کنکوری عزیز هر چه می خواهد دلت تنگت بگو!!!
بسمه تعالی
هر چه می خواهد دل تنگت بگو
از فضای درس خواندن و کنکور برای لحظاتی خارج شوید بگویید و بشنوید
با سلام حضور کلیه کاربران عزیز سایت راسخون بویژه پشت کنکوری ها و صد البته دانشجویان فردای ایران عزیز
در راستای توسعه کیفی و کمی تعاملات کنکوری های عزیز به منظور گسترش آموخته های علمی،راهکارها و تجارب، اشتراک روش های حل مسائل و دغدغه ها و انعکاس برآیند این تعاملات جهت ارتقاء کمی کیفی دانسته های کنکوری های گرامی، بر آن شدیم پاتوق کنکوری ها را تاسیس و در یک تاپیک (کنکوری عزیز هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!) با اهداف ذیل به بحث و گفتگو بنشینیم:
1- ایجاد فضایی پویا و متنوع جهت بحث و تبادل نظر در مورد موضوعات مختلف و متنوع در یک تاپیک و خارج از مطرح کردن بحث موردنظر در تالار مربوطه جهت بهره مندی از تبادل نظر جمعی
2- ایجاد فضایی جهت آشنایی کاربران(کاربران عادی و مدیران) با یکدیگر در یک تاپیک
3- تجمیع نظرات کاربران پیرامون مباحث مختلف در یک تاپیک
4-میعاد گاه کاربران جهت آشنایی، درد و دل، اطلاع رسانی همگانی، تصمیم گیری گروهی، تعاملات جمعی، کمپین ها، گروه ها و ...
اینجا همه سئوال می کنند، نظر می دهند، تصمیم می گیرند، آشنا می شوند، درد و دل می کنند، با نظرات بقیه آشنا می شوند، از نقطه نظرات، سختی ها، خوشی ها و غم ها در ارتباط با کنکور می گویند، بحث ها موضوع بندی ندارد، متنوع است و همواره ادامه دارد، هدف خاصی در بحث ها دنبال نمی شود
فقط بگویید و بشنوید. از فضای درس خواندن و کنکور برای لحظاتی خارج شوید
سلام
تو اون یکی پاتوق جناب بیوفا اولین کامنت رو گذاشتن ما هم حسودیم شد و بر آن شدیم که اولین کامنت متعلق به ما یعنی من باشه
خوب عرضم خدمت کنکوری های عزیز اینکه خیلی خودتونو اذیت نکنید و زیاد درس نخونید ؛ والا به خدا ؛ آخرش که بیکاریه
ان شاءالله همه ی کنکوری های عزیز این مرحله از زندگیشونو به سلامت بگذرونن
سلام
تو اون یکی پاتوق جناب بیوفا اولین کامنت رو گذاشتن ما هم حسودیم شد و بر آن شدیم که اولین کامنت متعلق به ما یعنی من باشه
خوب عرضم خدمت کنکوری های عزیز اینکه خیلی خودتونو اذیت نکنید و زیاد درس نخونید ؛ والا به خدا ؛ آخرش که بیکاریه
البته بیکاری مال اونهایی هست که بدون زحمت توی کنکور قبول میشن و بی زحمت درسهاشون رو پاس می کنند و بعد از فارغ التحصیلی هم انتظار دارن که توی روزنامه آگهی استخدام ببینند و برن سر کار. اصلاً چرا همه دنبال آگهی استخدامی اند، مگر همه فارغ التحصیلان باید برن زیر بار یک شرکت یا یک اداره، پس اون 3 واحد درس کارآفرینی رو برای چی پاس کردیم...؟؟
سلام
چقدر اسم این تاپیک آشناست...!!! فکر کنم شبیه تاپیکی باشه که توی تالارپاتوق راسخونی ها هستش..!
بوی توطئه می آید...!
نکنه می خواهند درب آن تالار رو ببندند؟
حداقل اسم تاپیک یا مطالب اولین پست رو یه چیز دیگه ای می گذاشتند تا موجب اشتباه کاربران نشود.
