انتقادات ، پیشنهادات و نظرات تالار مطالب عمومی کامپیوتر
با سلام
انتقادات ، نظرات و پیشنهادات خود را در مورد این تالار با ما در میان بگذارید.
منتظر انتقادات و پیشنهادات سازنده شما در هر چه بهتر شدن این تالار هستیم.
با تشکر
سلام اگر بخواهم برسی گوشی ، تبلیت و ... را به صورت ویدیویی قرار دهم باید در کدام قسمت پست بزنم ؟
سلام اگر بخواهم برسی گوشی ، تبلیت و ... را به صورت ویدیویی قرار دهم باید در کدام قسمت پست بزنم ؟
می تونی توی قسمت هر روز مطالب ... پست بزنی.
سلام ، یاهو.میل دارید ؟
اگه دارید onehamed را اد کنید .
با سلام و عرض ادب ، لطفاً در تاپیک زیر شرکت کنید
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/720704/page1
با تشکر
یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال
یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند
یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند ، نه آن گونه که می خواهم باشند
یادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم
که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد
یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم
چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باشد .
مدیر بزرگوار جناب samsam ، اگر در طول سال 1391 قصوری از حقیر سرزده وبه هر جهت از دست من رنجیده اید به بزرگواری خود ببخشید . امیدوارم با راهنمائیها و پیشنهادات و انتقادات خودتان بنده را در پیشبرد هرچه بهتر تالار همسفران رهنمون باشید .
حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد را به جنابعالی و خانواده محترم تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت ، ازدرگاه خداوند متعال برای شما مسئلت مینمایم .
|
|
|
|
|
به نام او که عادل است
با سلام و عرض ادب ئ تبریک سال نو
یه سوال داشتم من به فعالیت بقیه بچه ها نگاه نکردم ولی تاپیک اخبار فناوری اطلاعات (اسفند 91) با 335 پست ارسال و قعالیت در کل ماه جای برتری نداشت ؟
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
طرح صالحین راسخونی
از همه دوستان دعوت میکنم تا در تالار صالحین فعالیت کنند و در طرح ایجاد مباحث شرکت کنید. برای آشنایی به لینک های زیر مراجعه کنید.
طــرح صــــالــحـیــن راســــخــــونــی
+++طرح ویژه مشارکت در ایجاد و مدیریت مباحث تالار صالحین راسخون+++
با تــــــــشکر مدیر تالار صالحین
H . S
ضمن سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان راسخونی
خوش حال می شویم به تالار آموزش زبان ها و گویش های محلّی هم سری بزنید.
هم چنین در این تالار در حال حاضر دوره ی آموزشی آموزش گویش و زبان استان خراسان جنوبی در حال برگزاریست.
در هر هفته هم در زیر تالار آزمون ها آزمونی گرفته می شود که هم جنبه ی آموزشی دارد و هم جنبه ی تفریح و سرگرمی.
ضمناً کاربران شرکت کننده در آزمون از امتیاز ویژه نیز برخوردار می گردند.
| برای رفتن به تالار روی عکس زیر کلیک کنید |
با سلام و عرض ادب
کرک نرم افزار EDETA فارسی سازتقویم شمسی MS Project 2007 را لازم دارم . لطفا راهنمائی فرمائید.
سپاس
با سلام و عرض ادب
کرک نرم افزار EDETA فارسی سازتقویم شمسی MS Project 2007 را لازم دارم . لطفا راهنمائی فرمائید.
سپاس
با سلام
کرک این نرم افزار پولی بوده و پیدا نمیشه .
ولی می توانید از برنامه جایگزین دیگری برای اینکار استفاده کنید. که این برنامه رو می تونید از اینجا دانلود کنید.