دفتر خاطرات بهمن
سلام دوستان عزیز
از شما در خواست می کنم خاطراتی که از جشنهای بهمن ماه را که در دوران مدرسه به یاد دارید وبرای شما ماندگار شده در این تاپیک بگذارید
1
2
3
شروع شد
باسلام
من ازجشنهای دوران مدرسه درایام دهه فجر"گروهای سرود"شویادم هس ویاتئاترونمایشنامه هایی که دراین زمینه اجرامی شدهمچنین تهیه روزنامه دیواری توسط تیم هم کلاسیهای خودمون چون مثل حالااینترنتی نبودتادرمسابقات وبلاگ نویسی بعنوان مثال شرکت کنم.
یادش بخیر تو دبستان خیلی پررنگ تر بود اون آذین بندیا و سرودا و...هنوزم دهه ی فجر حس اون روزا رو تداعی می کنه.یادم میاد بچه ها که می خواستند نمایش بازی کنند من مثلا گریمور شون بودم با دوده ی توی دودکش بخاری براشون ریش و اینا می کشیدم
باسلام
من ازجشنهای دوران مدرسه درایام دهه فجر"گروهای سرود"شویادم هس ویاتئاترونمایشنامه هایی که دراین زمینه اجرامی شدهمچنین تهیه روزنامه دیواری توسط تیم هم کلاسیهای خودمون چون مثل حالااینترنتی نبودتادرمسابقات وبلاگ نویسی بعنوان مثال شرکت کنم.
سلام
اگر ممکن هست یک قسمتی از خاطرات خودتان را نیز بنویسید
با تشکر
یادش بخیر تو دبستان خیلی پررنگ تر بود اون آذین بندیا و سرودا و...هنوزم دهه ی فجر حس اون روزا رو تداعی می کنه.یادم میاد بچه ها که می خواستند نمایش بازی کنند من مثلا گریمور شون بودم با دوده ی توی دودکش بخاری براشون ریش و اینا می کشیدم
سلام
اگر تمایل دارید لطفا در مورد یکی از این آذین بندی ها ویا نمایش ها بیشتر توضیح دهید.
با تشکر
باسلام
سلام
اگر ممکن هست یک قسمتی از خاطرات خئپودتان را نیز بنویسید
با تشکر
ببخشیدکاربرعزیزمتوجه کلمه ای که درج نمودیدنشدم میشه اصلاح بفرمائید؟
باسلام
سلام
اگر ممکن هست یک قسمتی از خاطرات خئپودتان را نیز بنویسید
با تشکر
ببخشیدکاربرعزیزمتوجه کلمه ای که درج نمودیدنشدم میشه اصلاح بفرمائید؟
سلام دوست عزیز این مطلب را یک هفته شده که اصلاح کردم در لینک اصلیش
ولی بازم مینویسم شاید دوست داشتید و جواب دادید
اگر ممکن هست یک قسمتی از خاطرات خودتان را نیز بنویسید