از شوخی که بگذریم ، امیدوارم در این تاپیک مطالبی بیان شود که دوستان از آن بهره کافی را ببرند.
در پناه حق
سلام
البته بیکاری مال اونهایی هست که بدون زحمت توی کنکور قبول میشن و بی زحمت درسهاشون رو پاس می کنند و بعد از فارغ التحصیلی هم انتظار دارن که توی روزنامه آگهی استخدام ببینند و برن سر کار. اصلاً چرا همه دنبال آگهی استخدامی اند، مگر همه فارغ التحصیلان باید برن زیر بار یک شرکت یا یک اداره، پس اون 3 واحد درس کارآفرینی رو برای چی پاس کردیم...؟؟
سلام به تمامی راسخونی ها بخصوص پشت کنکوری ها.
اتفاقا زیادند افرادی که یار گردن کلفت ندارند (پارتی) و مجبورند سخت درس بخونند و خوشبختانه در دانشگاههای معتبر با رشته های خوب پذیرش می شوند اما در نهایت مجبورند تن به کار های سطح پایین تر بدهند تا لقمه نانی فراهم کنند. اما گروهی که پارتی دارند و تعدادشان کم نیست، با پذیرش ناپلئونی در یک دانشگاه سطح پایین و رشته نامعتبر و با هزار دردسر و ارفاق مدرک می گیرند، پست های خوبی در مشاغل سطح بالا دریافت می کنند. نشنیدید که گفته اند فلانی تخصص ندارد، سمت ریاست را به او بدهید و فلانی که تخصص دارد را در بخش های تخصصی قرار دهید البته به شرط داشتن معرف معتبر (شایسته سالاری به تمام معنا)!!
موفق باشید.
تاکنکور تنها 6 ماه دیگر فرصت باقیست...
اندکی صبر کنکور نزدیک است...
نمونه سوال بگذارید از برق
کلا هرجا میریم دارن بهمون استرس وارد میکنن از جمله اینجا
کلا هرجا میریم دارن بهمون استرس وارد میکنن از جمله اینجا
با عرض سلام خدمت شما
اول از هر چیز برخود لازم می دانیم که ورود شما را به صفحه انجمن های راسخون تبریک بگوئیم
دوما نمی دانم منظور شما از وارد کردن استرس چی بود ولی به هر حال برای شما در سراسر زندگیتان آرزوی موفقیت داریم.
در ضمن بعد از تعطیلی یک ماهه انجمن کنکور این انجمن به طور رسمی فعالیت خود را آغاز می کند اگر نظری یا پیشنهاد یا انتقادی راجع به آن دارید می توانید از این قسمت استفاده کنید.
با تشکر
خسته شدم از کنکور
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
استرس چیه بابا اگه سفت درس بخونی و به هر خبر چرت وپرتی گوش ندی چرا استرس بیاد سراغت؟ اتفاقا سال کنکور من یکی که خیلی دوست داشتم با یکی دردل کنم وجواب سؤالاتم را ازش بگیرم
کنکورمثل آب خوردن است.
اونایی که میگن کنکور استرس نداره منظورشون به لغته.باید خودشونو با شرایط یه پشت کنکوری مثل من بدبخت بذاری یک سال درس به خوردش بدی بعد از تمام وسایل ارتباطی اعم از کامپیوتر و تلویزیون و رفقا و.. دورش کنی آخر سر هم بذاریش سر جلسه کنکور ببینی هنوز رو حرفشون هستند...
تا حدودی با حرف شما موافقم
سال پیش کنکوری بودم ، الان هم به همون چیزی که میخواستم رسیدم ، یعنی درس خوندن تو بهترین جای ممکن که در نظر داشتم
کنکور استرس داره ، ولی یه استرس طبیعی که هرکسی میتونه کنترلش کنه ، به شرط اینکه ازش یه غول نسازید
یه ابزار بسازید واسه رسیدن به موفقیت ، سعی کنید از همه چیز دور نشید ، به جای دورشدن از کامپیوتر و ... باید استفاده از اون رو کنترل کنید...
امیدوارم به هدفتون برسید
کنکورمثل آب خوردن است.
ولی به این راحتی ها از گلو پایین نمیره !