راسخون

تاحالا خمس و زکات دادی ؟!

mamanema کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 622
|

سلام.

اولیشو خودم بگم که خمسمو دادم همیشه و هیچ ضرر مادی ایه م نکردم.هیچ! همیشه سود مالی هم داشته.

معنویش هم که ...!

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

من بیشترزکات دادم ودارایی زیادی نداشتم تابصورت خمس آنرابجای آورم ولی درکل هردوکاربرای فردمسلمان لازم است.

1100408071 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 97
|

نه چون من هنوز به سن مورد نظر نرسیدم.

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

من بیشترزکات دادم ودارایی زیادی نداشتم تابصورت خمس آنرابجای آورم ولی درکل هردوکاربرای فردمسلمان لازم است.

سلام دوست عزیز:

خمس که ربطی به دارائی زیاد یا کم نداره !!! به هر حال خمسشو باید داد.

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام دوست عزیز:

سلام و تشکر

جناب دکتر صحیح می فرمایند. تعریفی که از خمس شده خیلی ساده است اما در عمل خیلی ظرافت و پیچیدگی دارد که مشورت با اهل فن را می طلبد. و نمی توان با اتکا بر معلومات اندک میزان خمس را تعیین کرد. اما جالبه که پرداخت خمس، برکت زیادی را به همراه دارد که باور کردنی نیست.

mamanema کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 622
|

سلام دوست عزیز:

سلام و تشکر

جناب دکتر صحیح می فرمایند. تعریفی که از خمس شده خیلی ساده است اما در عمل خیلی ظرافت و پیچیدگی دارد که مشورت با اهل فن را می طلبد. و نمی توان با اتکا بر معلومات اندک میزان خمس را تعیین کرد. اما جالبه که پرداخت خمس، برکت زیادی را به همراه دارد که باور کردنی نیست.

سلام

من هم فرمایش مدیر و دکتر رو قبول دارم.

خداوند خودش تضمین کرده که اجازه کم شدن مال کسی که خمس میدهد را نمی دهد . برکت آن هم که توصیف ناپذیر است .

abiri064 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 479
|

من چیزهایی که بهش زکات تعلق میگیره ندارم.

درآمدی هم ندارم که بخوام خمس بدم. البته چرا چند سال قبل (صحبت نزدیک 10 سال قبل هست) سر یه جریانی حدود 50 هزار تومان حق الزحمه گرفتم. خمسش رو دادم