پیش گویی عجیب شهید اندرزگو | دست از سیدعلی نکشید ...
این مطلب رو در سایت وحیر یامین پور (yaminpour.ir) دیدم ... گفتم بد نیست در انجمن راسخون بزارمش ... خیلی دوست دارم نظر شما رو در این مورد بدونم ...

در حال ساخت یک سری مستند سیاسی هستیم. تا به حال ۱۶ قسمت تولید شده؛ دیروز رفتیم خانه ی شهید سیدعلی اندرزگو برای مصاحبه با همسرش. اندرزگو از آن شخصیتهای پیچیده ای بوده که خیلی ها جذبش شده اند. مصاحبه ی عجیبی شد. وسط مصاحبه چند بار گریه کردیم. همسر شهید خودش یک شهید زنده است. فکر کنید که تا چند ماه بعد از شهادت همسرش در زندان اوین تحت شکنجه ی ساواک بوده، آنهم در ۲۵ سالگی!
مصاحبه که تمام شد به تیم تصویربرداری اشاره کردم که دوربین ها را خاموش نکنند، من وارد گفتگوی غیر رسمی شدم تا نگفته ها را بشنوم و چیزهایی شنیدم که برایم خیلی عجیب بود.
یکی از خاطرات همسر شهید که خیلی عجیب بود ازاین قرار است؛ همسر شهید:
چند ماه قبل از شهادتش در خانه نشسته بودیم. سید علی یک ذغال گداخته را از روی قلیان برداشت و کف دستش گرفت. من شگفت زده پرسیدم سید دستت نمی سوزد؟ سید لبخندی زد و گفت: «این که هیچ، بدن من به آتش جهنم هم حرام است. بعد سید علی گفت بزودی پهلوی می رود و انقلاب پیروز خواهد شد. دو سال بعد از پیروزی شخصی رئیس جمهور خواهد شد که نامش «سید علی» است. از آنروز به بعد منتظر ظهور حضرت ولی عصر عج باشید.» بعد گفت دینداری در آن دوران مثل نگه داشتن این ذغال گداخته در دست است. همسر شهید گفت من پرسیدم: سیدعلی! منظورتان این است که خودتان رئیس جمهور می شوید؟ سید پاسخ داد خیر، من آن روز نیستم.
بعد ذغال را آرام برگرداند و روی قلیان گذاشت… همسر شهید گفت: دست از سیدعلی نکشید.
منبع: yaminpour.ir
با سلام خدمت شما کاربرو مدیر گرامی. با تشکر از مطلب مفید شما. منتظردیگر مطالب غنی و محتوایی شما هستیم. در ضمن باید من هم بگم که همیشه یارو یاور امام خامنه ای هستیم.
جانم فدای رهبر(بابی انت و امی)
اللهم عجل لولیک الفرج
امسال مستندهای جالبی ازسوی رسانه لی مانندزندگینامه سقوط شاه خائن وزندگینامه روح الله به تصویرکیده شدزندگیامه شهیداندرزگوهم برای آشنایی آیندگان سوژه مناسبیه به نظرمن.
جانم فدای رهبر
سرخوش زسبـوی غم پنهــانی خویشم
چون زلف تو سرگرم پریشانی خویشم
در بزم وصال تو نگـویـم زكم و بیـش
چون آینه خو كرده به حیرانی خویشم
لـب بـاز نكـردم به خروشـی و فغـانی
مـن محـرم راز دل طـوفــانـی خویشم
یك چند پشیمان شدم از رندی و مستی
عمری است پشیمان زپشیمانی خویشم
از شوق شكرخند لبـش جان نسپـردم
شرمنـده جانـان ز گران جانـی خویشم
بشكسته تر ازخویش ندیدم به همه عمر
افسرده دل از خویشم و زندانی خویشم
هر چند « امین » ، بستۀ دنیا نیـم اما
دلـبـسـتـۀ یــاران خــراسـانـی خویشم
امام خامنه ای
سلام . نمی دانم چگونه تشکر کنم. همین قدر بگویم که موهایم کاملا سیخ شد.
