نوشته ی محمود دولت آبادی می باشد.سفر داستان یک گره، یک بنبست است، داستان با یک بحران آغاز میشود؛ از بیکار شدن مختار و طلیعه دنیای جدید و ورود ماشین که این گرفتاریها را آغاز کردهاست.
دانلود رمان ایرانی
سلام خدمت دوستان راسخونی ...
► در این تایپیک قصد داریم کتاب های الکترونیکی با موضوع "رمان ایرانی" را برای دوستان قرار دهیم ....
► پست هایی را که ایجاد میکنید باید دارای ویژگی های زیر باشند:
► شما می توانید برای اطلاع بیشتر در مورد قوانین تالار دانلود کتاب و همچنین پیشنهاد ، انتقاد و یا سئوال در مورد این تالار به لینک های زیر مراجعه کنید ...
*توجه*توجه* لطفا قبل از ایجاد پست مطالعه کنید ...
صندوق پیشنهادات و انتقادات از تالار دانلود کتاب ها
امید که مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد ...
اثری از محمود دولتآبادی، نویسندهٔ معاصر است که در سه هزار صفحه و ده جلد به چاپ رسیده و روایت زندگی یک خانوادهٔ کرد ایرانی است که به سبزوار خراسان کوچانده شدهاند. داستان کلیدر که متأثر از فضای ملتهب سیاسی ایران پس از جنگ جهانی دوم است بین سالهای ۱۳۲۵ تا ۱۳۲۷ روی میدهد. کلیدر نام کوه و روستایی در شمال شرقی ایران است.
،عنوان رمانی است از سارا سالار که اولین رمان این نویسنده می باشد.احتمالا گم شده ام به ظاهر روایتی متفاوت از دوستی ای متفاوت میان دو دختر زاهدانی است . دوستی دو دختری که مسیر زندگیشان درست بر خلاف یکدیگر است . یکی سرخوش و شاد و بازیگوش است و دیگری درگیر با هنجارهای جامعه خود - جامعه ای که در آن زندگی می کند - که قصه از زبان او حکایت می شود .
نام رمانی از سیمین دانشور نویسنده نامدار چند دهه گذشته است. نویسنده در این رمان زندگی فئودالی در زمان اشغال ایران از سوی انگلیسیها را به زیبایی به نگارش درآورده است. کاربرد برخی واژههای عامیانه شیرازی در متن گیرایی داستان را صد چندان کرده است. یکی از ویژگیهای سووشون ساختار ساده و بیان روان آن است.
خبرچین معرکه گیر
میرحسن محمودپور
پارس بوک
پارسی
۲۸۱
۸۷۰ کیلوبایت
بعد از راضی شدن خبرچین یا همون جنی که با راوی سر و سرّی داشت، اولین حکایت مربوط به کرامت شد. جنگلبان بود و بعد مسافت تا ُپست جنگلبانی باعث می شد تا جیره و مواجب شو دو ماه یک بار بگیره؛ از این رو آفتاب نزده راهی شد. به ُپست رسید. پست بان پس از مقدمه چینی، توبیخ نامه ای که از مرکز ارسال شده بود را به وی داد. کرامت از مفاد نامه ی سراسر از دروغ و افترا مطلع گشت. غر زد و سرگردان و واله پس از دیدن الیاس و قرض گرفتن و تسویه با بقال و خراز، دست از پا درازتر به کلبه اش برگشت. بچه هایش انتظار داشتند تا پدر را با دستان پر ببینند. از پس اون همه افکار غلط تموم تنش دم بدم گُر می گرفت؛ نمی دونست دردشو به کی بگه که درمونش کنه. فردای آنروز قصد کرد بره شهر واسه گرفتن حقش، این شد که به برادر زنش پیغام داد تا در غیابش از سر و همسرش مراقبت کنه. چند روز بعد بجای محمد عبدل اومد و از بلایای مشابهی که سر پدرش (برادر زن کرامت) اومده بود، تعریف کرد.
