانشناس باشيم با كيفيت مطالعه كنيم . در همه ابعاد شخصيت خودمان را رشد دهيم تا نگاه جامع تري به پيرامون خود داشته باشيم حتي در دنياي مجازي . با تشكر