دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net
با سلام و تشکر بابت زحماتی که کشیدین برای این دوره ولی اگه بشه تجدید دوره بشه با این تفاوت که این سری یه سایت چند منظوره مثل راسخون یا سایر سایتها که باب اشنایی برای همه کاربرا باشه و درخواست این که طراحی یه سایت فروشگاهی رو هم اموزش بدید به انجام رسوندید
با سلام
2 سوال داشتم خدمتتون
1.با چه دستوري مي توان محتواي فيلدهاي يک رکورد خاص از گريد ويو يا ديتاليست را به داخل يک textbox ريخت؟
2.آيا با اضافه کردن username , password به کانکشن استرينگ در فايل webconfig مشکلي براي براي يک سايت که ديتابيس هم دارد به وجود مي آيد؟
با تشکر
با سلام بعد از مدتی مدیدی تونستم کد انتقال اطلاعات از گرید ویو به textbox را پیدا کنم.در این پست میذارم شاید کسی به کارش اومد.
txt_title.Text=Gridview1.rows[0].cells[0].Text.Tostring();
این کد اطلاعات سطر 0 و سلول 0 رو داخل textbox مربوطه می ریزه.سلولها و سطرها از شماره صفر شماره گذاری می شوند.
صلوات یادتتون نره
سلام
جواب تمرین درس دوم رو هم بی زحمت بدید . مربوط به frameset
ممنون
در جلسه چهارم :
چرا بین منو بار من و container من فاصله میافته. ؟ باید چکار کنم؟
و بعضی از کلمات (منو بار) داخل پری ویو html pad در جای درست قرار نداره ولی در فایر فاکس درست میشود؟
سلام
جواب تمرین درس دوم رو هم بی زحمت بدید . مربوط به frameset
ممنون
با سلام و احترام
پاسخ تمرین مربوط به frameset ها رو که یکی از کاربران خوب این دوره برام ارسال کردند رو برای مشاهده و یادگیری در لینک زیر قرار دادم که می تونید دریافت کنید
http://hosseinb68.persiangig.com/Frameset.rar
در جلسه چهارم :
چرا بین منو بار من و container من فاصله میافته. ؟ باید چکار کنم؟
و بعضی از کلمات (منو بار) داخل پری ویو html pad در جای درست قرار نداره ولی در فایر فاکس درست میشود؟
با سلام و احترام
این مشکل ، زمانی اتفاق می افتد که کدهای css ای که استفاده کردید تا قالب بندی صفحه تون رو شکل بدین ، توی همه ی مرورگرها پشتیبانی نمی شوند ، به همین دلیل ممکن است در یک مرورگر به خوبی نشان داده شود و در مرورگر دیگری با فاصله از هم و غیر از آن چیزی باشد که شما انتظارش را دارید.
برای رفع آن سعی کنید از پارامترها و دستوراتی استفاده کنید که میان اکثر مرورگرها مشترک است.
برای اینکه بدانید که دستوری که می نویسید در کدام مرورگرها پشتیبانی میشود ، وقتی در htmlpad دستورات را می نویسید ، سمت راست پایین صفحه روی مرورگرهایی که دستور را پشتیبانی می کند ، تیک سبز رنگی خورده است و اگر پشتیبانی نشود یک ضربدر قرمز مشاهده خواهید کرد.
موفق باشید
سلام و خسته نباشید
رمز تعدادی از فیلم هایی که گذاشتید اشتباه می باشد
ممنون میشم رسیدگی کنید
سلام و خسته نباشید
رمز تعدادی از فیلم هایی که گذاشتید اشتباه می باشد
ممنون میشم رسیدگی کنید
با سلام و عرض ادب
دوست عزیز رمز بازگشایی کلیه فایل های فشرده، www.rasekhoon.net می باشد.
اگر با فایل خاص یا جلسه مشخصی مشکل دارید، مطرح فرمایید تا بصورت خاص بررسی گردد.
موفق باشید
با سلام خدمت مدیر عزیز
با سلام خدمت مدیر عزیز
با سلام و احترام
برای تعریف زیر گروه در هر گروه خبری ، شما باید در پایگاه داده سایتتان ، امکان گذاشتن زیر گروه را فراهم کنید. به عنوان مثال اگر جدول گروههای خبری در دیتابیسی که دارید به صورت زیر باشد.
کد گروه ، نام گروه خبری، توضیحات
باید آن را به صورت زیر تعریف کنید
کد گروه ، نام گروه خبری؛ کد پدر (والد) گروه خبری ، نام پدر(والد) گروه خبری، توضیحات
در این صورت شما می توانید زیر مجموعه هم تعریف کنید و در قسمت والد گروه خبری نام و کد گروه خبری اصلی را وارد کنید
برای مثال ، والد گروه خبری فوتبال، گروه خبری ورزشی است.
برای نمایش منو هم می توان با استفاده از css نحوه نمایش گروههای اصلی و زیر گروه ها را تعریف کرد
موفق باشید
با سلام و تشکر از مدیر محترم
ببخشید اگه میتونید یک مثال فیلم آموزشی در سایت یا آموزش تئوری در یک فایل pdf قرار دهید
ممنون میشم
کسی نیست جواب ما رو بده
با سلام و تشکر از مدیر محترم
ببخشید اگه میتونید یک مثال فیلم آموزشی در سایت یا آموزش تئوری در یک فایل pdf قرار دهید
ممنون میشم
با سلام و احترام
متاسفانه آماده کردن فایل آموزشی ، کاری زمان بر است که برای بنده امکان آماده کردن فایل آموزشی فراهم نیست .
مطمئناً راهنمایی که خدمتتان کردم ، می تواند کار شما را جلو بیاندازد ، البته با جستجو در اینترنت راههای نمایش آن را هم مطمئناً پیدا خواهید کرد.
من جستجو می کنم و اگر لینک مفیدی را پیدا کردم در همین تاپیک برایتان قرار خواهم داد.
موفق باشید