راسخون

منتظره جوابم!!!

alizghar کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 31
|

سلام.یکی هست که به من  بگه نتایج نهایی رشته های نیمه متمرکز چه تاریخی اعلام میشه؟ گفتن نیمه دوم دیماه.الان یه هفته از شروع نیمه دوم میگذره ولی هنوز خبری نشده. خواهشا هرکی میدونه بگه!!!

mahdiamini2010 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 215
|

سازمان سنجش از کی تاحالا خلف وعده کرده ؟ مگه میشه؟ اصلا این حرف رو نزن

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

با سلام خدمت شما دوست عزیز

متن سوال شما برای سازمان سنجش فرستاده شد  جوابی هم که فرستاده شد به شکل زیر می باشد

سازمان سنجش : ((با سلام داوطلب گرامی: اطلاعات لازم در این خصوص متعاقبا و از طریق سایت سازمان و هفته نامه پیک سنجش اعلام خواهد شد. با تشکر))

در ضمن لطف کنید و از سوال کردن بدین شکل خوداری نمائید. انجمن کنکور راسخون دارای بخش پرسش و پاسخ تخصصی می باشد که شما می توانید سولات خود را در این قسمت وارد نمائید

با تشکر

alizghar کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 31
|

باسلام.

مگه چجوری سوال کردم ؟!!!!

اگه سوال کردن تو انجمنتون جرمه باشه اشکالی نداره.دیگه سوال نمیپرسم.

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

باسلام.

مگه چجوری سوال کردم ؟!!!!

اگه سوال کردن تو انجمنتون جرمه باشه اشکالی نداره.دیگه سوال نمیپرسم.

با سلام خدمت شما دوست عزیز

نه دوست عزیز سوال کردن در انجمن جرم که نیست هیچ بلکه اصلا فلسفه وجودی تشکیل انجمن کنکور پرسش  شما  و پاسخ ما از کنکور می باشد

ولی هر نکته جای و مکانی دارد ایراد بنده به جای سوال بود. این سوال شما می بایست در قسمت پرسش و پاسخ تخصصی قرار می گرفت در آن صورت هر کسی به آن قسمت نگاهی می انداخت تمام سوال ها و پاسخ های مدیر و سایر کاربران در آن قسمت مشاهده می کرد . که البته مشکلی هم نیست  این مسائل در انجمن ها فراوان دیده می شود.

در ضمن بنده و تمامی مسئولین راسخون در انجام خدمت گذاری خود به شما کاربران عزیز هیچ کوتاهی به خرج نداده و نه خواهیم داد. از این پس شما هر سوالی که دارید می توانید در این قسمت استفاده کنید.