آدرس پرسیدن
کاربران عزیز:
تاحالاکسی ازتون آدرس خواسته تونستین درست راهنمائی اش کنین؟اگرخاطره ای هم داریدبیان کنید
با سلام
بله تا حالا شده کسی از من آدرس بپرسه و من هم تا جایی که تونستم حتی شده باهاش رفتم راهنماییش کردم.
یکی ازکاربرای عزیزتعریف می کردکه قصدداشته به موسسه راسخون مراجعه نمایددرخیابان میرفندرسکی اماهرچه ازکسی سئوال کرده درست راهنمائیش نکرده وسرانجام اصفهان روترک کرده وفقط ازدیدنیهایش استفاده کرده.
بله خیلی برام اتفاق افتاده که کسی ازم ادرس پرسیده و گفتم و دیدم که متوجه نشده باهاش تا یه مسیری رفتم اگه برام امکان داشته باشه یا نشونی دادم که مثلا سرکوچه فلان چیز نصبه که طرف تو ذهنش بمونه و پیدا کنه
بله ولی چند بار هم آدرس اشتباهی داده ام.
متاسفانه خیلی ازهمشهریان من ازطایفه ناکسیران شخصی اگرمسافری خصوصا" مسافران خارجی واتباع قصدزیارت حرم مطهرروداشته مسافرروبه آدرس "گنبدسبز"که درخیابان خاکی مشهدواقع است هدایت نموده اندشمامواظب این تاکسیرانان شخصی باشید.
سلام
بله زیاد پیش اومده و خیلی احساس خوبی داشتم از اینکه تونستم مشکل یک در راه مانده را حل کنم
یکی ازکاربرای عزیزتعریف می کردکه قصدداشته به موسسه راسخون مراجعه نمایددرخیابان میرفندرسکی اماهرچه ازکسی سئوال کرده درست راهنمائیش نکرده وسرانجام اصفهان روترک کرده وفقط ازدیدنیهایش استفاده کرده.
با سلام و تشکر
کاربر و مدیر تالار گرامی از طرف بنده از ایشان عذر خواهی نمایید . ای کاش از طریق تماس با موسسه آدرس را جویا می شدند .
سلام
بله زیاد پیش اومده و خیلی احساس خوبی داشتم از اینکه تونستم مشکل یک در راه مانده را حل کنم
بعضیها که خداخیرشون بده اینقدرآدموچپ وراست می کنن که ازآدرس پرسیدن متنفرمیشیم.بنظرمن درراهنمایی افرادبایدراحتترین راه روبهشون بگوئیم.
سلام
خب معلومه که پیدا نمی کنن
من هم خودم یکبار تصادفا دیدم . حالا هم اگه کسی بپرسه میگم نمی دونم!!
متاسفانه خیلی ازهمشهریان من ازطایفه ناکسیران شخصی اگرمسافری خصوصا" مسافران خارجی واتباع قصدزیارت حرم مطهرروداشته مسافرروبه آدرس "گنبدسبز"که درخیابان خاکی مشهدواقع است هدایت نموده اندشمامواظب این تاکسیرانان شخصی باشید.
سلام
دلیل این کارشون چی هست؟؟
سلام
خب معلومه که پیدا نمی کنن
من هم خودم یکبار تصادفا دیدم . حالا هم اگه کسی بپرسه میگم نمی دونم!!
این پست شماروآقای خواجه می تونن جواب بدن.
سلام
دلیل این کارشون چی هست؟؟
خوب معلومه اولا"سرکیسه کردن ثانیا"راه کم رفتن ووجه دریافت کردن به آسانی.
همشهریهای ماینددیگه
یه خاطره دیگه یادم اومد:
یکی ازهمکاراکه شیفت بیکاریشومسافرکشی میکنه تعریف می کرداززائران امام رضا(ع) که ازکشورهای عربی مشرف شده بودوقصدرفتن به استخرراداشت به پستش خورده بودوبه زبان عربی وایماواشاره می گفته می خواد برود"دولاب" وحرکات شناکردن رابه ایشان نشان داده همکارماهم می گفت منم بردمش استخرتفریحی کوهسنگی که فقط جنبه نمایشی وجزء پارک است
با سلام
بله برای من خیلی پیش امده ولی یک خاطره میخوام بگم البته با کلی شرمندگی
یکبار در محلمان کسی ادرس پرسید اتفاقا من کاملا بلد بودم یه اقا و خانم پیری هم بودند من به جای اینکه بگم بروند راست گفتم چپ چون ربروشون وایساده بودم دست چپ و راست رو گم کردم اشتباه گفتم بنده خداها رفتن نمیدونم دیگه چی شد خجالت کشیدم