ارزشمندترین دارایی
کاربران عزیز:
ازمنظرشماارزشمندترین دارایی شما چیست؟(مادی یامعنوی)؟
به بحث می نشینیم:
ادب و راستگوئی و چشم پاک داشتن
سلام.
صداقت - قناعت
سلام.
صداقت - قناعت
کاربرگرامی ، لطفا"مفصلا"توضیح دهیدوبه بیان صفات بتنهایی بسنده ننمائید.البته بااجازه مدیرگرامی.شوخی کوچولویی کردم دست خودم نیست که شوخی می کنم.منو.ببخشید
کسی که ادب داره همه چیز رو به دست میاره
کسی که راستگوست و دروغ میکه محبوب قلبها میشه و...
سلام.
صداقت - قناعت
کاربرگرامی ، لطفا"مفصلا"توضیح دهیدوبه بیان صفات بتنهایی بسنده ننمائید.البته بااجازه مدیرگرامی.شوخی کوچولویی کردم دست خودم نیست که شوخی می کنم.منو.ببخشید
سلام
کدوم شوخی؟
ارزشمندترین دارایی بنده از نظر خودم مادیات نیست شاید چون ثروت چشم گیری ندارم اما فکر نمی کنم حتی اگر ثروتمند به معنای جا افتاده آن در جامعه بودم، ارزشمندترین دارایی ام مادیات بود. خوشبختانه قناعت را در وجودم می بینم و از زندگیم راضیم و همین خصلت قانع بودن، حس بی نیازی و ثروتمند بودن را در وجودم قرار داده است.
هیچ چیز مثل آرامش نیست، بنظرم اگر صداقت وجود داشته باشد، آرامش هم حضور دارد. تمام تلاشم بر صداقت و راستگویی بوده (شایدم همین خصلت باعث رک گوییم شده!!). با وجود خصلت راستگویی، آرامش را در زندگیم حس می کنم و نمی ترسم از اینکه خدای نخواسته دروغم برملا شود.
کسی که ادب داره همه چیز رو به دست میاره
کسی که راستگوست و دروغ میکه محبوب قلبها میشه و...
سلام
سطر دومتون تناقض دارد. بنظرم سریع نوشتید و رد شدید!!
ارزشمندترین دارایی چیزی است که فنا ناپذیر باشه و زودگذر نباشه.نمی خوام شعار بدم ولی عقل میگه مادی نیست اون چیز.یاعلی
ارزشمندترین دارایی انسان: سلامتی - صداقت -پدر و مادر
به نظر من ارزشمند ترین داراییم :
1 - خانواده م هستن که بهترین سرمایه من هستن علی الخصوص پدر و مادر خوب و مهربونم
2- ایمانم و راستگویی : دومین داراییم ایمانمه با راستگویی که فکر میکنم به خاطر زحمات پدر و مادرم باشه که من رو اشنا کردن با تعلیمات و اموزه های دینی و همینطور اصول و عقاید زندگی کردن درست رو
3- سومین داراییم سلامتی
بنظرخودم ارزشمندترین دارایی همان سلامتی خودم وخانواده ام وتمام دوستان حقیقی ومجازی ام می باشدکه برخی ازدوستان این مهم راجزء آخرین مواردشون یادکرده انددرصورتیکه اولین موردبایدسلامتی انسان باشد.باتشکرازشماکاربران عزیز
صداقت - عشق - اعتماد