samsam ، بخون.
سلام.خسته نباشی.یه خواهش ازت داشتم.من م یگم که کاش هر روز یک خبر ، اخبار دنیای تکنولوژی و هر روز می توانمید رو با هم ادغام کنیم و هر سه تامون تو یکی مطلبب بدیم.این طوری بهتره.تو چی می گی؟
سلام.خسته نباشی.یه خواهش ازت داشتم.من م یگم که کاش هر روز یک خبر ، اخبار دنیای تکنولوژی و هر روز می توانمید رو با هم ادغام کنیم و هر سه تامون تو یکی مطلبب بدیم.این طوری بهتره.تو چی می گی؟
با سلام خدمت کاربر عزیز
پیشنهاد خوبیه ولی امکان ادغام و جابجایی در امکانات مدیریتی وجود نداره و تنها راه غیر فعال کردن اونه که این کار هم باعث دلسرد شدن کاربر از این که چرا مطالبی که گذاشته ، غیر فعال شده.
با کاربر دیگه یعنی babak110 هم در مورد این موضوع بحث کنیم در صورت موافقت تاپیکها رو غیرفعال یا قفل گذاری نموده و در یک تاپیک پست گذاری نماییم.
حال اگر پیشنهادی داری ما در خدمتیم.
با تشکر
من همون طور که گفتم اون تاپیک ها مثلاً برای دو ماه باشن و بعد غیر فعّالش کن که دیگه قدیمی شدن.و از الان هم می گم که به بابک هم بگو که مطالب رو در یکی من یا تو یا هر کس دیگه ای می گذاره ، از این به بعد بگذاره.من هم تو یکی خودم می گم به اون هم بگو که تو یکی من بزنه و دو تاپیک رو مدت ها بعد غیر فعّال کن.تو هم تو یکی من بده.ok?
سلام دوستان بزرگوار؛آقایان samsam و Ali Fanoodi عزیز,بنده هم با نظرات شما موافقم که من بعد تمام خبرهای جدید و در یک تاپیک بزاریم فقط عزیزان لطف بکنند بگن تو کدوم تاپیک.بنده در خدمت شما هستم.مستدام و پاینده باشید
سلام دوستان بزرگوار؛آقایان samsam و Ali Fanoodi عزیز,بنده هم با نظرات شما موافقم که من بعد تمام خبرهای جدید و در یک تاپیک بزاریم فقط عزیزان لطف بکنند بگن تو کدوم تاپیک.بنده در خدمت شما هستم.مستدام و پاینده باشید
با سلام خدمت دوستان عزیز
از این پس می توانید مطالب را در این پست این جا هر روز می توانید... قرار دهید.
با تشکر