راسخون

خدا رو شاکرم . . .

farbode4 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 124
|
خدا رو شاکرم

خوب زندگی کنید! زیاد بخندید!
با تمام قلبتان دوست بدارید!
hoseingh855 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 113
|

جالب بود!

به نظر من انسان بایستی در همه حال مثبت فکر کنه و مثبت ببینه و البته شکر خدا رو هم فراموش نکنه.

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

انسان باید همیشه شاکر خداوند باشه .در هر سختی که به نظر ما البته سختی هست خدا یه نظر و یه لطف ویژه برای ما مقدر کرده و ما ازش بی خبریم

خدایا شکرت

iranemamreza کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 129
|
قال الصادق عليه السلام :

أدنَى الشُّكرِ رُؤيَةُ النِّعمَةِ مِنَ اللّه  مِن غَيرِ عِلَّةٍ يَتَعَلَّقُ القَلبُ بِها دُونَ اللّه  عَزَّوَجَلَّ والرِّضا بِما اُعطىَ وألاّ تَعصيَهُ بِنِعمَتِهِ و تُخالِفَهُ بِشَى ءٍ مِن أمرِهِ ونَهيِهِ بِسَبَبِ نِعمَتِهِ؛

كم ترين سپاسگزارى، اين است كه انسان نعمت را (مستقيما) از خدا بداند و جز او علتى براى آن نداند و نيز به آنچه خداوند عطايش كرده، خرسند باشد و با نعمت او مرتكب گناه وى نشود و نعمت خدا را وسيله مخالفت با امر و نهى او قرار ندهد.

التوحيد، ص 127

iranemamreza کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 129
|
قال الصادق عليه السلام :

أوحَى اللّه  تَعالى إلى موسى عليه السلام يا موسى اُشكُرنى حَقَّ شُكرى فَقالَ : يا رَبِّ وَكَيفَ أشكُرُكَ حَقَّ شُكرِكَ، ولَيسَ مِن شُكرٍ أشكُرُكَ بِهِ إلاّ وأنتَ أنعَمتَ بِهِ عَلَىَّ؟! فَقالَ : يا موسى اَلنَ شَكَرتَنى حينَ عَلِمتَ أنَّ ذلِكَ مِنّى؛

خداى تعالى به موسى عليه السلام وحى فرمود كه : اى موسى مرا چنان كه بايد شكر كن . موسى عرض كرد : پروردگارا چگونه تو را چنان كه بايد شكر گويم حال آن كه هر شكرى كه تو را مى گويم خود نعمتى است كه تو به من ارزانى داشته اى؟ فرمود : اى موسى حال كه دانستى توفيق آن شكر را هم من به تو داده ام ، شكر مرا ادا كرده اى .

نهج البلاغه، خطبه 91

messi10 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 33
|

ممنون واقعا جالب بود

lilian62 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 37
|

خدایا شکرت به خاطر همه دردی که الان توی قلب و دلمه

خدایا دوستت دارم به خاطر اینکه الان داری امتحانم میکنی کمکم کن تا توی امتحانت قبول بشم. بازم این تو هستی که هوامو داری. ببخش اگه گاهی فراموشت میکنم و غرغر میکنم.

خدایا کمکمممممممم کن

kerman2 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 2
|

خداوندا ممنونم از خداوندیت......

lilian62 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 37
|

چقدر دلم برای خدا تنگه

یعنی اونم دلش برای من تنگ شده؟!؟؟؟؟؟؟

چه بخشنده خدای عاشقی دارم که میخواند مرا با آنکه میداند گنه کارم....

دوست دارم داد بزنم و صداش کنم. شب جمعه است. بیاین برای هم دعا کنیم. براتون خود خدا رو آرزو دارم و نه چیز دیگه ای رو

abiri064 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 479
|

همیشه باید برای همه چیز از خدا تشکر کنیم.

چه بسا اگر به خیلی از مسائل از یه دید دیگه نگاه کنیم به حکمت امور پی ببریم.

farbode4 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 124
|

دوست عزیز :

همین که پیوسته به یاد خدا هستی ( هستیم ) و خدا این اجازه رو بهمون داده که درد دلامون رو مستقیم به خودش بگیم و از خودش کمک بخوایم یعنی که بهمون توجه داره و خب دوستمون دارده

من شخصاً برات دعا می کنم که تو امتحاناتت موفق و سربلند باشی !

valiolah1359 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 20
|

خدایا منم تو را شاکرم به خاطر داده ها و نداده هات به خاطر داده هات چون لایقم دونستی و بهم دادی وبه خاطر نداده هات چون حکمتی در آن هست که هنوز بهم ندادی انشاء الله قسمتم کن به آنچه که لایق آنم برسم.

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

قال الصادق عليه السلام :

أوحَى اللّه  تَعالى إلى موسى عليه السلام يا موسى اُشكُرنى حَقَّ شُكرى فَقالَ : يا رَبِّ وَكَيفَ أشكُرُكَ حَقَّ شُكرِكَ، ولَيسَ مِن شُكرٍ أشكُرُكَ بِهِ إلاّ وأنتَ أنعَمتَ بِهِ عَلَىَّ؟! فَقالَ : يا موسى اَلنَ شَكَرتَنى حينَ عَلِمتَ أنَّ ذلِكَ مِنّى؛

خداى تعالى به موسى عليه السلام وحى فرمود كه : اى موسى مرا چنان كه بايد شكر كن . موسى عرض كرد : پروردگارا چگونه تو را چنان كه بايد شكر گويم حال آن كه هر شكرى كه تو را مى گويم خود نعمتى است كه تو به من ارزانى داشته اى؟ فرمود : اى موسى حال كه دانستى توفيق آن شكر را هم من به تو داده ام ، شكر مرا ادا كرده اى .

نهج البلاغه، خطبه 91

ضمن سلام و خیر مقدم

از دوران نوجوانی این حدیث در ذهنم نقش بسته و تکرار آن چقدر آرام بخش است (بابت ارسال این حدیث که متناسب با موضوع است، بسیار تشکر می کنم). 

البته منبع حدیث ایراد دارد. دو منبع برای آن پیدا کردم و چون از سایت های معتبر نبودند اضافه نکردم. اما در صحت حدیث شکی نیست.

قانع بودن و خوشبین بودن، برای داشتن زندگی پر نشاط ضرورت دارد و نبود آن با هیچ نعمتی جایگزین نمی شود. و چه بهتر که با شکر گذاری از نعمت های خدادادی، بندگی خود را نشان دهیم.

FSTahami کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 230
|

سلام، اگه همه انسانها همینطوری فکر می کردند و تمام نعمت های خدا را به درستی درک می کردند و همه جا و همه وقت به خداوند امید و توکل داشتند هیچوقت منفی بافی و فقر و جنگ وجود نداشت

alirezanabi2006 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 258
|

سلام واقعا اگه خداروشکرنکنیم پس چ کنیم/