راسخون

"سوباسا" الگوی بازیکنان بزرگ دنیا

hakan_01 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3112
|

کارتون فوتبالیستها ساخت ژاپن تاثیرات زیادی در جهان داشته و تازه دارد تاثیرات این کارتون مشخص می شود. طی روزهای گذشته خبرآمد که شخصیت سوباسا اوزارا،

الگوی برخی از بازیکنان سرشناس دنیای فوتبال بوده است. الساندرو دل پیرو، زین الدین زیدان، لیونل مسی همگی در دوران کودکی و نوجوانی باد دیدن حرکات کاپیتان

سوباسا آرزو می کردند که بتوانند مانند او بازی کنند. فرناندو تورس مهاجم چلسی درباره دوران کودکی و تماشای این کارتون گفته است:« یادم می آید زمانی که بچه بودم،ما نمی توانستیم به راحتی شبکه‌های تلویزیونی را ببینیم ولی همه در مدرسه درباره انیمیشنی ژاپنی درباره فوتبال صحبت می کردند. اسم این مجموعه انیمیشن در اسپانیا "اولیور و بنجی" بود که در ژاپن به نام "کاپیتان سوباسا" مشهور است. داستان دو بازیکن جوان که از تیم جوانان فوتبال را آغاز می کنند و به تیم ملی می رسند،قهرمان جام جهانی می شوند و سپس به بارسلونا و بایرن مونیخ می روند.به خاطر این انیمیشن و همین طور اصرار برادرم فوتبال را شروع کردم. این انیمیشن را دوستدارم .من می خواستم روزی مانند اولیور یا همان سوباسا شوم چرا که او مهاجم بود و بنجی یا واکی بایاشی دروازبان. این اولین ارتباط من با ژاپن بود.» البته این کارتونصحنه های خیالی هم داشت و ممکن بود یک قسمت این کارتون 20 دقیقه ای توپ روی هوا باشد و به زمین نرسد. در ایران کارتون فوتبالیستها  در دهه هفتاد از شبکه اول پخش شد و به سرعت به یکی از پرطرفدارترین مجموعه‌های تلویزیونی تبدیل شد و بارها و بارها هم تکرار شد. باید بدانید که تورس مهاجم بیست و هشت ساله چلسی این روزها عملکرد خوبی داشته و در دو بازی آخر چلسی مقابل ساندرلند و نورشالان ۴ گل به ثمر رسانده و مهاجم زهرداری نشان داده است.

hakan_01 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3112
|

این کارتون در ایران بیشتر از هر کشوری پخش شد اما بازیکنان ما الگویشان فکر کنم میگ میگ بوده !

rasoulk کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 155
|

من بالاخره بعد از سالها، الگوی بازیکنان ایرانی را کفش کردم

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

خواهشاً کسی به دل نگیره، فقط یه شوخیه

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

با سلام خدمت کاربر گرامی و پر تلاش تالار:

بدین وسیله مراتب تشکر خود را از پست جالب شما اعلام می دارم و خواهان مداومت حضرت عالی در راستای اطلاع رسانی تو ام با توضیح مطلب و موارد مخالف و موافق خبر، استنباط دلایل و شبهات و حاشیه ها و بحث پیرامون موضوع های روز می یاشم.

در پناه حضرت حق ، مانا باشید .

سپاس

mosafr کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 256
|

خیلی ممنون از شما دوست عزیز