نظرتون در مورد فیس بوک؟
نظرتون در مورد فیس بوک چیه؟
به نظر شما فیس بوک مفیده؟
فیس بوک چه ضررهایی داره؟
نظرتون در مورد فیلترینگ فیس بوک چیه؟؟
آیا فیلتر راه حل مناسبی است؟
تا چه اندازه با فیس بوک در ارتباط هستید؟
آیا محیط فیس بوک را برای پیدا کردن دوست و رفع خلا تنهایی مناسب می دانید؟
به طور کلی نظرتون رو بیان کنید.
نظرتون در مورد فیس بوک چیه؟ بقول یکی می گفت "فیض بوک".
به نظر شما فیس بوک مفیده؟خیرچون استفاده درستی ازش نمیشه.
فیس بوک چه ضررهایی داره؟باعث بهم ریخته گی ارتباطات اجتماعی میشه.
نظرتون در مورد فیلترینگ فیس بوک چیه؟؟ درحال حاضرم فیلتره
آیا فیلتر راه حل مناسبی است؟ بایدفرهنگشوتغییربدهیم
تا چه اندازه با فیس بوک در ارتباط هستید؟صفردرصدوکمی پایینترحدودا"به اعدادمنفی برمی خورم
آیا محیط فیس بوک را برای پیدا کردن دوست و رفع خلا تنهایی مناسب می دانید؟ خیرمثل عشقهای اینترنتیه.
به طور کلی نظرتون رو بیان کنید.کلا"محیط مناسبی برای ارتباط نیست چون من خیلی ازش بدشنیدم همانطورکه گفتم چون مردم سراسرجهان مشترک هستندباعقایدمختلف وفرهنگهای متفاوت ، فرهنگشون به مردم کشوراسلامی مانمی خوردوجوردرنمی آید.باتشکر
تا حالا فیس بوک نرفتم و فکر نمیکنم زمانی برم
خود کشور های غربی بچه هاشونو که همسن من هستن نمی ذارن برن فیس بوک(؟)
نه فقط تو این سن،برای همیشه بنا به دلایلی هرگز نمی رم
توی فیس بوک یه جورایی باعث میشه که آدمهای مختلفی در موارد مختلف با هم به گفتگو بنشینند و بحث کنند ولی در فضایی که الان وجود داره، آسیب هاش بیشتر از خوبی هاشه. فرض کنید با چند تا از دوستامون توی یک جلسه ای نشسته باشیم و در موردی صحبت می کنیم و همه اظهار نظر می کنند، وقتی به نتیجه می رسیم و از وقتمون بهره می بریم که نسبت به موضوع مورد بحث اشراف داشته باشیم، طرفین بحث دروغ نگویند، مستند صحبت کنند، قصد و غرض بدی نداشته باشند، در فسبوک اکثراً اینطور نیست، به خصوص اینکه اکثر آدمهایی که در آنجا فعالیت می کنند آدمهای صالحی نیستند و به راحتی هر حرفی را هر جایی می زنند. پس نمی توان به آن اعتماد کرد و وقت تلف کنی است.
مگر با دوستانی هم گروه شوی که در محیط حقیقی آنها را می شناسی و در ارتباط هستید که باز هم فیسبوک را به گفتگوی face to face ترجیح دادید.
لطفا دوستان مشارکتشون رو بیشتر کنن.
این موضوع ، موضوع خیلی مهمیه،خصوصا امروزه ی روز
سلام
اصلا نه علاقه ای بهش دارم
نه دوستش دارم
نه دلم میخواد برم طرفش
واسه بیکارا خوبه.خوشم نمیاد ازش
به نظر من برای بعضی چیزا خوبه ولی در کل خوب نیست .
من که عضوش نیستم و نمیخوام عضوش بشم(با اینکه خیلی برام دعوت نامه میاد ) . باید فرهنگ سازی بشه تا مردم سمتش نرن ؛ فیلترینگ فایده نداره .
بستگی به استفاده کننده و دلیل استفاده ازش داره
ولی در کل محل خوبی نیست
استفاده درست از هر چیزی خوبه
در همه جای دنیا اول فرهنگ سازی میکنند بعد در اختیار میذارند ایران در اختیار میذاره بعد فرهنگسازی میکنه که دیگه دیره
من يه مدت عضو بودم. بيشتر به درد كساني مي خوره كه ميخواهند از زندگي خصوصي افراد سر در بيارند.بيشترشون روشنفكر نماها هستند.
هر پدیده ی جدیدی یه سری محاسن داره یه سری معایب. به نظرم میاد معایب فیسبوک از محاسنش بیشتره.
این شبکه ها از نظر افزایش آگاهی و سرگرمی خیلی خوبه، اما اتلاف وقت و از بین رفتن یه سری حریم ها و ... توی این شبکه ها با فرهنگ ما جور درنمیاد. حالا از بحث های سیاسی و امنیتی پشت این شبکه ها هم بگذریم.
شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک، تویتر و ... الان با اهداف خاص و برنامه ریزی شده داره مدیریت میشه. نمیخوام بگم همه چیز توطئه هست اما برای استفاده از اون باید یه مقدار منطقی تر و با دیدباز برخورد کرد که متاسفانه الان حداقل بین خیلی از مردم اینجوری نیست.