چرانمازمی خوانید؟
کاربران گرامی
بنظرشماچرامانمازمی خوانیم؟
آیاخدابه رازونیازمامحتاج است؟
چرافقط موقع نزول نعمتهانمازشکرمی خوانیم؟
چراموقع ترس ازخدابخاطرعوامل جوی مثل خورشیدگرفتگی وسایربلایانمازمی خوانیم؟
لطفا"نظرخودرادرحداقل2خط بیان نمایید.
سلام و عرض ادب
من هنوز نمی دونم چرا نماز می خونیم
اما نمی تونم نماز خندن روترک کنم
بنا به دو دلیل؛یکی اینکه در قرآن به خوندن نماز امر شده و دیگر اینکه امام حسین ظهر عاشورا نماز خوند
نظر برخی افراد اینه که"نماز برای ارتباط با خدا هست و بدوننماز هممیشه با خدا ارتباط برقرار کنیم و....."
منم هم قبول داشتم که شاید نماز خیلی لازم نیست
اما امام حسین قدرت روحی بالاتری نسبت به من داره
چرا امام حسین نیاز می بینه نماز بخونه ؟پس حتما چیزی ماورای دلایل علمی و ..هست که ما بتونیم درک کنیم
برای تعالی روح و جسم خود و ....
سلام و عرض ادب
من هنوز نمی دونم چرا نماز می خونیم
اما نمی تونم نماز خندن روترک کنم
بنا به دو دلیل؛یکی اینکه در قرآن به خوندن نماز امر شده و دیگر اینکه امام حسین ظهر عاشورا نماز خوند
نظر برخی افراد اینه که"نماز برای ارتباط با خدا هست و بدوننماز هممیشه با خدا ارتباط برقرار کنیم و....."
منم هم قبول داشتم که شاید نماز خیلی لازم نیست
اما امام حسین قدرت روحی بالاتری نسبت به من داره
چرا امام حسین نیاز می بینه نماز بخونه ؟پس حتما چیزی ماورای دلایل علمی و ..هست که ما بتونیم درک کنیم
کمترین کاری که می تون انجام داد در برابر نعمت های بی کران وبی نهایت خداوند
تازه خیلی روایت هم داریم که می گن تمام برکت نماز خواندن به خود شخص نماز گزار بر می گردد
مثال جالبی شنیدم این هست که ما برای انسانی که کاری کوچکی برای ما انجام می دهد چه قدر قدردانی میکنیم
و لی در برابر خدا . . .
برای شکر گزاری خدا.
خدابینیازاست.
ما نماز یومیه هم می خوانیم.
به همون دلیل که آب وغذا می خورم .شاید بهتر بود سوالتون رو با این سوال جواب بدم:چرا غذا می خوری؟
برای نزدیک شدن به خدا نماز میخوانیم.برای پیدا کردن آرامش
به همون دلیل که آب وغذا می خورم .شاید بهتر بود سوالتون رو با این سوال جواب بدم:چرا غذا می خوری؟
دوست عزیز
این سئوالی است که درذهن بعضی هانقش می بنددولی هرکسی جرات به مطرح کردن آن نیست.
برای این نماز میخونیم که شکر نعمتهای خدا را به جا بیاوریم بگوییم تنها معبود تو هستی
نماز آیات را میخوانیم که شکرش را به جا اوریم
خدا احتیاجی به نماز ما نداره فقط ما میخونیم چون که بهش احتیاج داریم
دوست عزیز
این سئوالی است که درذهن بعضی هانقش می بنددولی هرکسی جرات به مطرح کردن آن نیست.
منظورم اینه که چون بهش احتیاج دارم !حتی بیشتر از آب و غذا.یاعلی