2012 پایان تاریخ؟
حتما زیاد شنیدین که 21 دسامبر سال 2012 دنیا به پایان می رسه.
به نظرتون چرا خیلی ها (بخصوص در غرب) ادعا دارن که دنیا در این تاریخ به پایان می رسه؟
چرا عده ای این جریان رو باور کردن ؟ ( طبق یه نظرسنجی که چند وقت قبل منتشر شد نزدیک 10 درصد مردم جهان 2012 را پایان تاریخ میدونن )
کلا چرا یه عده دوست دارن بگن دنیا داره به پایان خودش نزدیک میشه؟ آیا شما هم به این موضوع اعتقاد دارین؟
حتما زیاد شنیدین که 21 دسامبر سال 2012 دنیا به پایان می رسه.
به نظرتون چرا خیلی ها (بخصوص در غرب) ادعا دارن که دنیا در این تاریخ به پایان می رسه؟
ضمن سلام و تشکر
احتمالا در پس پرده برنامه هایی دارند که برای اجرای آن نیاز به اینگونه شایعات دارند. شاید برای پوچ نشان دادن دنیا و اعتقادات مسلمانان و سایر ادیان الهی این شایعات را پراکنده می کنند. در هر صورت این با عقاید ما جور در نمیاد.
چرا عده ای این جریان رو باور کردن ؟ ( طبق یه نظرسنجی که چند وقت قبل منتشر شد نزدیک 10 درصد مردم جهان 2012 را پایان تاریخ میدونن )
ضعف ایمان و اعتقاداتشون اولین دلیل آن است. البته در این جریان سازی رسانه های غرب بیشترین نقش را دارند. اینگونه اذهان مردم را مشوش می کنند و این خرافات را به خورد مردمشان می دهند.
کلا چرا یه عده دوست دارن بگن دنیا داره به پایان خودش نزدیک میشه؟ آیا شما هم به این موضوع اعتقاد دارین؟
پوچ گرایی یا مادی گرا بودن زندگی پوچ و بی هدفی را برای جامعه متصور است. طبق عقاید ما مدعیان اسلام و ایمان به آن، قرار نیست جهان اینگونه به پایان خود برسد و ظهور و رجعتی رخ نداده و تا حداقل این دو اتفاق مهم اتفاق نیفتد، قیامت نمی شود.
با تشکر
سلام
من هم با نظر جنابnikbakht88 موافقم
غرب برنامه هایی داره که برای اجرای این برنامه ها نیاز به ترویج چنین خرافاتی داره.و چند وقت پیش هم که برای ترویج
همین موضوع گفته شد که موبایل ها رو خاموش کنید ساعت 3 و ........
خب سازمان ناسا مال آمریکاست..تنها کسانی که می تونن در رابطه با وضعیت سیارات
و ستاره ها و.....ئظر بدن.من یه انسان عادی با چه برهانی ثابت کنم که این نیست؟پس بسیاری از مردم با ضعف ایمانی خودشون چنین چیزی رو باور می کنند
پشت این برنامه اطلاع رسانی اقتصاداروپاقرارگرفته وباعث رونق اقتصادی آنهاخواهدشدثانیا"مابه قرآن اعتقادداریم وبه ظهورآقاامام زمان (عج)این اخبارشایعاتی بیش نیست اگرقراره دنیاتمام بشه آیانبایدمهدی موعودظهورنماید؟ پس براحتی تسلیم اخبارکذب غربی هانشوید.باتشکر
همه این ها دروغ پردازی های بنگاه های شایعه پراکنی صهیونیستیه !