راسخون

خودارزیابی ازراسخون

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

کاربرعزیز:

چقدردرراسخون وبرای راسخون تلاش می کنی وخواهی کرد؟

اینطوری بگم: به خودت نمره چندمیدی؟(از1تا20)؟

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام و تشکر

این سوال را دیگران و بخصوص مسئولین باید پاسخگو باشند. البته می شه برداشت خودمون را ارائه کنیم اما ممکنه با واقعیت و با آنچه در واقع اتفاق می افتد متفاوت باشد.

با تشکر

farshon کاربر طلایی1
|
|

دوستان ، مدیران محترم تالارهاوکاربران عزیز

نمره من که لب مرزی است یعنی 12نظام جدیدامیدوارم بتوانم درخدمت دوستان گلم به خدمت جهت ارتقاء سایت بزرگ راسخون باکاربران بزرگش باشم.کوچک شما:فرشون

اگرمدیران دیگرخجالت می کشندکاربران عزیزلطف کنندبه این پست پاسخ دهندوممنون میشم.باتشکر

mahmoodsafari کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7673
|

من به خودم با توجه به تلاشام 20 میدم.

abiri064 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 479
|

من سعی میکنم فعالیت در سایت مفید باشه و واقعا برای وقت گذرونی در سایت فعالیت نمیکنم.

در مورد نمره هم فکر  میکنم دیگران باید به فعالیت من نمره بدن

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

من سعی کردم زیاد در راسخون فعالیت داشته باشم و مطالب مفیدی را در سایت قرار بدم .باید  مسئولان نمره بدهند به من با توجه به فعالیت هایم.

prompet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4609
|

من آخر خودخواهان دنیا هستم و نمره 18 به خودم می دهم چون برای ترویج راسخون در محل خودمان تلاش زیادی کردم

وخدا را شکر تا حدودی هم موفق بودم

farshon کاربر طلایی1
|
|

من آخر خودخواهان دنیا هستم و نمره 18 به خودم می دهم چون برای ترویج راسخون در محل خودمان تلاش زیادی کردم

پیغمبرجان شماکه شنیدم کافی نت داریدطبعا"بایدمروج راسخون باشید.

farshon کاربر طلایی1
|
|

من سعی میکنم فعالیت در سایت مفید باشه و واقعا برای وقت گذرونی در سایت فعالیت نمیکنم.

در مورد نمره هم فکر  میکنم دیگران باید به فعالیت من نمره بدن

ممنون این کمال اخلاق خاکی بودن ومتواضع بودن شمارامی رساندامیدوارم بعنوان یک تلاشگردراهدافتان موفق باشید

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

من با اینکه کارمندم ولی سعی میکنم خیلی به سایت راسخون سر بزنم و فعالیت داشته هر چند کم چون سایت خوبی است و سعی میکنم مطالب مفیدی که دارم را در اختیار دیگر کار بران قرار بدم حال با این اوصاف باید اولا مسئولین محترم راسخون به من نمره بدهند در ثانی من به خودم شاید نمره 10 بدهم  نه خوب نه بد البته گفتم با توجه به موضوع و نظر خودم ولی ایکاش مسئولین ارزیابی این چنینی داشتند و ما میدانستیم

farshon کاربر طلایی1
|
|

من با اینکه کارمندم ولی سعی میکنم خیلی به سایت راسخون سر بزنم و فعالیت داشته هر چند کم چون سایت خوبی است و سعی میکنم مطالب مفیدی که دارم را در اختیار دیگر کار بران قرار بدم حال با این اوصاف باید اولا مسئولین محترم راسخون به من نمره بدهند در ثانی من به خودم شاید نمره 10 بدهم  نه خوب نه بد البته گفتم با توجه به موضوع و نظر خودم ولی ایکاش مسئولین ارزیابی این چنینی داشتند و ما میدانستیم

خوشبختم باقری جان ، پس باهم همکاریم این تیکه آخری مطلبتونومتوجه نشدم میشه بیشترتوضیح بدهید؟

prompet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4609
|

پیغمبرجان شماکه شنیدم کافی نت داریدطبعا"بایدمروج راسخون باشید.

سلام

درسته ولی سربازی و شرایط خاص هست کمتر فرصت پیدا می کردم در این 3 ماهه که به بچه ها انگیزه بدم و تشویقشون کنم

nazarianali کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1442
|

من آنچنان تبلیغاتی نکردم ولی خودم به شخصه برای راسخون خوب کار کردم 17

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

0.2