آن سوتر از دیوار
پیام بخشعلی
پارس بوک
پارسی
۴۰
۱,۵۸۰ کیلوبایت
مقدمه نویسنده؛ می خواهم برای شما ماجرایی را روایت کنم، قصه ای که شاید بعدا انکارش کنم و شاید در جواب این سؤالتان که می پرسید آیا این واقعا یک قصه است؟ لبخند احمقانه ای بزنم و بگویم معلوم است که چیزی جز قصه نیست! اما حالا که برای اولین بار راوی قصه ای هستم که خیلی از آن هایی که تجربه هایی نزدیک به این داشتند جرئت بیانش را ندارند. و من امروز، اینجا با روایت این ماجرا سعی بر آن دارم که به تمام آن کسانی که معتقدند که ما تنها موجودات هوشمند این دنیا هستم بگویم که نه، سخت در اشتباه هستید. ما نه تنها در دنیا بلکه در کره زمین هم تنها نیستیم. البته من هم هیچ وقت اعتقادی به موجودات فضایی و این جور حرف ها نداشتم و همیشه با دیدی تمسخر آمیز به تمام عکس ها و فیلم ها و مدارکی که در اینترنت و کتاب های مختلف میدیدم نگاه می کردم و می گفتم این ها همه ساختگی هستند، ولی نه! این طور نبود! من و دوستانم شاهد یک گروه از موجودات فضایی در کوه های اطراف نیشابور (رشته کوه بینالود) بودیم و این برخورد باعث اتفاقات زیادی در زندگی ما شد. ماجرا از ۱۷ آذر ماه سال ۱۳۸۸ شروع شد! سالی سراسر وحشت و ترس که تا امروز و تا این لحظه مرا تنها نگذاشته است و در این لحظه که مشغول نوشتن این کتاب هستم هر لحظه انتظار واقعه ای وحشتناک را دارم که مرا به آخر این کتاب نرساند اما باید شروع کرد و گفت همه آن حرف هایی که نباید زد …
پاییز را فراموش کن
فهیمه رحیمی
پارس بوک
پارسی
۱۳۷
۱,۳۰۰ کیلوبایت
نویسنده کتاب «پاییز را فراموش کن» در بیشتر جاهای داستان به ناعادلانه بودن شرایط زندگی اشاره می کند و از زخمهای صحبت میکند که در بعضی از قهرمانان داستان به دمل چرکین تبدیل شده و تا این دمل چرکین خوب شود نیاز به زمان دارد. پوریا به دلیل فشارهای روحی و روانی ناشی از مرگ مادر و اتهام پدر به او بابت مرگ عمدی زنش، تصمیم میگیرد دو سال خدمت سربازی را به صورت داوطلبانه برای طبابت به یکی از روستاهای محروم لرستان برود. و در این روستا با عمو چگینی و نوهاش روژان آشنا میشود که از خدمههای درمانگاه میباشد. و متوجه میشود که اهالی بنا به دلایلی روژان را شوم میداند و از او فرار میکنند. پوریا فکر میکنند که باید به روژان کمک کند، زیرا تا حدودی مشکل روژان را هم مثل مشکل خودش میداند چون او هم مانند پوریا از طرف عدهای رانده شدهاند. بنابراین به فکر تقویت نقاط قوت روژان میافتد و او را به عنوان دستیار خود در درمانگاه میپذیرد تا …
رمان ، بیش از هر چیز رمانی سورئال و رویاگونه می نماید که زمان در آن به هم ریخته و داستانی خطی و سرراست ندارد ، در واقع یک نوع پازل درهم ریخته است که خواننده را تا صفحه ی آخر رمان ، منتظر نگه می دارد .
همنوایی شبانه ، به استناد بسیاری از نظرسنجی های منتقدان ، نویسندگان و روزنامه نگاران ، است .
چقدر سوت و کوره اینجا !!
دانلود رمان عاشقانه مرواریدهای احساس
دانلود رمان عاشقانه مرواریدهای احساس با قلم سید آوید محتشم را با فرمت های زیر برای شما دوستان عزیز قرار دادیم امیدوارم از خواندن رمان لذت ببرید.
- نسخه های اندروید (APK)
- آیفون و اندروید (EPUB)
- نسخه کامپیوتر (pdf)
نویسنده : سید آوید محتشم
تعداد صفحات : ۴۵۴
ژانر : عاشقانه
خلاصه رمان :
تو اوج درموندگی و بدبختی ، وقتی امیدی برای رسیدن به مطلوب نیست ، یه عاجزانه صدا زدن معبود تبدیل میشه به گره گشا و خدا یه ناجی برات میفرسته ، کسی که در قبال کمکهاش هیچ انتظاری ازت نداره فقط میخواد دست از تعارف کردن برداری…. کسی که تبدیل میشه به تکیه گاه ، محرم اسرار ، دوست ، یار و در نهایت عشق!
عشقی که با یه حضور ناخونده ، تو فصل بلوغ می مونه…
لینک های دانلود :
نسخه PDF به صورت کامل
نسخه ePub برای آیفون و آندروید
نسخه اندروید با فرمتApk
دانلود رمان عاشقانه | دانلود رمان | زنگ موبایل | زنگ خور