مردکیست؟
دوستان
یک مردواقعی ازدیدگاه شماچه خصوصیاتی بایدداشته باشد؟
درواقع:
"مردواقعی " کیست؟
مرد راستگوست !!!
دروغگو اوج نامرد است !!!!!!!!
سلام و تشکر
بنظرم در شرایط فعلی کسی که رزق حلال به خونه ببره.
و شاید مهمتر از نکته قبل، پاک و سالم موندنشه.
مرد را از اقدیم به پایبند بودن به قول و قرارش هم میشناختند.
بنظرخودبنده شخصی که پاروی احساسات خودش بگذاردواسیرهواهای نفسانی نشود"مردواقعی" است.
بنابراین نظرمدیرنیکبخت صحیح تراست.ببینیم بقیه کاربران نظرشون چیست؟
با سلام به همه دوستان .
به نظر من مرد بودن لازم نیست که جنس مردانه داشته باشد. منظورم جنسیت مذکر بودن ملاک نیست . بلکه به قول دوستان اداب و رفتارهای مردانه داشته باشه.
من چند تا از اونا رو ذکر میکنم امید که تکراری نباشد. (البته بهتر بگم همانند حضرت علی باشد )
1- چشم رو حقیقت نبندد .
2- واقیت گرا باشد
3- در برابر مشکلات قوی و اصطلاحا مردانه باشد
4- سخت کوش باشد
5-از پشت به دشمن حمله نکند . وای به روزی که از پشت دوستش حرف بزنه و بهتان و تهمت بزند.
6- مردم دار باشد . یعنی همانند امام علی (ع) به فکر بی سرپرستان باشد
7- رعوف و بخشنده باشد . گذشت داشته باشد در هر مورد از امور زندگی
8-
9-
10-
11-
شما که می خوانی مابقی بند ها رو بنویس اگر لازم شد اضافه هم بکن
بنظرخودبنده شخصی که پاروی احساسات خودش بگذاردواسیرهواهای نفسانی نشود"مردواقعی" است.
بنابراین نظرمدیرنیکبخت صحیح تراست.ببینیم بقیه کاربران نظرشون چیست؟
من مخالفم . چرا باید پا روی احساسات گذاشت مگر احساس رو خدا نداده ؟ پس چرا اینگونه رفتار کنیم؟
اسیر هوای نفس شدن مقوله است جدا .
مرد واقعی کسی است که :
در میان خلق خدا بشیند و برخیزد بخوابد و با مردم داد و ستد کند و با آنان در آمیزد و یک لحظه از خدای خود غافل نباشد.
مرد واقعی اونی هست که پای قول و قرارش بمونه و صادق باشه.
منهم باجناب کاربرکمالی موافقم خوشبختانه بعضی ازخانمهاهستندکه صفاتی چون مردهارودارندواصلا"به کسی اجازه دست درازی ازسرحداتشونونمیدن مردکسیست که وقتی اسمش درمنزل مطرح بشودهمه تصوریک فردقرص ومحکم وبااراده قوی روازاون انتظارداشته باشندمتاسفانه درجامعه کنونی اشخاص به ظاهرمردهستنداینوخودم می گویم که یک مذکرهستم که خدای ناکرده سوء تفاهم برای سایرین نشود.باتشکر
مرد واقعی کسی است که چشم پاک داشته باشد یا به قولی چشم چران نباشد با ایمان و راستگو باشد و فکر خانواده خودش باشد خوش اخلاقی هم که به نظرم واقعا لازمه اقایان امروزی است
مرد کسی است که صادق و راستگو باشد و بتواند خرجی خودش را خدوش بدهد.