خدا رو شاکرم . . .
با تمام قلبتان دوست بدارید!
جالب بود!
به نظر من انسان بایستی در همه حال مثبت فکر کنه و مثبت ببینه و البته شکر خدا رو هم فراموش نکنه.
انسان باید همیشه شاکر خداوند باشه .در هر سختی که به نظر ما البته سختی هست خدا یه نظر و یه لطف ویژه برای ما مقدر کرده و ما ازش بی خبریم
خدایا شکرت
قال الصادق عليه السلام :
أدنَى الشُّكرِ رُؤيَةُ النِّعمَةِ مِنَ اللّه مِن غَيرِ عِلَّةٍ يَتَعَلَّقُ القَلبُ بِها دُونَ اللّه عَزَّوَجَلَّ والرِّضا بِما اُعطىَ وألاّ تَعصيَهُ بِنِعمَتِهِ و تُخالِفَهُ بِشَى ءٍ مِن أمرِهِ ونَهيِهِ بِسَبَبِ نِعمَتِهِ؛
كم ترين سپاسگزارى، اين است كه انسان نعمت را (مستقيما) از خدا بداند و جز او علتى براى آن نداند و نيز به آنچه خداوند عطايش كرده، خرسند باشد و با نعمت او مرتكب گناه وى نشود و نعمت خدا را وسيله مخالفت با امر و نهى او قرار ندهد.
التوحيد، ص 127
قال الصادق عليه السلام :
أوحَى اللّه تَعالى إلى موسى عليه السلام يا موسى اُشكُرنى حَقَّ شُكرى فَقالَ : يا رَبِّ وَكَيفَ أشكُرُكَ حَقَّ شُكرِكَ، ولَيسَ مِن شُكرٍ أشكُرُكَ بِهِ إلاّ وأنتَ أنعَمتَ بِهِ عَلَىَّ؟! فَقالَ : يا موسى اَلنَ شَكَرتَنى حينَ عَلِمتَ أنَّ ذلِكَ مِنّى؛
خداى تعالى به موسى عليه السلام وحى فرمود كه : اى موسى مرا چنان كه بايد شكر كن . موسى عرض كرد : پروردگارا چگونه تو را چنان كه بايد شكر گويم حال آن كه هر شكرى كه تو را مى گويم خود نعمتى است كه تو به من ارزانى داشته اى؟ فرمود : اى موسى حال كه دانستى توفيق آن شكر را هم من به تو داده ام ، شكر مرا ادا كرده اى .
نهج البلاغه، خطبه 91
ممنون واقعا جالب بود
خدایا شکرت به خاطر همه دردی که الان توی قلب و دلمه
خدایا دوستت دارم به خاطر اینکه الان داری امتحانم میکنی کمکم کن تا توی امتحانت قبول بشم. بازم این تو هستی که هوامو داری. ببخش اگه گاهی فراموشت میکنم و غرغر میکنم.
خدایا کمکمممممممم کن
خداوندا ممنونم از خداوندیت......
چقدر دلم برای خدا تنگه
یعنی اونم دلش برای من تنگ شده؟!؟؟؟؟؟؟
چه بخشنده خدای عاشقی دارم که میخواند مرا با آنکه میداند گنه کارم....
دوست دارم داد بزنم و صداش کنم. شب جمعه است. بیاین برای هم دعا کنیم. براتون خود خدا رو آرزو دارم و نه چیز دیگه ای رو
همیشه باید برای همه چیز از خدا تشکر کنیم.
چه بسا اگر به خیلی از مسائل از یه دید دیگه نگاه کنیم به حکمت امور پی ببریم.
دوست عزیز :
همین که پیوسته به یاد خدا هستی ( هستیم ) و خدا این اجازه رو بهمون داده که درد دلامون رو مستقیم به خودش بگیم و از خودش کمک بخوایم یعنی که بهمون توجه داره و خب دوستمون دارده
من شخصاً برات دعا می کنم که تو امتحاناتت موفق و سربلند باشی !
خدایا منم تو را شاکرم به خاطر داده ها و نداده هات به خاطر داده هات چون لایقم دونستی و بهم دادی وبه خاطر نداده هات چون حکمتی در آن هست که هنوز بهم ندادی انشاء الله قسمتم کن به آنچه که لایق آنم برسم.
قال الصادق عليه السلام :
أوحَى اللّه تَعالى إلى موسى عليه السلام يا موسى اُشكُرنى حَقَّ شُكرى فَقالَ : يا رَبِّ وَكَيفَ أشكُرُكَ حَقَّ شُكرِكَ، ولَيسَ مِن شُكرٍ أشكُرُكَ بِهِ إلاّ وأنتَ أنعَمتَ بِهِ عَلَىَّ؟! فَقالَ : يا موسى اَلنَ شَكَرتَنى حينَ عَلِمتَ أنَّ ذلِكَ مِنّى؛
خداى تعالى به موسى عليه السلام وحى فرمود كه : اى موسى مرا چنان كه بايد شكر كن . موسى عرض كرد : پروردگارا چگونه تو را چنان كه بايد شكر گويم حال آن كه هر شكرى كه تو را مى گويم خود نعمتى است كه تو به من ارزانى داشته اى؟ فرمود : اى موسى حال كه دانستى توفيق آن شكر را هم من به تو داده ام ، شكر مرا ادا كرده اى .
نهج البلاغه، خطبه 91
ضمن سلام و خیر مقدم
از دوران نوجوانی این حدیث در ذهنم نقش بسته و تکرار آن چقدر آرام بخش است (بابت ارسال این حدیث که متناسب با موضوع است، بسیار تشکر می کنم).
البته منبع حدیث ایراد دارد. دو منبع برای آن پیدا کردم و چون از سایت های معتبر نبودند اضافه نکردم. اما در صحت حدیث شکی نیست.
قانع بودن و خوشبین بودن، برای داشتن زندگی پر نشاط ضرورت دارد و نبود آن با هیچ نعمتی جایگزین نمی شود. و چه بهتر که با شکر گذاری از نعمت های خدادادی، بندگی خود را نشان دهیم.
سلام، اگه همه انسانها همینطوری فکر می کردند و تمام نعمت های خدا را به درستی درک می کردند و همه جا و همه وقت به خداوند امید و توکل داشتند هیچوقت منفی بافی و فقر و جنگ وجود نداشت
سلام واقعا اگه خداروشکرنکنیم پس چ کنیم/