راسخون

آدرس پرسیدن

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

کاربران عزیز:

تاحالاکسی ازتون آدرس خواسته تونستین درست راهنمائی اش کنین؟اگرخاطره ای هم داریدبیان کنید

mahmoodsafari کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7673
|

با سلام

بله تا حالا شده کسی از من آدرس بپرسه و من هم تا جایی که تونستم حتی شده باهاش رفتم راهنماییش کردم.

farshon کاربر طلایی1
|
|

یکی ازکاربرای عزیزتعریف می کردکه قصدداشته به موسسه راسخون مراجعه نمایددرخیابان میرفندرسکی اماهرچه ازکسی سئوال کرده درست راهنمائیش نکرده وسرانجام اصفهان روترک کرده وفقط ازدیدنیهایش استفاده کرده.

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

بله خیلی برام اتفاق افتاده که کسی ازم ادرس پرسیده و گفتم و دیدم که متوجه نشده باهاش تا یه مسیری رفتم اگه برام امکان داشته باشه یا نشونی دادم که مثلا سرکوچه فلان چیز نصبه که طرف تو ذهنش بمونه و پیدا کنه

amirhossian1390 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1660
|

بله ولی چند بار هم آدرس اشتباهی داده ام.

farshon کاربر طلایی1
|
|

متاسفانه خیلی ازهمشهریان من ازطایفه ناکسیران شخصی اگرمسافری خصوصا" مسافران خارجی واتباع قصدزیارت حرم مطهرروداشته مسافرروبه آدرس "گنبدسبز"که درخیابان خاکی مشهدواقع است هدایت نموده اندشمامواظب این تاکسیرانان شخصی باشید.

prompet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4609
|

سلام

بله زیاد پیش اومده و خیلی  احساس خوبی داشتم از اینکه تونستم مشکل یک در راه مانده را حل کنم

iman_karbala کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4259
|

یکی ازکاربرای عزیزتعریف می کردکه قصدداشته به موسسه راسخون مراجعه نمایددرخیابان میرفندرسکی اماهرچه ازکسی سئوال کرده درست راهنمائیش نکرده وسرانجام اصفهان روترک کرده وفقط ازدیدنیهایش استفاده کرده.

با سلام و تشکر

کاربر و مدیر تالار گرامی از طرف بنده از ایشان عذر خواهی نمایید . ای کاش از طریق تماس با موسسه آدرس را جویا می شدند .

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام

بله زیاد پیش اومده و خیلی  احساس خوبی داشتم از اینکه تونستم مشکل یک در راه مانده را حل کنم

بعضیها که خداخیرشون بده اینقدرآدموچپ وراست می کنن که ازآدرس پرسیدن متنفرمیشیم.بنظرمن درراهنمایی افرادبایدراحتترین راه روبهشون بگوئیم.

salmanjavan کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11418
|

سلام

خب معلومه که پیدا نمی کنن

من هم خودم یکبار تصادفا دیدم . حالا هم اگه کسی بپرسه میگم نمی دونم!!

salmanjavan کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11418
|

متاسفانه خیلی ازهمشهریان من ازطایفه ناکسیران شخصی اگرمسافری خصوصا" مسافران خارجی واتباع قصدزیارت حرم مطهرروداشته مسافرروبه آدرس "گنبدسبز"که درخیابان خاکی مشهدواقع است هدایت نموده اندشمامواظب این تاکسیرانان شخصی باشید.

سلام

دلیل این کارشون چی هست؟؟

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام

خب معلومه که پیدا نمی کنن

من هم خودم یکبار تصادفا دیدم . حالا هم اگه کسی بپرسه میگم نمی دونم!!

این پست شماروآقای خواجه می تونن جواب بدن.

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام

دلیل این کارشون چی هست؟؟

خوب معلومه اولا"سرکیسه کردن ثانیا"راه کم رفتن ووجه دریافت کردن به آسانی.

همشهریهای ماینددیگه

farshon کاربر طلایی1
|
|

یه خاطره دیگه یادم اومد:

یکی ازهمکاراکه شیفت بیکاریشومسافرکشی میکنه تعریف می کرداززائران امام رضا(ع) که ازکشورهای عربی مشرف شده بودوقصدرفتن به استخرراداشت به پستش خورده بودوبه زبان عربی وایماواشاره می گفته می خواد برود"دولاب" وحرکات شناکردن رابه ایشان نشان داده همکارماهم می گفت منم بردمش استخرتفریحی کوهسنگی که فقط جنبه نمایشی وجزء پارک است

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

با سلام

بله برای من خیلی پیش امده ولی یک خاطره میخوام بگم البته با کلی شرمندگی

یکبار در محلمان کسی ادرس پرسید اتفاقا من کاملا بلد بودم یه اقا و خانم پیری هم بودند من به جای اینکه بگم بروند راست گفتم چپ چون ربروشون وایساده بودم دست چپ و راست رو گم کردم اشتباه گفتم بنده خداها رفتن نمیدونم دیگه چی شد خجالت کشیدم