مطمئنا هیچ یک از ما دست از سید علی نمی کشیم ، فقط کاش یاد بگیریم که گوش به فرمان باشیم . نه اینکه از فرمان رهبرمان جا بمانیم یا بدتر از آن ، این که جلوتر از رهبر حرکت کنیم !
امان از وقتی که بعضی صاحب منصبان از ولایت مداری به ولایت پذیری تغییر جهت دهند
آن وقت است که باید فاتحه مملکت را خواند اگر هنوز دشمن کمی تا بیش راه به جایی نبرده قطعا از ترس همین رهبر عزیز انقلاب است
ای کاش مسئولان دیگر خون به دل رهبر کبیر انقلابمان نکنند ...............
ديشب اين طبع، بيقرار شما
خواست عرض ارادتي بكند
دست كم از دل شكستهتان
واژههايم عيادتي بكند
چشم بد دور، عمرتان بسيار
كس نبيند ملالتان آقا!
ما نمرديم خون دل بخوري
تخت باشد خيالتان آقا!
چيست روباه در مصاف شير؟!
چه نيازي به امر يا گفته؟!
تو فقط ابرويي به هم آور
ميشود خواب دشمن آشفته
هست خاموشيات پر از فرياد
در تو آرامشي است طوفاني
«الذي انزل السكينه» تو را
كرده سرشار از فراواني
واژهها از لبت تراويدند
پرصلابت، پرعاطفه، پرشور
آفريدند در دل مردم
عزت، آمادگي، حماسه، حضور
اين حماسه همه ز يمن تو بود
گرچه از آن مردمش خواندي
رهبرا! تا ابد ولي محبوب
در دل عاشقان خود ماندي
سهم دلدادگان تو سلوي
قسمتِ دشمنان تو سجيل
رهبري نيست در جهان جز تو
كه ز امت چنين كند تجليل
نسل سوم چو نسل اول هست
با شعف با شعور با باور
جاري است انقلاب چون كوثر
هان! «فصل لربك وانحر»
گرچه در باغ سينهات داري
لطفها، مهرها، محبتها
گفتي اما نميروي چو حسين
تا ابد زير بار بدعتها!
ناگهان در نماز جمعه شهر
عطر محراب جمكران گل كرد
بغض تو تا شكست بر لبها
ذكر يا صاحب الزمان (عج) گل كرد
جان ايران! چه شد كه جانت را
جان ناقابلي گمان كردي؟!
آبروي همه مسلمانان
اشك ما را چرا درآوردي؟!
جسم تو كامل است، ناقص نيست
ميدهد عطر يك بغل گل ياس
دستت اما حكايتي دارد...
رَحِمَ اللهُ عَمِي العباس!
حجتالاسلام جواد محمدزماني
اینو سالها پیش شنیده بودم برام تازه نبودازاین تازه تر هم بیاریدخدا امام خامنه ای را برای این نظام حفظ فرماید
مشكل اينه كه ما همه راحت حرف مي زنيم ولي موقع عمل ........ خيلي ها فكر مي كنن همه چيز رو مي فهمن. همه مسائل رو درك مي كنن و از همه چيز خبر دارند. فكر مي كنن دارن از رهبر اطاعت مي كنن. فكر مي كنن دل رهبر رو شاد كردن. فكر مي كنن دارن از ولايت دفاع مي كنن.و واقعا فكرشون اينطوريه. ولي وقتي رهبر اعلام مي كنه كه اين كارها رو قبول ندارم، شروع مي كنن توجيه و تفسير. نمونه هاي زيادي اين روزها اتفاق مي افته. بعد جالب اينجاست ادعاي ولايت پذيري و ولايي بودن اين افراد بيش از بقيه هست. منظورم شخص خاصي نيست. شايد خود من هم! خدا آخر و عاقبت ما رو ختم به خير كنه. خدا بصيرت واقعي رو به همه ما عطا كنه.